Ανακοίνωση

Collapse

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Οι εγγραφές είναι προσωρινά κλειστές. Εαν επιθυμείτε να εγγραφείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, για να δημιουργήσουμε το λογαριασμό σας.


Εκ της διαχείρισης.
Εμφανιση περισσοτερων
Εμφανιση λιγοτερων

RetroAd

Collapse

Pana Flat PF70 Οθόνη CRT (panasonic)

Collapse
X
 • Φίλτρο
 • Ώρα
 • Εμφάνιση
Καθαρισμός όλων
νέα post

 • Pana Flat PF70 Οθόνη CRT (panasonic)

  Σήμερα έπεσε στα χέρια μου αυτή η οθόνη. Τη τέσταρα λίγο και δουλεύει ομως σε κάποια φάση μου έκανε ένα "τσαφ" που δεν ακούστηκε καλά ενώ γενικά κάνει έναν σπαστικό ήχο από πίσω, σαν τρίξιμο, από το ρεύμα. Αυτήν την οθόνη θα ήθελα να την χρησιμοποιήσω μιας και προτιμώ CRT monitors από LCD αλλά πριν το κάνω θα ήθελα να την συντηρήσω λίγο, να την ελέγξω μην διαλυθεί, είναι κρίμα μιας και από ότι είδα είναι καλής ποιότητας. Υπάρχει κανείς που να μπορούσε να βοηθήσει να της ρίξουμε μια ματιά να δούμε μήπως θέλει τίποτα άλλαγμα κλπ?
  http://imgema.deviantart.com/

 • #2
  Θα ηθελα να σε βοηθησω,αλλα χρονο δεν ξερω που θα βρω...

  Σχόλιο


  • #3
   Γεια σου μάστορα του RetroManiax! Aν κάποτε βρεις χρόνο θα το κάνω να αξίζει τον κόπο (έχω μπόλικο Retro εξοπλισμό που θα το αξιοποιούσες καλύτερα από μένα). Δεν το βιάζομαι εξάλλου, την οθόνη την αποθήκευσα σε ασφαλές μέρος μιας και ήδη έχω μια CRT που χρησιμοποιώ. Πάντως όπως και να χει σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
   http://imgema.deviantart.com/

   Σχόλιο


   • #4
    H οθόνη που έχω τώρα πεθαίνει... Οπότε σιγά σιγά θα πρέπει να βάλω μπρος την Panasonic.

    Το πρόβλημα με την άλλη οθόνη είναι ότι όταν είναι σε λειτουργία, μία παράξενη "πλαστική" μυρωδιά βγαίνει από μέσα. Μπορεί και να είναι φυσιολογικό ενώ πρέπει να είμαι και κοντά για να μου ρθει αλλά η τωρινή δεν κάνει κάτι τέτοιο οπότε μου φαίνεται ύποπτο.

    Το δεύτερο είναι ότι κάνει έναν ήχο σαν τρίξιμο όταν δουλεύει. Αυτό το κάνει και η τωρινή, χρόνια τώρα, αλλά πρέπει να πλησιάσω το αυτί μου για να το ακούσω. Ενώ η δεύτερη το κάνει πιο έντονα και ακούγεται πολύ.

    Δεν ξέρω βέβαια αν είναι πιο εύκολο να επισκευάσω αυτή που έχω τώρα...
    http://imgema.deviantart.com/

    Σχόλιο

    Εργασία...
    X