Αναζήτηση τίτλου: Τα Χρονικά Της Νάρνια: Το Λιοντάρι, Η Μάγισσα Και Η Ντουλάπα (1988)

melodic

RetroN00b
Joined
13 Αύγ 2011
Μηνύματα
17
Αντιδράσεις
4
δυστυχως εχω πολυ λιγες αναμνησεις απο αυτη τη σειρα :( :(. Παιζοταν σιγουρα πριν το 1997 χρονικα κοντα με το καρουζελ. Ολη η ατμοσφαιρα ηταν μεσαιωνικης εποχης με κενταυρους οπου γινονταν συνεχως μαχες και πολεμοι και υπηρχε και το λιονταρι (σερχαν νομιζω το φωναζαν) που εμφανιζοταν η στην αρχη η στο τελος του καθε επισοδειου .Την εποχη που προβαλονταν η σειρα ημουν πολυ μικρος και δε θυμαμαι αλλα. Οποιος θυμαται σε ποια σειρα αναφερομαι ας γραψει περισσοτερα
 
Σερχάν δε λένε την Τίγρη που είναι στο "Βιβλίο Της Ζούγκλας" ("Jungle Book"); Μήπως μπερδεύεσαι με κάτι τέτοιο; Πες ότι θυμάσαι και ίσως τη βρούμε! Μήπως δεν είναι επιστημονικής αλλά ηρωικής φαντασίας και εννοείς τις τηλεοπτικές μίνι σειρές "Τα Χρονικά Της Νάρνια" του BBC; Η πρώτη από αυτές τις σειρές, είναι το "Τα Χρονικά Της Νάρνια: Το Λιοντάρι, Η Μάγισσα Και Η Ντουλάπα" ("The Lion, The Witch, & The Wardrobe") ('88).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ναι προκειται γαι τα χρονικα της ναρνιας οπως λεγεται η σειρα και εμαθα τον τιτλο της σημερα που γραφω .ειδα καποια βιντεο θυμηθηκα καποια στιγμιοτυπα και νοσταλγησα αρκετα .με το που επαιξε η μουσικη αμεσως σιγουρευτηκα για το εργο και θυμηθηκα το ωδειο που πηγαινα για να μαθω κλασικη μουσικη και ελεγα πως καποτε θα παιζω τη μουσικη απο το συγκεκριμενο εργο .δευτερα η τριτη δημοτικου πηγαινα τοτε και μου ηρθαν εικονες απο εκεινη την ηλικια (ειμαι γεννημενος το 1988 ).και αλλες πολλες πολλες αναμνησεις και συνειρμους απο τα βιντεο που ειδα . πως σε νοσταλγει η αναμνηση παιδικων χρονων ετσι .οι ψυχολογοι σιγουρα το ερμηνευουν .δεν περιμενα ποτε να το βρω .τα θερμα μου ευχαρηστηρια στον Mandrake που καταλαβε αμεσως οτι προκειται για τα χρονικα της ναρνιας.
 
Ε καλά, όχι και αμέσως! Ένα χρόνο μετά ήρθε η απάντησή μου (και 6 μήνες μετά η ανταπάντησή σου). Σημασία έχει που βρέθηκε και χαίρομαι γι' αυτό! :) Δε ξέρω αν τις έχεις δει, αλλά πέρα απ' αυτή που αναφέρω, ακολουθούν άλλες δύο τηλεοπτικές μίνι σειρές με τον μαγικό κόσμο της Νάρνια!
 
Πίσω
Μπλουζα