Ανακοίνωση

Collapse

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Οι εγγραφές είναι προσωρινά κλειστές. Εαν επιθυμείτε να εγγραφείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, για να δημιουργήσουμε το λογαριασμό σας.


Εκ της διαχείρισης.
Εμφανιση περισσοτερων
Εμφανιση λιγοτερων

RetroAd

Collapse

Playmobil

Collapse
X
 • Φίλτρο
 • Ώρα
 • Εμφάνιση
Καθαρισμός όλων
νέα post

 • #41
  1000 bravo. Αγολάκια, να παίκχω κι εγώ μαζί σας?Ουαααα....Αχ, θέλω να γυρίσω στα παλιά...Εμένα το μεγαλύτερο δώρο που μου έφεραν ήταν ένα τεράστιο πειρατικό καράβι με το οποίο έπαιζα μέρες στο χωριό αλλά το άφησα εκεί γιατι δε χώραγε στη βαλίτσα της επιστροφής. Και του χρόνου μου το είχαν σουφρώσει και διασπαθίσει κάτι ξαδέρφια. Από την άλλη πάλι με είλκυε το αρχοντικό κουκλόσπιτο, με τα πατώματα και τον αέρα κλασικού και ωραίου παλιού που ανέδυε. Ποτέ δεν το απέκτησα (μόνο εξορκισμό δεν έκανε η μαμά στο σπίτι όταν το ζήτησα).

  Σχόλιο


  • #42
   Καταπληκτικός telonio! Σε ευχαριστούμε!!!!
   Άντε να δούμε, πότε θα αξιωθώ να πάρω ψηφ. φωτ. μηχ.... Έχω πολύ πράμα γενικότερα να ποστάρω....
   Atari 2600, Atari 2600 (Darth Vader), Atari 2600 Junior, Atari Flashback 2, Atari 800XL, Atari 65XE, Atari XE Game System, Atari Jaguar, Atari 520STFM (1 MEG), Atari PC1, Pong console RFT TV Spiel, Nintendo Gamecube, Sony Playstation, Sony Playstation 2, Sony Playstation 3 - Do I hate the Amiga? Hell no. They're fantastic machines! JuST not quite as good ;-) - LGD

   Σχόλιο


   • #43
    Ρε παιδιά...με στείλατε πάλι στα 80s...πέρασα από όλα αυτά...Και το ιππικό και τα διαστημόπλοια..αχχχ

    Σχόλιο


    • #44
     Μπράβο ρε Μάριε !

     Έσκισες !!!

     Σχόλιο


     • #45
      Εγώ είχα το περιπολικό πλοίο, και ένα φορτηγό. Τι παιχνίδι ειχα κάνει τότε δεν λέγεται.

      Σχόλιο


      • #46
       Αρχικά δημοσιευμένο από stee
       [edit] Dead pictures [edit]
       Το είχα, το είχα.....

       Το εσωτερικό του με ανοικτή την πλαϊνή πόρτα, ήταν συναρπαστικό.
       Θυμάμαι τοποθετούσα αυτοκόλλητα στους πίνακες οργάνων.
       Η πίστη είναι πιο δυνατή από τη φωτιά.

       Σχόλιο


       • #47
        Να δείτε πλάκα που έπαθε ο υπάλληλος σε ένα παιχνιδάδικο που πήγαμε το Σάββατο εδώ στον Πύργο. Πέντε άτομα, ηλικίας από 25 έως 32 ετών (εγώ ο μεγαλύτερος) να κατεβάζουμε όλα τα ράφια για να βρούμε playmobil. Πήραμε απίστευτα κομμάτια από τα καινούργια, ενώ βρήκαμε και πήραμε πέντε κουτάκια μικρά της LYRΑ που είχαν ξεμείνει ποιος ξέρει από πότε. Είχε πέσει σήμα φυσικά και γι' αυτό πήγαμε εκεί...! Έχει πληροφορίες και για άλλα 2 μαγαζιά... Υπομονή μέχρι την Τετάρτη που λόγω απεργίας δεν δουλεύω...
        Είμαι που λες αραγμένος στον ακάλυπτο...

        Σχόλιο


        • #48
         Πάντως η γυναίκα μου ήθελε να μου πάρει το αεροδρόμιο και το Learjet για την γιορτή μου.

         Σχόλιο


         • #49
          Δεν κατάλαβες... έχω ζητήσει για δώρο από την κοπέλα μου την αρένα που βγήκε τώρα με τους Ρωμαίους. Εντάξει στην αρχή της ήρθε λίγο απότομα όταν είδε την συλλογή μου, αλλά τώρα το έχει συνηδητοποιήσει... και βοηθάει όσο μπορεί. Και προπάντων... δεν αγγίζει!!!
          Είμαι που λες αραγμένος στον ακάλυπτο...

          Σχόλιο


          • #50
           ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ
           Για όσους εδώ μέσα έχουν ευτυχήσει και έχουν μικρά αγγελούδια, η καλή μας geobra (Playmobil) έφτιαξε μερικά μοναδικά σετάκια σε πολύ προσιτές τιμές. Τα παραμυθοπαιχνίδια.
           Τι είναι αυτά, ένα κουτάκι που μέσα έχει ένα κλασικό παραμύθι, για την ώρα έχει βγάλει τη Σταχτοπούτα, τη Χιονάτη και το Χανς και Γκρέτελ, και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, (ανθρωπάκια playmobil, σκηνικό και πολλά ακόμα καλούδια) για να ζωντανέψετε το παραμύθι.
           Εγώ προσωπικά πήρα την Χιονάτη και έχω ξετρελαθεί. Μέχρι και το γυάλινο φέρετρο έχει μέσα. Η τιμή ήταν γύρω στα 17 ευρώ.
           Είμαι που λες αραγμένος στον ακάλυπτο...

           Σχόλιο

           Εργασία...
           X