Jump to content

Rygar

Members
 • Content Count

  7.220
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Rygar last won the day on April 9 2018

Rygar had the most liked content!

Community Reputation

40.239 Excellent

About Rygar

 • Rank
  Apple Lover
 • Birthday 30/05/1974

Converted

 • Biography
  Me is good :-)

Converted

 • Location
  Νέο Ηράκλειο

Converted

 • Interests
  Μοτοσυκλέτες/ταξίδια/βιβλία/μουσική/σινεμά

Converted

 • Occupation
  Industrial Automation/SCADA programmer

Recent Profile Visitors

3.711 profile views
 1. Rygar

  Κατασκευή υπολογιστή 286

  Ο κόκκινος διακόπτης είναι όλα τα λεφτά!
 2. Τις τελευταίες μέρες ακούω και ξανακούω το Ξημερώνει Κυριακή. Εκτός του ότι το θεωρώ το καλύτερο τραγούδι του Πουλόπουλου, πιστεύω ότι θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία ως ποίημα. Αν βγάλει κανείς τη μουσική και τη φωνή, μένει ένα ποίημα. Και μάλιστα μελαγχολικό. Ξεκινάει με το επίθετο "παλιός" αρα νοσταλγία, και συνεχίζει με το "φωνόγραφος", δηλαδή ένα όργανο τεχνολογίας τουλάχιστον 50+ χρόνων παλαιότερο από τη στιγμή που ηχογραφήθηκε το τραγούδι.............μάλλον μεγαλώνω....
 3. Rygar

  Παρουσίαση ATX Case Enlight 7237

  Οντας υπαλληλος εταιρίας πληροφορικής για 6 χρόνια, καθότι είχαμε στενή συνεργασία με τον Πουλιάδη το θυμάμαι ξεκάθαρα αυτό το κουτί, ιδίως δε τα στηρίγματα για τις συσκευές δίσκου/ντεβεντέ/φλοπυ με τη χρήση των οποίων η συσκευή κούμπωνε και ξεκούμπωνε πολύ εύκολα. Thanks for the memories.
 4. Α δεν ήξερα ότι είχε και κομπάρσους. Τότε ασφαλώς και δεν είναι για δημόσιο ανεβοκαατέβαζμα. Ισως σε μια συνάντηση.
 5. Δεν πρέπει τα γιουτιούμπγια να γίνονται εμπόδιο σε κάτι τέτοια θέματα. Ισως κάποιος Admin να μπορεί να μας πει κατα πόσο εφικτό είναι ν'ανέβει στο σερβερ του φόρουμ, δεδομένου βέβαια και του μεγέθους του βίντεοΥ. Η τελικά να το ανεβάσεις σε κάποιο dropbox ή κάτι αντίστοιχο και να μας δώσεις το λινκ. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ούτε με τη μία περίπτωση ούτε με την άλλη, αφου δεν τίθεται θέμα copyright.
 6. Καλόοοοοοοοο!!!! χαχαχαχαχαχα ακου "girly"! Μπράβο ρε Μάριε!
 7. Η αλήθεια είναι ότι κατα καιρούς έχω ποστάρει σε θρεντ όπου τελικά διαπίστωσα ότι είχα ξαναποστάρει. Και ήταν και στόχος μου να προκαλέσω καζούρα, με τον Ααρντβρακ έχουμε ιδιαίτερη χημεία. Ε ΑρντΒρακ; Καλά δεν τα λέω; Aardvark:"Ετσι είναι όπως τα λες" Κι επειδή μου την είπατε άσκημα, ξεψαχνισα το θρεντ και τελικά δεν είχα ποστάρει, όμως μου προκάλεψε θλίψη η ανάγνωση μηνυμάτων που είχαν ποστάρει παιδιά που αγαπώ και που έχουν πάψει να ποστάρουν και που αν διαβάζουν αυτή τη στιγμή, τους προκαλώ να συνδεθούν να γράψουν κάτι.
 8. Οπως είπαν και οι περισσότεροι, το βιβλίο. Θέλω να πιάνω το χαρτί, να το λερώνω με χέρια γεμάτα σοκολάτα ή καμια σταγόνα καφέ, να ακούω τις σελίδες όπως γυρνάνε, να τρίζουν στο δάχτυλό μου όταν προσπαθώ να ξεκολλήσω κάποιες που έχουν κολλήσει μεταξύ τους. Εχω προσπαθήσει να διαβάσω βιβλίο σε ταμπλετ, ε στη 10η σελίδα τα παράτησα, δεν ήταν για μένα. Από την άλλη, βιβλία που αφορούν τη δουλειά μου τα έχω όλα ψηφιακά για να μπορώ να τα έχω πάντα και παντού διαθέσιμα. Οσον αφορά το γράψιμο, μου έχει κάνει μεγάλο κακό που τα τελευταία 10+ χρόνια εργάζομαι αποκλειστικά μπροστά σε οθόνη, γράφοντας χιλιάδες χαρακτήρες τη μέρα, με αποτέλεσμα να έχει χαλάσει αρκετά ο τρόπος που γράφω. Κάθε τόσο προσπαθώ να κρατάω σημειώσεις σε χαρτί για να προπονούμαι, ξέρω ακούγεται κάπως αυτό. Δε θυμάμαι αν έχω απαντήσει σε αυτό το θρεντ, βαργιέμαι όμως να γυρνάω σελίδες για να το διαπιστώσω.
 9. Rygar

  Οθόνες EIZO

  Ωραίο θρεντάκι. Από το 1996 και για 6 χρόνια εργαζόμουν σε εταιρία πληροφορικής στη Χαλκίδα. Η πρώτη φορά που άκουσα το όνομα ΕΙΖΟ χωρίς να το έχω δει ποτέ, ήταν 2 μέρες μετά την πρόσληψή μου. Ακουγα για ΕΙΖΟ this και ΕΙΖΟ that, για ποιότητα για το'να για τ'αλλο. Και τελικά είδα μπποστά μου ένα ΕΙΖΟ F35. Το πρώτο πράγμα που ξεχώριζε σε σχέση με ΟΛΑ τα άλλα μονιτορ ήταν η εμφάνιση. Αρχοντική! Η ποιότητα σήματος άριστη. Ολα στο πακέτο της προσεγμένα. Μέχρι και ένα φυλλάδιο ηταν μεσα που έδειχνε τη ζώνη του παντελονιού και ένα Χ, που σου έλεγε να μην κρατάς την οθόνη με τον κρύσταλο προς τη ζώνη σου γιατί θα χαλάσει (όχι η ζώνη). Νομίζω είχε ένα τέτοιο φυλλάδιο, ή κάτι παρόμοιο τελοσπάντων. Από τότε και για 2-3 χρόνια είχαμε πουλήσει αρκετά, από 15" μεχρι 21. Το δε 21" ηταν ΘΕΟΒΑΡΥ!! Από τα μεγαλύτερα και βαρύτερα μονιτορ που είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Πολύ ωραίες εποχές. Για μένα το F35 ήταν το σήμα κατατεθέν της ΕΙΖΟ. Αν θυμάμαι καλά πήγαινε στα 100+ χιλιάρικα δρχ. Σα να αγόραζες ένα 1084S το 1989. Με βάση την ιστορία της ΕΙΖΟ, έφτιαχνε οθόνες και για arcades.
 10. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονια, υγεία πάντοτε, τα υπόλοιπα γίνονται. Για να ξέρουμε ποιά χρονια αφορά το θρεντ χωρίς να μπούμε, ας βάλει κάποιος στον τίτλο του σε παρένθεση το 2019. Αντε, προγραμματιστές είστε (γουώλης/ντων'ς)
 11. Νομίζω ότι εγώ είμαι πιο ωραίος από το βραχυκύκλωμα που έχεις για άβαταρ.
 12. Εγώ την έχω έτσι από την εξαρχής. Πλέον το να την αλλάξω σημαίνει να κάνω πλαστική εγώ ο ίδγιος.
 13. Μπορείτε να μπείτε στο https://archive.org και να κατεβάσετε όλο το ftp του simtel, καθ' όλα νομίμως. Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει έναν σκαζμό από τέτοια εργαλεία (και όχι μόνο).
 14. Για μένα ρετρό σημαίνει και κάτι πολύ μακρινό, το 2000 για μένα είναι πολύ κοντινό. Δε μπορώ να σκεφτώ ότι θα ποστάρω για τη μοτοσυκλέτα μου που είναι του 1999 και δεν είναι ρετρό, δεν τη θεωρώ εγώ ρετρό. Οπότε διαφωνώ με την εξέλιξη αυτή.
×