Jump to content

telonio

Members
 • Content Count

  3.625
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

telonio last won the day on April 11

telonio had the most liked content!

Community Reputation

65.797 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ασχολήθηκα με τα φώτα και τα κουμπιά στο vr panel. Παρακάτω έχω συνδέσει το IPAC για τα κουμπιά και το APAC (που ελέγχει η εφαρμογή Ramjet) για να ανάβουν σωστά τα φώτα πίσω από τα κουμπιά. Και εδώ είναι η πλήρη λειτουργία του vr panel. Attract mode πριν ξεκινήσει το παιχνίδι αναβοσβύνοντας αυτόματα διαδοχικά τα φώτα πίσω από τα κουμπιά. Επίσης τεστάρω με επιτυχία τα 4 κουμπιά με τις διαφορετικές οπτικές γωνίες μέσα στο παιχνίδι. Αύριο θα πάω να αγοράσω ένα συγκεκριμένο ic decoder, για να βελτιώσω και να καταργήσω το πρόχειρο σύστημα με τους micro διακόπτες, που έχω βάλει στο κιβώτιο ταχυτήτων. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω αν θα λειτουργήσει αυτό το κύκλωμα από ένα σχεδιάγραμμα που μου έδωσε ένας αυστραλός.
 2. telonio

  Crt Gaming

  Προσπαθώ να βρω 2 crt τηλεοράσεις με λίγες σχετικά ώρες λειτουργίας και πάντα μέχρι τώρα, πέφτω σε χαλασμένες ή που θα χαλάσουν μετά από λίγο καιρό. Σκέφτομαι ήδη να το εγκαταλείψω το άθλημα.
 3. telonio

  Pinball

  Respect, εντάξει εννοείται θα μπω πρωί και θα φύγω νύχτα από εκεί.
 4. telonio

  Retro comics στην επαρχία, γιοκ

  Για κόμικς δεν γνωρίζω, αλλά για arcades παλιά, στην επαρχία υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να βρεις παρά στην Αθήνα (τουλάχιστο).
 5. Επίσης 17 ώρες Πειραιάς - Σάμος με το καράβι πριν 3 χρόνια (όχι το 1955). Tελείωσα 2 φορές το final fight στο psp και αφιέρωσα μερικές ώρες στο magic sword, έπεσαν τα μαλλιά μου και έμεινα καραφλός, γέννησα δίδυμα και στο τέλος πήδηξα στην θάλασσα, αλλά δεν με ήθελαν τα σκυλόψαρα.
 6. Σε ευχαριστώ Πέτρο. Ναι, έχεις δίκιο, μπορεί να παίξει ο model 3 στην καμπίνα με ένα upgrade του pc φαντάζομαι. Βέβαια, αυτό δεν περιλαμβάνεται στο σχέδιο που έχω μέσα στο μυαλό μου, αφού θέλω να τρέχει τα αρχικά Daytona USA και το Sega Rally, αργότερα βλέπουμε. Πάντως, παιδιά δεν έχω εγκαταλείψει την ανακατασκευή της καμπίνας όπως θα έχετε φανταστεί (γιατί πράγματι έχω να κάνω post αρκετό καιρό τώρα). Τα πράγματα στη ζωή πάνε προς άλλη κατεύθυνση και η καμπίνα, αν και στα τελειώματα, αναγκαστικά πρέπει να περιμένει. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη, ελπίζω σύντομα. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
 7. telonio

  The first Retromaniax Terminator thread

  Άντε και σε ανώτερα φιλενάδες. Περιμένω τόσα χρόνια και ακόμη να δω γυναικείο Conan, Commando και Cobra. Εδώ ο κόσμος καίγεται..
 8. Δοκίμασε το cool edit pro 2.1. Yποστηρίζει αρχεία flac, για ape δεν γνωρίζω, μπορεί να έχει κανένα plugin για αυτό. Είναι εύκολη εφαρμογή με αρκετές δυνατότητες. Έχω κάνει πολλές μίξεις με αυτό.
 9. Aλέξανδρε αν δεν κάνω λάθος το Medieval Madness πρέπει να είναι και ένα από τα πιο ακριβά φλίπερ στον κόσμο. Επίσης έχει βγεί και ένα επετειακό Medieval Madness ίδιο με το παλιό (και εξαιρετικά ακριβό 8.000 δολλάρια). Nα πάρουμε μερικά να έχουμε; Το Slam Tilt ειδικά, έχει φοβερά φλιπεράκια και μερικά από αυτά (κατά την γνώμη μου το Pirate και το Ace of space) θα μπορούσαν άνετα να γίνουν και πραγματικά μηχανήματα φλίπερ.
 10. Παρομοίως, δεν λέω, πολύ ωραία γυναίκα ήταν, αλλά μακράν υπήρχαν πολύ πιο όμορφες στην εποχή της.
 11. Ενώ είναι απλό στο στήσιμο και χωρίς ράμπες, έχω κολλήσει στο Gorgar. Εννοείτε σε virtual έκδοση.
 12. telonio

  Κονσόλες με scart out

  Oι τιμές των 464 Plus και 6128 Plus δεν είναι φτηνές, κάθε άλλο (για ένα μηχάνημα πλήρως λειτουργικό και όχι λεμόνι από το κιτρίνισμα). Οι κονσόλα της Amstrad GX4000 είναι όντως σε χαμηλά επίπεδα (ακόμη).
 13. telonio

  8 bit Movie Games Reviews

  Πάνο το Rambo στον spectrum που έπαιξα, ήταν σαν να παίζω ένα διαστημικό παιχνίδι και σε καμία περίπτωση το Rambo. Leon, υπάρχουν περισσότερα αξιόλογα παιχνίδια δεν λέω το αντίθετο. Απλά όπως έγραψα και παραπάνω, είπα να βάλω ένα τέλος σε αυτό το review. Η αρχική μου σκέψη ήταν να περιλαμβάνει 22 mini reviews. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
 14. telonio

  8 bit Movie Games Reviews

  Σωστά, το Batman the movie είναι βασισμένο στην κινηματογραφική ταινία του 1989. Είχα σκοπό να διορθώσω μερικά πράγματα αφού τα περισσότερα από αυτά τα mini reviews τα είχα γράψει πριν 3 χρόνια, αλλά που. Επίσης έχω γράψει μερικά ακόμη τα οποία δεν τα συμπλήρωσα στο review (όπως το Indiana Jones, Commando, Short Circuit και Death wish). Ίσως κάνω ένα volume 2 στο μέλλον.
 15. telonio

  8 bit Movie Games Reviews

  Πρέπει να γράψω πως γνωρίζω πως τα κινηματογραφικά παιχνίδια είναι πολύ περισσότερα από τα παραπάνω. Κάπου όμως έπρεπε να βάλω μια τελεία, γιατί στο τέλος θα γινόταν τόμος με reviews. Ελπίζω στο μέλλον να το συνεχίσω με άλλα παιχνίδια και ένα πιο ποικίλο γραφικό layout.
×