Απορίες για εκτύπωση σε CD

Maddog είπε:
Και οι Mercedes έχουν εξωφρενικές τιμές και δεν μπορείς να τις έχεις, αλλά δεν τις κλέβεις.
Ναι αλλά έχεις και την εναλλακτική ενός Χιουντάι. Ενώ όταν ο Σταυρός του Νότου έχει παντού 20€ ακόμα και μετά από 27 χρόνια, σόρι αλλά θα κλέψω. Οι δισκογραφικές εάν ήθελαν να καταπολεμήσουν την πειρατεία, θα μπορούσαν να αφήσουν τα CD τους στα 10-12€ για να μπορούμε να αγοράζουμε ΟΛΟΙ από 4-5 το μήνα, αντί για τα -ημαρτον- 20-25€ που κοστίζουν τώρα και τελικά το παίρνεις από μαύρο.
 
Πάει...το πήρε ο χείμαρρος :toilet:
 
Maddog είπε:
Κλασσική και χιλιομασημένη καραμέλα των απανταχού πειρατών που παριστάνουν τον Ρομπέν των Δασών...Ρε παιδιά, κλέψτε ελεύθερα αν θέλετε (όλοι το κάνουμε κατά καιρούς!) αλλά μην προσπαθείτε να βγείτε και ηθικά δικαιωμένοι γι' αυτό!

Και οι Mercedes έχουν εξωφρενικές τιμές και δεν μπορείς να τις έχεις, αλλά δεν τις κλέβεις.

Η ειδοποιός διαφορά είναι μια και μοναδική:

στην περίπτωση των CD/DVD/video games η δημιουργία αντιγράφου είναι εύκολη και η πιθανότητα να σε πιάσουν ελάχιστη. Στην κλοπή της Mercedes τα πράγματα είναι σαφώς πιο ζόρικα και κινδυνεύεις πολύ να υποστείς τις συνέπειες του νόμου.

Μόνο η (πρακτικά βέβαιη) ατιμωρησία έχει επιβάλλει αυτή την νοοτροπία. Κλέβω γιατί με παίρνει, αλλά όχι και να βγαίνω και αποπάνω...

Ξεκαθαρίζω ότι δεν σου κάνω προσωπική επίθεση, απλώς θέλω να σκεφτείς το παράλογο της άποψης αυτής, καθότι την βλέπω να κυκλοφορεί ευρύτατα και δεν μπορώ να την δεχτώ με τίποτα. Ιστορικά, οι κανονικοί επαναστάτες έκαναν επανάσταση ενάντια σε πολύ ζόρικες καταστάσεις και με μεγάλο προσωπικό κίνδυνο, οπότε η "επανάσταση" του πειρατή των CD μάλλον δεν έχει καμμία σχέση. :rolleyes:


Πώς είσαι τόσο βέβαιος ότι δεν έχω απαλοτριώσει τίποτα άλλο με αρκετά μεγαλύτερο κίνδινο από αυτόν της πειρατείας???
 
Σε ενα thread που ειχε τιτλο "Αποριες για εκτυπωση σε CD" ηδη εχουν ειπωθει πολλα και γενικα επικινδυνα πολλα.

Ποσως ενδιαφερει το GRM αν καποιος απο τα μελη του ειναι (ή νιωθει) πειρατης - και αν πιστευει οτι κανει καλα ή οχι.

Εδω ΔΕΝ προκειται να ενθαρρυνουμε κανενος ειδους πειρατεια, και θα ηταν καλο να μην γινει συζητηση σχετικα - ειναι εκτος θεματος forum - οι αποψεις του δημιουργου του υπαρχουν στους Κανονισμους Λειτουργιας - διαβαστε τις και ας μεινουμε εκει.
 
Ο γιατρός τα είπε μια χαρά και το μόνο που έχω να προσθέσω είναι:

Κάντε ότι κάνετε άλλα μη το "διαφημίζετε" εδώ. Κάποιος είναι υπόλογος για το forum. Φτιάξτε ένα site και γράψτε ότι θέλετε εκεί.

Κλέβω γιατί είμαι φτωχός

Κλέβω, τα ripάρω και τα δίνω σαν mp3, divx σε άλλους φτωχούς

Κλέβω γιατί θέλω να πάρω δύναμη από τους ισχυρούς αυτής της γης, γιατί ο ιμπεριαλισμός,....

Κάντε ότι κάνετε άλλα όχι εδώ

EDIT: Ουπς μόλις είδα ότι έκανε post ο mod. Sorry
 
Το διέγραψα.
 
EDIT: Ουπς μόλις είδα ότι έκανε post ο mod. Sorry
Εγω sorry γιατι δεν ελεγξα οτι απαντουσε την ιδια ωρα ο mod Shock - που τα ειπε και πολυ καλυτερα απο μενα.
in supermoding we trust :biglaugh:
 
Και γω διέγραψα τα δικά μου. Σορρυ αν υπερέβην τα όρια.
 
LoL

Κοιταχτε τωρα πως τα καναμε....οι μισοι εχουν σβησει, οι αλλοι μισοι οχι...ο Shock απο πανω απανταει σε μενα αλλα προλαβε να χωθει ο Malcolm και φαινεται οτι το λεει σε κεινον - νοημα δεν βγαινει γενικως....τυπικη συζητηση στο GRM :biglaugh:

Σε λιγο θα σβησω ολα τα posts απο κει που ειπε ο Malcolm οτι δεν εχει πια αλλες αποριες σχετικα με το θεμα του thread και θα το (ξανα) κλειδωσουμε και αιντε γιατι εχουμε και αλλες δουλειες :biglaugh:
 
Εχω μια απορία σχετικά με εκτύπωση πάνω σε πειρατικό CD. :tease:

Είμαι στο σωστό μερος; :biglaugh: :biglaugh:
 
Πίσω
Μπλουζα