Αναζήτηση ταινίας: Sorority House Massacre (1986)

shaolinwushu

RetroN00b
Joined
15 Απρ 2010
Μηνύματα
3
Αντιδράσεις
3
Όπως τη θυμάμαι πολύ αμυδρά πρέπει να ήταν δεκαετίας '80. Η πλοκή στο περίπου έχει να κάνει με μια παρέα που πάει σε ένα κτίριο και εκεί έχει ένα psycho killer με το όνομα (νομίζω) Όρβιλ Κέτσαμ ο οποίος σε κάποια φάση τρώει ωμό κρέας και δε μιλάει καθόλου γενικά. Άλλες δυο σκηνές που θυμάμαι είναι ένα δωμάτιο που παίρνει φωτιά και κάποιος καίγεται και μια σκηνή που τον πετάνε από το κτίριο πέφτει στο πεζοδρόμιο και μετά από λίγο που ξανακοιτάνε δεν είναι εκεί. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
 
Μήπως λες, για το σίκουελ του " Sorority house massacre";
 
RIO είπε:
Μήπως λες, για το σίκουελ του " Sorority house massacre";
Αυτό είναι! Ευχαριστώ πολύ το ψάχνω πάνω από 10 χρόνια από τότε που το είχα δει στην TV. Μέχρι σε αναζήτηση έβαζα ότι όρο θες και δε μου το έβγαζε. Απ'την άλλη υπάρχουν 2 σίκουελ το ένα λέγεται "Hard To Die" αυτό πρέπει να είναι γιατί λέει για ψηλό κτίριο... άντε να το βρούμε τώρα! Ευχαριστώ και πάλι!
 
RIO είπε:
Χαίρομαι που βοήθησα :) ...
Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι! Τελικά είναι το "Hard To Die" και είναι επίσημο/ανεπίσημο τρίτο σίκουελ του "Sorority House Massacre" γνωστό και ως "Sorority House Massacre 3". Τη βρήκα κιόλας τη ταινία και είμαι ευτυχής! :D
 
Πίσω
Μπλουζα