Jump to content

sportbilly79

Members
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

288 Excellent

2 Followers

About sportbilly79

 • Rank
  RetroWannaBe
 • Birthday 05/05/1979

Converted

 • Location
  Nürnberg Deutschland

Converted

 • Interests
  PC, Σινεμά, Παλιές Ταινίες, Σειρές,

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Αυτο ακριβώς! Η επιτυχία της διαχείρισης του αρχείου Μέγκα είναι προπομπός για το ακόμα πιο πλούσιο και ανεκτίμητο αρχείο της ΕΡΤ!
 2. O Ψαριανός [EDITED]! Και ποιός είπε ότι οι επανάληψεις πετυχημένων ιστορικών σειρών είναι αποτυχία για την ΕΡΤ; Στην ΕΡΤ δεν κοστίζει ο Τιμόθεος και ο κάθε Τιμόθεος, αλλά οι καρεκλοκένταυροι δημοσιόγραφοι της σαν τον [EDITED]! Το Μέγκα παρ όλα που αργοπεθαίνει και βάλλεται από παντού έδειξε το δρόμο , δηλαδή εκμεταλλεύτηκε τη σημαντική ταινιοθήκη του και το αρχείο του, το πρόβάλλε, οι τηλεθεατές το αναγνώρισαν και έφεραν το Μέγκα πολύ ψηλά χωρίς να έχει ειδησεογραφικό και ενημερωτικό πρόγραμμα! Αυτό είναι άθλος και δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά! Αυτό ας το αναλογιστεί η ΕΡΤ και μαζί με τις ακριβές παραγωγές να προβάλλει, τουλάχιστον σε ώρα όχι υψηλής θέασης και να αξιοποιήσει το αρχείο, γιατί η ΕΡΤ δεν είναι ιδιωτικό κανάλι, αλλά δημόσιο και οφείλει να διαπαιδαγωγεί τον πολίτη με το ιστορικό και πλούσιο αρχείο της! Αυτό ο κύριος Ψαριανός το προσπερνά! [EDITED]
 3. Εγώ θα εκφράσω ένα μεγάλω ευχαριστώ και στην ΕΡΤ, αλλά περισσότερο στον Χρήστο μας που όλα αυτά τα χρόνια ξόδεψε πολύτιμο χρόνο και κόπο, υπομονή και επιμονή, με τις παρεμβάσεις του, για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Εύχομαι από καρδιάς να δούμε στις οθόνες κάποια στιγμή και άλλα αριστουργήματα που έχουνε διασωθεί και για κάποιο λόγο δεν έχουνε προβληθεί ή έχουνε πάρα πολλά χρόνια να ξαναπροβληθούν. Ο αγώνας συνεχίζεται...
 4. Ανοίξτε σαμπάνιες κερνάω όλο το μαγαζί όπως θα έλεγε και ο Αποστόλου!
 5. ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ 14!
 6. Έτσι και δεν παίξουν το 14ο επεισόδιο που αναμένουμε με ενδιαφέρον όλοι γιατί οι περισσότεροι δεν το έχουμε στη συλλογή μας, πιστεύω θα είναι η μεγαλύτερη αλητεία από πλευράς ΕΡΤ και τους έχω ικανούς να το κάνουνε! Μακάρι να διαψευστώ! Ίδωμεν!
 7. Μόνο που η ΕΡΤ το κάνει επανειλημμένα και προκλητικά, χωρίς κανένα σεβασμό απέναντι στο τηλεθεατή! Έχει καταντήσει αηδία πλέον! Καμιά ανοχή στους χρυσοπληρωμένους καρεκλοκένταυρους!
 8. sportbilly79

  Εκείνες και Εγώ (1976 ΥΕΝΕΔ)

  H φωτό προέρχεται από τεύχος του περιοδικού Επίκαιρα του 1976 που ανακάλυψα πρόσφατα.
 9. sportbilly79

  Εν Αθήναις (1976 ΕΡΤ)

  Ανακάλυψα πρόσφατα ένα τεύχος από τα Επικαίρα του 1976 από το οποίο προέρχεται και η παρακάτω φωτό σχετικά με τη σειρά Εν Αθήναις.
 10. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχεις δίκιο αυτό να μου πείς, πού να βρούνε τη στοιχειώδη ευθιξία για μια συγννώμη για τον Τιμόθεο Κώνστα στην κρατική τηλεόραση, όταν προσπέρασαν σαν ναν μην έγινε τίποτα τόσες αθώες ψυχές στο Μάτι! Δυστυχώς, έχουμε χάσει εδώ και χρόνια το μέτρο και το φιλότιμο σαν έθνος, όταν κάποτε σε αυτή τη χώρα τα δυο κρατικά κανάλια ΕΡΤ -ΥΕΝΕΔ λογοδοτούσαν για το παραμικρό όσον αφορά τη στάση τους και τα πεπραγμένα τους.
 11. sportbilly79

  Τ' Ανάποδα (1981 ΕΡΤ)

  Αμαρτία να μην μεταδοθεί η συνέντευξη του συντρόφου Λαφαζάνη! Με τα Ανάποδα και τον Δαλιανίδη θα ασχολούμαστε! Ε ρε σανίδα που τους χρειάζεται!
 12. ""Με αφορμή την πολλοστή αναβολή της θρυλικής σειράς ο Θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα που επαναπροβάλλεται μετά από πάρα πολλά χρόνια έχω να καταγγείλλω την προκλητική και ανεύθυνη στάση των υπευθύνων ροής προγράμματος της ΕΡΤ που υποβάλλει σε τηλεοπτικά καψώνια τους τηλεθεατές που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν την ΕΡΤ με το υστέρημά τους και όχι μόνο. Είναι αδιανόητο και τριτοκοσμικό να προγραμματίζεται να προβληθεί μια σειρά που αγαπήθηκε και άφησε ιστορία και ύστερα να ακυρώνεται μέρα με τη μέρα δοκιμάζοντας τα νεύρα και την υπομονή των τηλεθεατών! Περιμένω τουλάχιστον μια ανακοίνωση με συγγνώμη από πλευράς ΕΡΤ για την άθλια στάση της. Αν δεν υπάρξει, τότε φανερώνει την ολοένα και περισσότερη κατρακύλα στον προγραμματισμό και την οργάνωση της ΕΡΤ, που με τη συμπεριφορά της κάθε μέρα απαξιώνεται καιακυρώνει τον ρόλο της ως Δημόσια Τηλεόραση. Με τιμή, Γιάννης Τσέτζερης΄΄
 13. Να θυμίσω ότι το επεισόδιο 14 δόθηκε από πολίτη στην ΕΡΤ για να μεταθοθεί συνολικά με την επανάληψη της σειράς. Όσο για τις άλλες σειρές που λές τις έχει ήδη η ΕΡΤ στις αποθήκες της όπως και πολλές άλλες από τις αρχές της δεκαετίας του 80 όποιες έχουν διασωθεί, αλλά οι καρεκλοκένταυροι δεν μπαίνουν στον κόπο ούτε να ψάξουν ούτε να ασχοληθούν και μας έχουνε πρήξει εδώ και πολλούς μήνες με βαρετή επανάληψη 20 συγκεκριμένων σειρών που τις έχουμε χιλιοδεί. Και τους Ιερόσυλους να τους δίναμε πάλι στην προβολή του προγράμματος θα εφάρμοζαν ό,τι απαράδεκτο κάνουνε τώρα με τον Τιμόθεο. Αποφάσισαν να δείξουν ύστερα από πολλά χρόνια τον Τιμόθεο Κώνστα και μας έχουνε βγάλει το λάδι με σε συνεχείς αναβολές! Απαράδεκτοι και ανίκανοι!
×