Ανακοίνωση

Collapse
Καμία ανακοίνωση ακόμη.

RetroAd

Collapse

Ελληνική διαφήμιση Campari (με το τραγούδι 'It's fantasy')

Collapse
X
 • Φίλτρο
 • Ώρα
 • Εμφάνιση
Καθαρισμός όλων
νέα post

 • Ελληνική διαφήμιση Campari (με το τραγούδι 'It's fantasy')

  Χαιρετώ τα πλήθη! Απ' ό,τι έχω καταλάβει οι διαφημίσεις του Campari ενδιαφέρουν πολλούς. Αυτή που ψάχνω εγώ πρέπει να είναι μόνο ελληνική εκδοχή γιατί δεν μπορώ να τη βρω πουθενά!

  Απ' ό,τι υπολογίζω πρέπει να παιζόταν τέλη δεκαετίας 80' - αρχές '90. Η διαφήμιση δείχνει ότι είναι νύχτα σε ένα σαν Beachbar Reastaurant με πολλά τραπέζια, νομίζω χωρίς ανθρώπους. Στο κάθε τραπέζι υπάρχει και μια μεγάλη άσπρη ομπρέλα που το σκεπάζει, από αυτές που έχουν λάμπα από μέσα... Σε όλα τα τραπέζια το φως είναι σβηστό, εκτός από ένα που φωτίζει, το μοναδικό τραπέζι που υπάρχει επάνω ένα Campari! Όπως επεσήμανε το φίλτατο μέλος Knight Rider ''υπήρχε και μια γυναίκα δίπλα από το Campari με πλάτη γυρισμένη στο φακό, ενώ τα τραπέζια βρισκόταν στον ανοιχτό χώρο και στο βάθος φαινόταν η θάλασσα σκοτεινή''.
  Το βασικότερο χαρακτηριστικό όμως είναι το γνωστό τραγούδι της Amii Stewart 'It's fantasy' που απ' ό,τι θυμάμαι ακούγεται στη διαφήμιση.

  Όποιος θυμάται κάτι ή έχει κάποια πληροφορία παρακαλώ ας ενημερώσει! Ευχαριστώ!

 • #2
  Φοβερη διαφημιση.

  Εκανα ενα προχειρο ψαξιμο αλλα δεν μπορεσα να τη βρω. Παντως απ'οσες αναφορες ειδα, μαλλον προκειται για καθαρα ελληνικη διαφημιση γυρισμενη στη Σαντορινη.

  Σχόλιο


  • #3
   Βρήκα αυτή. Είναι από το εξωτερικό και, για να είμαι ειλικρινής, δε θυμάμαι αν παίχτηκε και στην Ελλάδα, αν και οι φωτογραφίες που πέφτουν μία -μια, το ποτήρι με το Campari που πέφτει και η γυναίκα να ανεβαίνει γρήγορα τις σκάλες κάτι μου θυμίζει απροσδιόριστα.   ... ενώ υπάρχει και αυτή, μάλλον σαν follow up της προηγούμενης. (Ίσως, μετά από αυτές να έγινε και μια ελληνική διαφήμιση με την ίδια μουσική επένδυση)

   Τελευταία επεξεργασία από Kambia; 09-08-2012, 10:18. Λόγος: συνεχόμενα ποστ / yt tags
   I am not young enough to know everything...

   Σχόλιο


   • #4
    Αρχικά δημοσιευμένο από knight rider Προβολή Post
    Βρήκα αυτή. Είναι από το εξωτερικό και, για να είμαι ειλικρινής, δε θυμάμαι αν παίχτηκε και στην Ελλάδα, αν και οι φωτογραφίες που πέφτουν μία -μια, το ποτήρι με το Campari που πέφτει και η γυναίκα να ανεβαίνει γρήγορα τις σκάλες κάτι μου θυμίζει απροσδιόριστα.

    http://www.youtube.com/watch?v=SqxekPzQ0BU
    Ίσως με κάποιες αλλαγές, κατά 90% έχει παίξει και στην Ελλάδα.. Η τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται..
    Η δεύτερη πάλι δεν μου λέει και πολλά...

    Σχόλιο


    • #5
     Φίλες και φίλοι retromaniax... τι συγκίνηση είναι αυτή τη βρήκα τη διαφήμιση που έψαχνα χρόοοοονια τώρα!! όχι ολόκληρη, αλλά παρακαλώ αν κάποια/κάποιος την αναγνωρίσει και την έχει ή μπορεί να τη βρει ολόκληρη θα είμαι υπερ-υποχρεωμένη

     Πάτε κατευθείαν στο 13:55 (και μετά δείτε και το υπόλοιπο βιντεάκι ) Cheers!!

     https://www.youtube.com/watch?v=5hkAlM7jxB0

     Σχόλιο


     • #6
      Χίλια ευχαριστώ για την έρευνα. Είχα και εγώ φάει τρελό κόλλημα με αυτή τη διαφήμιση για πολλά χρόνια τώρα και δεν μπορούσα να βρω την ελληνική version. Μακάρι να τη βρούμε ολοκλήρη.

      Σχόλιο


      • #7
       Αρχικά δημοσιευμένο από Mankoun Προβολή Post
       Χίλια ευχαριστώ για την έρευνα. Είχα και εγώ φάει τρελό κόλλημα με αυτή τη διαφήμιση για πολλά χρόνια τώρα και δεν μπορούσα να βρω την ελληνική version. Μακάρι να τη βρούμε ολοκλήρη.
       ανεβηκε ξανα η διαφημιση ολοκληρη

       Σχόλιο

       Εργασία...
       X