Αναζήτηση Τηλεοπτικών προγραμμάτων για 25/05/1983

gremlinakos

RetroActive
Joined
28 Οκτ 2007
Μηνύματα
523
Αντιδράσεις
166
Παιδιά καλημέρα! Ψάχνω απεγνωσμένα το τηλεοπτικό πρόγραμμα της συγκεκριμένης ημερομηνίας μιας και είναι ιδιαίτερος ο λόγος. Αν έχει κανείς κάτι στο αρχείο του ας με βοηθήσει. Συγκεκριμένα ψάχνω για ποδοσφαιρικό αγώνα εκείνη της μέρας.

Ευχαριστώ!
 
Στις 25 Μαΐου 1983, η ΕΡΤ 1 έδειξε ζωντανά τον τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης (ώρα έναρξης 9 μ.μ., περιγραφή Γιάννης Διακογιάννης), Αμβούργο - Γιουβέντους 1-0, που είχε γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
 
Ναι αυτός είναι ο αγώνας! Από τα λεγόμενα της μάνας μου γιαυτό τον αγώνα λοιπόν εγώ παραλίγο να πεθάνω, μιας και ο γιατρός που ήταν υπεύθυνος για την γέννα μου στην κλινική, έλειπε γιατί έβλεπε τον αγώνα! Τελικά με "βγάλανε" οι μαίες και μετά ήρθε αυτός! χαχαχαχα ήταν ένας ρετρό-κίνδυνος! :p

Σ' ευχαριστώ Δημήτρη για την πληροφορία!
 
Ωραίος γιατρός! Άντε, άλλο κακό να μη σε βρει. (Δηλαδή όταν εσύ γεννιόσουν, εγώ πήγαινα πρώτη λυκείου και θυμάμαι ότι είχα δει τον αγώνα και υποστήριζα και τη Γιουβέντους που έχασε...)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να σε καλά! Πήγαινες λύκειο τότε ε? ωραίος. Εγώ είμαι μικρός αλλά ευτυχώς πρόλαβα την χρυσή δεκαετία έστω και ξώφαλτσα.
 
Ολοι εμεις οι οπαδοι της Γιουβεντους στην Ελλαδα περιμεναμε εκεινη τη μερα, την 25η Μαΐου 1983 κατι σαν τη μερα απελευθερωσης. Δεν υπηρχε πιο ιδανικο σεναριο απο το να σηκωσει η vecchia signora το πρωτο της κυπελλο πρωταθλητριων μεσα στην Ελλαδα!! Δυστυχως το μεγαλο φαβορι εχασε και η κατηφεια επικρατησε σε ολους μας και επισης στους 40000 Ιταλους που ειχαν ερθει. Χασαμε με 1-0.

Εκεινη η Γιουβε διεθετε 6 παγκοσμιους πρωταθλητες του 1982 στην Ισπανια(Τζοφ, Τζεντιλε, Σιρεα, Καμπρινι, Ταρντελι και Ροσι), τον ατυχο αποντα απο την Ισπανια λογω τραυματισμου Ρομπερτο Μπετεγκα και τους Παγκοσμιους ασους Μισελ Πλατινι(Γαλλια) και Μπονιεκ(Πολωνια).

Η μεταδοση ξεκινησε στις 21:00 με ενα φιλμακι για την Ελλαδα σε γνωστη μουσικη του Χατζηνασιου και η σεντρα σφυριχτηκε στις 21:15
 
Πίσω
Μπλουζα