Ανακοίνωση

Collapse
Καμία ανακοίνωση ακόμη.

RetroAd

Collapse

AmiCamp #6 by AmigaComet.gr - 27 & 28 Ιανουαρίου 2018

Collapse
X
 • Φίλτρο
 • Ώρα
 • Εμφάνιση
Καθαρισμός όλων
νέα post

 • AmiCamp #6 by AmigaComet.gr - 27 & 28 Ιανουαρίου 2018

  AmiCamp 6 - 27 & 28 Ιανουαρίου 2018

  amicamp poster.jpg


  Στις 27 & 28 Ιανουαρίου, διοργανώνουμε το 6ο AmiCamp, το οποίο είναι μια συνάντηση χρηστών Amiga στην χώρα μας.
  Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η διάδοση της ιδέας του AmigaOS ως κάτι ζωντανό και εξελισσόμενο. Υποστηρίζει και μιλάει για όλες τις ενεργές πλατφόρμες, όπως το AmigaOS 4, το MorphOS και το AROS.Στην εκδήλωση θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε και να χρησιμοποιήσετε Amiga συμβατούς υπολογιστές νέας γενιάς, καθώς και τις τελευταίες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων AmigaOS 4, MorphOS και AROS.

  Όσοι θυμούνται την Amiga ως ένα παλιό μηχάνημα που συντρόφευε τα παιδικά τους χρόνια, θα μάθουν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο και την ανανέωση αυτής της κατηγορίας υπολογιστών.

  Οι κάτοχοι υπολογιστών που δημιούργησε η Commodore από το 1985 εώς το 1994, θα μπορέσουν να δουν πως να τους δώσουν νέα ζωή, αναβαθμίζοντας την λειτουργική τους κατάσταση, ώστε να καλύπτουν τις σημερινές τους ανάγκες.

  Στο AmiCamp θα δείτε και θα δοκιμάσετε βελτιωμένους, νέας γενιάς υπολογιστές, με αυξημένες δυνατότητες σε σχέση με τα αντίστοιχα εργοστασιακά μοντέλα και θα μιλήσετε με τους ανθρώπους που διέθεσαν το μεράκι τους για να τα φτάσουν σε αυτή τη λειτουργική κατάσταση. Επίσης θα βρείτε όλους εμάς που πιστεύουμε στην εξέλιξη της συγκεκριμένης πλατφόρμας ως εναλλακτική, και σε καμία περίπτωση πεθαμένη. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με ανθρώπους που δημιουργούν τα δικά τους projects, για την Amiga κοινότητα, και αν επιθυμείτε, θα βρείτε τρόπο συμμετοχής σας σε αυτήν.

  Φυσικά, αν για κάτι ήταν γνωστή η Amiga είναι τα διαθέσιμα παιχνίδια της. Επόμενο είναι λοιπόν, το gaming να μην λείπει από το AmiCamp. Ελάτε να παίξετε μαζί μας όχι μόνο τα κλασσικά παιχνίδια της χρυσής εποχής, αλλά και τα καινούργια με γραφικά υψηλής ανάλυσης HD.

  Το AmiCamp δεν είναι μία έκθεση ρετρό υπολογιστών, όπου θα περάσετε απλώς λίγα λεπτά της ώρας βλέποντας υπολογιστές, αναπολώντας το παρελθόν. Ελάτε να δείτε πως το Παρελθόν είναι Παρόν, και μάλιστα Εναλλακτικό, με προοπτικές.


  AmiCamp

  Πότε; 27 & 28 Ιανουαρίου 2018

  Πού; Found.ation - Ευρυσθέως 2 στα Κάτω Πετράλωνα

  WebSite: http://www.amicamp.gr


  SPONSORS :

  foundation_sm.png

  SUPPORTERS :

  amiga.gr_logo.png


  retroplanet.jpg

  Διαβάστε περισσότερα στο : AmigaComet
  Τελευταία επεξεργασία από circleag; 11-01-2018, 09:08.
  "Το κορίτσι μου" (1991) - το πρώτο φιλί
Εργασία...
X