Κοίτα ποιος μιλάει - Look Who's Talking (1989)

Artemis

Banned
Joined
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
191
Αντιδράσεις
22
Ειναι εξυπνος, εχει αποψη και ειναι μονο 3 μηνων! Εχει το χαμογελο του Τζων Τραβολτα, τα ματια της Κιρστυ Αλλευ και την φωνη του Μπρους Γουιλλις! Το μονο που του μενει να κανει ειναι να βρει τον τελειο μπαμπα!

Ξενος τιτλος: Look who's talking

Διαρκεια 92'

Παιζουν: Τζον Τραβολτα, Κιρστι Αλλευ, Ολυμπια Δουκακη, Τζωρτζ Σηγκαλ και Ειμπ Βιγκοντα

Η παραγωγη ειναι του Τζοναθαν Κρεην

Υποθεση:

Η Μολυ ειναι 32 χρονων, ανυπαντρη και μητερα του Μαικι, ενος απιστευτου μπομπιρα, που εν αγνοια οσων τον περιβαλλουν σκεφτεται ως ενηλικας και... μιλαει με την φωνη του Μπρους Γουιλλις. Αποφασισμενος να βοηθησει τη μαμα του στο δυσκολο εργο της ανευρεσης του ιδανικου μπαμπα , ο Μαικι, δειχνει με οποιο τροπο μπορει την προτιμηση του για τον Τζεημς (Τζων Τραβολτα) εναν ρομαντικο ταξιτζη που εχει ερωτευτει τη Μολλυ και που συγκεντρωνει κατα τον Μαικι ολα τα απαραιτητα προσοντα: ξερει να χορευει, να οδηγει αεροπλανο, και να κανει τη μαμα του να γελαει. Το μονο προβλημα ειναι οτι η Μολλυ δεν μπορει να ακουσει οσα σκεπτεται ο Μαικι και ισως οταν καταφερνει να μιλησει, να ειναι πια πολυ αργα...

look_whos_talking.jpg
 
Ειχα παει μικρος με την ξαδελφη μου να το δουμε. Ειχα την εντυπωση οτι ηταν παιδικη κωμωδία με ένα υπερφυσικά έξυπνο μωρό που μιλούσε. Φυσικά ψιλοαπογοητευτήκα :Ρ
 
Ορίστε το trailer της ταινίας.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχω δει την ταινία αλλά δεν μου αρέσουν οι σκηνές που δείχνουν το μωρό που εκφράζει τις σκέψεις του, ειδικά πριν τη γέννησή του, στην κοιλιά της μητέρας του!!!

Ακολούθησαν οι συνέχειες ''Κοίτα ποιος άλλος μιλάει'' (1990) και ''Κοίτα ποιος μιλάει τώρα'' (1993).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια κλασσική ταινία που την προβάλλει συνήθως την περίοδο των Χριστουγέννων. Η φωνή του Bruce Willιs ως μωρό όλα τα λεφτά.
 
Λίγο υπερεκτιμημένη πιστεύω, ακόμα και για την εποχή της...
 
Πίσω
Μπλουζα