retro games gaming computers hardware software movies cartoons comics memories amiga atari sega nintendo microsoft linux xbox playstation wii ds
-
Super Moderator
-
Admin
Εκανες στοχευμενες παρακλησεις στον Αγιο Βασιλη φετος βλεπω...
Άγγελοι τον παρέλαβαν, τον έλουσαν και τις πληγές του έπλυναν με μόσχο και με μύρο, του έστρωσαν να κοιμηθεί σε κλίνη από βύσο κι Αρχάγγελοι με πύρινες ρομφαίες τον φυλάνε μέχρι να ρθει η ώρα του για να τόνε ξυπνήσουν...
-
Super Moderator
Nαι,λολ του δωσα και καταλαβε το παραπανω το πηρα δυο φορες την πρωτη στοχευσα τσιπικα και την πατησα...lol
-
Aρντυ......στο ταξιδι των παιχνιδιων πριν καμποσα χρονια ειχα βρει το ελικοπτερο του κιοπ. το κουτι ηταν της ελ γκρεκο γιατι μαλλον ειχε ερθει απο γαλλια και η ελ γκρεκο εκανε την εισαγωγη.εδωσα το ελικοπτερο για να παρω το καστρα και πολιορκητες....μιας και το πηρα στο κουτι του 2,5 ευρο.βεβαια ο αλλος ηξερε πολυ καλα τι επαιρνε και μετα το ειδα στο εβαυ να φτανει τα 200δολαρια αλλα δεν με πειραξε γιατι και οι 2 πηραμε αυτο που θελαμε ....
-
Expert
-
RetroMasteR
Χμμμ... ωραίο είναι...
Τότε, που το είχα βρεί, με χάλαγε επειδή ήθελα τον "Φοίνικα" όπως ήταν στην σειρά... έτσι είχα πάρει το "ιπτάμενο" μηχανάκι της πριγκίπισσας!
-
Super Moderator
Aρντυ......στο ταξιδι των παιχνιδιων πριν καμποσα χρονια ειχα βρει το ελικοπτερο του κιοπ. το κουτι ηταν της ελ γκρεκο γιατι μαλλον ειχε ερθει απο γαλλια και η ελ γκρεκο εκανε την εισαγωγη
Νice ,δεν ηξερα ποια ελληνικη εταιρια τα ειχε εισαγει και απο οτι φαινεται ειναι η El Greco,τα εβλεπα μικρος τα κουτια αλλα δεν θυμαμαι τι εγραφαν!
Eπιτελους οι φιγουρες των παιδιατων μου ολοκληρωθηκαν,λειπει ο Taϊνι (wally) αλλα δεν τον εχω δει ποτε στην συγκεκριμενη σειρα!!
Μαρκ ,Τζεϊσον,Κιοπ,Πριγκηπισσα!
-
πολυ καλος αρντυ ....ειναι και δυσκολο να βρεις αυτα τα ποπυ........μου αρεσουν παρα πολυ οι κουκλες της μεντικομ .
η τζουν με το μαυρο βινιλιο μινι και τα πρασινα μαλλια ειναι ολα τα λεφτα........ερωτευτικα.....
-
Super Moderator
H μοναδικη φωτο που εχω καταφερει να βρω στο νετ με το sticker της El Greco,το παρακατω κυκλοφορησε Ελλαδα!
-
Super Moderator
Παρόμοια Θέματα
-
By hercas in forum Επιστημονικής Φαντασίας
Απαντήσεις: 5
Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-12, 01:00
-
By billy in forum Eπιστημονικής Φαντασίας
Απαντήσεις: 71
Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-12, 13:42
-