Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Έπρεπε να του μιλήσεις και να του πεις και για το φόρουμ μας και το ποσό πολύ αγαπάμε εκείνη την Χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Έπρεπε να του μιλήσεις και να του πεις και για το φόρουμ μας και το ποσό πολύ αγαπάμε εκείνες την Χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου!
Δυστυχώς δίστασα, δεν ήθελα και να τον ενοχλήσω....
 
Έπρεπε να του μιλήσεις και να του πεις και για το φόρουμ μας και το ποσό πολύ αγαπάμε εκείνη την Χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου!
Έπρεπε να τον δεις στον θέατρο φέτος! Έπαιζε το "Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην" και ήταν καταπληκτικός!
Είχα δει τον Γιώργο Κωνσταντίνου πριν πολλά χρόνια στο θέατρο με τον Λάκη Λαζόπουλο, σε ένα έργο που, αν θυμάμαι καλά, είχε γράψει ο Λαζόπουλος. Δεν θυμάμαι τον τίτλο, αλλά είχα εντυπωσιαστεί τόσο πολύ με τον Γιώργο Κωνσταντίνου! Ήταν τόσο ρεαλιστικός... δεν έπαιζε τον ρόλο. Ήταν ο ρόλος. Ήταν η ιστορια δύο πολύ καλών φίλων, που είχαν χάσει τα παιδιά τους, και είχε καταστραφεί η φιλία τους εξαιτίας του χαμού των παιδιών. Θυμάται κάποιος τον τίτλο?
 
Θυμάται κάποιος τον τίτλο?
Νομίζω λεγόταν "Τα λέμε" και είχε ανέβει στο θέατρο Ήβη κάπου το 2003 η 2004 αν δεν απατώμαι. Πολύ ωραία παράσταση πραγματικά. Την είχα δει και εγώ.
Το Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν το είχα δει πριν μερικά χρόνια με τον επίσης σπουδαίο Γιώργο Μιχαλακοπουλο, για αυτό και φέτος λίγο το αγνόησα (αν και μάλλον δεν έπρεπε )
 
Μαρτιος 2024. Η πρωτη συνεντευξη της Ελενης Προκοπιου υστερα απο 52 χρονια σιωπης.

Πιο σωστά η πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη. Το 2019 είχε σπάσει πάλι την σιωπή της στην espresso. Εδώ μερικά αποσπάσματα όπου μεταξύ άλλων περιγράφει πως την παράτησε ο Βαγγέλης Σειληνός για την Μαρία Ιωαννίδου,
 
Πίσω
Μπλουζα