Jump to content
 • Ανακοινώσεις

  • D@redevil

   Νέο Φόρουμ!   30/01/2018

   Αγαπητά μέλη, Η μετάβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς και πλέον περάσαμε σε νέα πλατφόρμα. Μετά απο πολύ μελέτη και έρευνα καταλήξαμε στο καλύτερο λογισμικο φόρουμ για τις ανάγκες μας. Η ενέργεια αυτή έγινε για να λυθούν τα πολλά και χαοτικά προβλήματα της VBulletin. Με τη μετάβαση αυτή θέλουμε να λύσουμε 2 πολύ μεγάλα προβλήματα, που καθιστούσαν το παλαιό φόρουμ δύσχρηστο:
   α) Η συντήρηση των συνημμένων φωτογραφιών και η συνεχής απώλεια των attachments που απαιτούσε διπλή δουλειά από όλους &
   β) Η αναζήτηση εντός του φόρουμ, η οποία δεν δούλεψε ποτέ και οικειοποιούμασταν το plugin της Google, με τα -όχι και τόσο καλά- αποτελέσματα. Όπως και σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση, κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ελέγχους (εξ ου και η δεκαήμερη απουσία μας μετά απο 12 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας) για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά δυστυχώς σε ένα νέο software και με έναν τόσο τεράστιο όγκο δεδομένων (πάνω απο μισό εκατομμύριο πόστς, σχεδόν ενα εκατομμύριο φωτογραφίες), υπάρχουν πράγματα που μπορεί είτε να μας ξεφύγουν, είτε να τα αντιμετωπίσουμε πλέον σε live περιβάλλον κι ενώ θα δουλεύουν ήδη οι χρήστες. Εδώ λοιπόν, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας: όποιο πρόβλημα βλέπετε, να μας το αναφέρετε, ώστε να τα επιλύουμε. Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόησή σας - θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετούμε το δυνατόν συντομότερο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι αφ' ενός η νέα πλατφόρμα, αφ' ετέρου οι δυνατότητες της υποστήριξης, μπορεί να μην  επιτρέπουν να έχουμε άμεση επίλυση των προβλημάτων. Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ φιλικό support από μεριάς της IPB, που ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να μας (υπο)στηρίξει καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής είναι απείρως πιο συνεργάσιμοι σε σχέση με την VBulletin. Ξέρουμε ότι ενδεχομένως, δε σας ενδιαφέρει όλο το παρασκήνιο της μετάβασης, αλλά θα θέλαμε να έχετε μια εικόνα της υπερπροσπάθειας που απαιτήθηκε, τόσο σε οικονομικό , όσο και σε υποστηρικτικό επίπεδο, ώστε να μπορείτε επιτέλους να απολαμβάνετε το φόρουμ και να μην σας ταλαιπωρεί με τα καπρίτσια του. Ξέρουμε ότι κάνατε πολύ υπομονή κι ευχαριστούμε γι' αυτό. Κάτι τελευταίο που αναφέρθηκε στο παλαιό φόρουμ: Θα χρειαστεί να γίνει με το χέρι η μεταφορά των φωτογραφιών που είναι σε albums και δεν υπάρχουν συνημμένες σε κάποιο θέμα. Γι' αυτό το λόγο, έχει μείνει ανοικτό το παλαιό φόρουμ στο link: www.retromaniax.gr/vb5/ σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο (δε μπορείτε να ποστάρετε), ώστε να μπορέσετε να ανακτήσετε τις φωτογραφίες σας από εκεί και να τις φέρετε εδώ. Αν πάλι έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή δε μπορείτε, επικοινωνήστε με κάποιον από τη διαχείριση και θα το τακτοποιήσουμε το συντομότερο. Το παλαιό φόρουμ θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες μας και μετά θα κρατηθεί ως αρχείο. Ελπίζουμε να απολαύσετε πραγματικά το νέο σπιτάκι μας & να το χαρείτε με όλη σας την καρδιά! Αυτό, θα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς! :-) Φιλικά,
   Οι admins

thebest20

Members
 • Content count

  3.962
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

thebest20 last won the day on December 17 2017

thebest20 had the most liked content!

Community Reputation

52.186 Excellent

About thebest20

 • Rank
  RetroMuseum GateKeepeR
 • Birthday 21/12/1987

Converted

 • Biography
  Man

Converted

 • Location
  Chalandri

Converted

 • Interests
  Music,Gym,Films

Converted

 • Occupation
  Student
 1. Μια κασετα γεματη αναμνησεις.

  Εγώ θυμάμαι είχα βρει μια κασέτα γραμμένη σε δισκάδικο με κομμάτια τέλη 80s και ξεκινούσε με το Lambada και μετά είχε το Never Gonna Give You Up του Rick Astley.Μετά όλο ελληνικά Σευχέλλες - Πωλίνα, Έμπνευση και Χούλα χουπ από Βίσση κλπ.
 2. Super Hits 85

  Κάνει fade out?Έχω ακούσει ότι σε πολλές συλλογές το έκαναν,και σε cd-singles,έβαζαν τη single version ή αλλιώς τη radio edit και όχι την album version.Αυτό συμβαίνει ακόμα και σήμερα όταν αρκετά κομμάτια ξεπερνάνε τα 4 λεπτά,πόσο μάλλον τα 6΄λεπτά.
 3. Super Hits 85

  Ήμουν αγέννητος τότε,και δεν ξέρω κανένα κομμάτι μόνο του Χαριτοδιπλωμένου!!!!!!!!!!Από καλλιτέχνες ξέρω βέβαια τους Queen,Duran Duran,Talking Heads.Πάντως επειδή ψάχνω συλλογές 80s,90s σε πολλές δεν έβαζαν τις αυθεντικές εκτελέσεις σε παρόμοιες συλλογές,επειδή δεν είχαν τα δικαιώματα.
 4. Playmobil [ροζ σειρά]

  Ένα βίντεο με όλα τα sets που βγήκαν από τη βικτωριανή σειρά.Περιέχονται και διοράματα,από το πίσω των κουτιών,σε όσα είχαν μέχρι το 1994
 5. [Lyra] Pin y Pon

  Μόνο που έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με τα παλιά.Τα νέα έχουν πιο μεγάλο σώμα και κεφάλι ενώ αλλάζουν και πρόσωπο (διπλοπρόσωπα).Στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους έχουν δεύτερο πρόσωπο το οποίο καλύπτεται από την περούκα.
 6. Τελευταία καλοκαιρινή μου αγορά από μαγαζί Το μωβ τούλι δεν στηρίζεται καλά στο κρεβάτι,κατά τ'άλλα όμορφο σετάκι,και συμπλήρωσα όλα τα έπιπλα του νέου παλατιού.Μένουν ο χορός,το σετ ιππασίας και η άμαξα. Και 2 ακόμα δημιουργίες,η Ραπουνζέλ στην περούκα της οποίας στηρίζεται ο πρίγκηπας.Έχω συνδυάσει νέα με παλιότερα κομμάτια. Και εγώ που διαβάζω για τη διπλωματική μου
 7. [ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-attachmentid":"1076138","data-size":"full"}[/ATTACH][ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-attachmentid":"1076139","data-size":"full"}[/ATTACH][ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-attachmentid":"1076140","data-size":"full"}[/ATTACH][ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-attachmentid":"1076141","data-size":"full"}[/ATTACH] Παιδιά μου είναι δύσκολο να τα ανεβάσω σε album,πρέπει να φτιάξω νέο album?Δεν μου επιτρέπει στο album που έφτιαξα πριν 2 μέρες να βάλω άλλες φωτός. Οι σημερινές μου αγορές,είναι τα νέα έπιπλα παλατιού,εκτός από το δωμάτιο γονιών,το οποίο και θα πάρω αύριο μάλλον.Στο βεστιάριο έχω φωτογραφίσει τις φιγούρες με όλες τις περούκες και τα φορέματα που περιέχονταν στο σετ.
 8. [LYRA] Playmobil

  Ένα βιντεάκι με ότι φωτός βρήκα από LYRA NEW κάνοντας αναζήτηση στο internet την τελευταία 5ετία περίπου!Οι πηγές μου είναι κυρίως το facebook και το ebay.Σίγουρα λείπουν κάποια όπως το 5002 και 5008 ίσως και μερικά άλλα,όμως το 95% των LYRA NEW βρίσκεται εδώ.
 9. Τελικά ανέβασα όλες τις φωτός μου σε album όπου εκεί θα ανεβαίνουν! Τις ίδιες τις έχω και σε βιντεάκι στο Youtube Και τελευταία προσθήκη,τα οποία πήρα από ομάδα στο facebook.Δυστυχώς εμφανίζει πολύ μικρή τη φωτό
 10. Μια από τις τελευταίες καλοκαιρινές αγορές,από ομάδες στο facebook Και σημερινές αγορές
 11. Νέα παραλαβή,από ομάδες στο facebook.
 12. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω όλες τις φωτός μου σε ένα album,ευτυχώς τις έχω στο facebook!!!!
×