Jump to content
 • Ανακοινώσεις

  • D@redevil

   Νέο Φόρουμ!   30/01/2018

   Αγαπητά μέλη, Η μετάβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς και πλέον περάσαμε σε νέα πλατφόρμα. Μετά απο πολύ μελέτη και έρευνα καταλήξαμε στο καλύτερο λογισμικο φόρουμ για τις ανάγκες μας. Η ενέργεια αυτή έγινε για να λυθούν τα πολλά και χαοτικά προβλήματα της VBulletin. Με τη μετάβαση αυτή θέλουμε να λύσουμε 2 πολύ μεγάλα προβλήματα, που καθιστούσαν το παλαιό φόρουμ δύσχρηστο:
   α) Η συντήρηση των συνημμένων φωτογραφιών και η συνεχής απώλεια των attachments που απαιτούσε διπλή δουλειά από όλους &
   β) Η αναζήτηση εντός του φόρουμ, η οποία δεν δούλεψε ποτέ και οικειοποιούμασταν το plugin της Google, με τα -όχι και τόσο καλά- αποτελέσματα. Όπως και σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση, κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ελέγχους (εξ ου και η δεκαήμερη απουσία μας μετά απο 12 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας) για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά δυστυχώς σε ένα νέο software και με έναν τόσο τεράστιο όγκο δεδομένων (πάνω απο μισό εκατομμύριο πόστς, σχεδόν ενα εκατομμύριο φωτογραφίες), υπάρχουν πράγματα που μπορεί είτε να μας ξεφύγουν, είτε να τα αντιμετωπίσουμε πλέον σε live περιβάλλον κι ενώ θα δουλεύουν ήδη οι χρήστες. Εδώ λοιπόν, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας: όποιο πρόβλημα βλέπετε, να μας το αναφέρετε, ώστε να τα επιλύουμε. Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόησή σας - θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετούμε το δυνατόν συντομότερο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι αφ' ενός η νέα πλατφόρμα, αφ' ετέρου οι δυνατότητες της υποστήριξης, μπορεί να μην  επιτρέπουν να έχουμε άμεση επίλυση των προβλημάτων. Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ φιλικό support από μεριάς της IPB, που ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να μας (υπο)στηρίξει καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής είναι απείρως πιο συνεργάσιμοι σε σχέση με την VBulletin. Ξέρουμε ότι ενδεχομένως, δε σας ενδιαφέρει όλο το παρασκήνιο της μετάβασης, αλλά θα θέλαμε να έχετε μια εικόνα της υπερπροσπάθειας που απαιτήθηκε, τόσο σε οικονομικό , όσο και σε υποστηρικτικό επίπεδο, ώστε να μπορείτε επιτέλους να απολαμβάνετε το φόρουμ και να μην σας ταλαιπωρεί με τα καπρίτσια του. Ξέρουμε ότι κάνατε πολύ υπομονή κι ευχαριστούμε γι' αυτό. Κάτι τελευταίο που αναφέρθηκε στο παλαιό φόρουμ: Θα χρειαστεί να γίνει με το χέρι η μεταφορά των φωτογραφιών που είναι σε albums και δεν υπάρχουν συνημμένες σε κάποιο θέμα. Γι' αυτό το λόγο, έχει μείνει ανοικτό το παλαιό φόρουμ στο link: www.retromaniax.gr/vb5/ σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο (δε μπορείτε να ποστάρετε), ώστε να μπορέσετε να ανακτήσετε τις φωτογραφίες σας από εκεί και να τις φέρετε εδώ. Αν πάλι έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή δε μπορείτε, επικοινωνήστε με κάποιον από τη διαχείριση και θα το τακτοποιήσουμε το συντομότερο. Το παλαιό φόρουμ θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες μας και μετά θα κρατηθεί ως αρχείο. Ελπίζουμε να απολαύσετε πραγματικά το νέο σπιτάκι μας & να το χαρείτε με όλη σας την καρδιά! Αυτό, θα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς! :-) Φιλικά,
   Οι admins

nasos kolias

Members
 • Content count

  621
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nasos kolias last won the day on November 1 2016

nasos kolias had the most liked content!

Community Reputation

2.335 Excellent

About nasos kolias

 • Rank
  RetroDB Feeder

Converted

 • Location
  MYKONOS
 1. Δημιουργήθηκε η σελίδα του τηλεπαιχνιδιού στην Retrodb.
 2. Η βιντεοταινία "Το τίμημα της αγάπης" είναι η κινηματογραφική ταινία "Οι άντρες ξέρουν ν' αγαπούν" του 1971. Αυτό αναγράφεται στα trivia της βιντεοταινίας στη retrodb. Γι' αυτό αναγράφεται και η συμμετοχή του παρόλο που φαίνεται "αδύνατον"
 3. Το επεισόδιο που υπάρχει ως "SOS" στο youtube είναι το επεισόδιο "Κλειστό κύκλωμα". Οπότε ακόμα αναζητείται.
 4. Ο Λάκης Γκέκας (1935-2012) είναι Μιχάλης και όχι Ηλίας. Οπότε πρόκειται για διαφορετικά άτομα. Δείτε και αυτό: http://e-maistros.gr/main/%CE%B7-%CE%BA%CF%89%CE%BC%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85/
 5. Σχετικά με τις φωτό: Νο1 δεν είναι ο Ηλίας Ζερβός. Αναζητείται λοιπόν ο ηθοποιός που παίζει την Ερμιόνη. Νο2 δεν είναι η Ντόρα Σιμοπούλου. Αναζητειται η ηθοποιός που παίζει την Κωστούλα. Νο3. Είναι η Εύα Στυλάντερ στον ρόλο της Κριστίν. Νο4 Ο Άγγελος Παπαδημητρίου παίζει στο 6ο επεισόδιο τον ρόλο του πάτερα Ιγνάτιου και αργότερα από το 9ο επεισόδιο το ρόλο του ζωγράφου Μάκη.
 6. Σε ότι αφορά το post 1092 περάστηκαν όλα τα στοιχεία για τη σειρά "Βίος & πολιτεία του Χαράλαμπου Κ.". Ο Αθηνόδωρος Προύσαλης και η Κοραλία Καράντη ήταν ήδη περασμένοι με τους ρόλους τους. Στο post 1100 του Nemo για την ταινία "Τρελλός παλαβός & Βέγγος" τα 6 μικρά αδέλφια δεν είναι μικρά, αλλά τα 6 μικρότερα. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι ενήλικες άρα μάλλον πρόκειται για τον Αλέξη Γκόλφη και όχι για τον Ανδρέα.
 7. Και οι Τέσσερις Ήταν Υπέροχες (1992 MEGA)

  Μετά την συμπλήρωση των 75 επεισοδίων στην RETRODB ψάχνουμε ακόμα τους ηθοποιούς που είτε δεν αναγράφονται στους τίτλους επεισοδίων είτε δεν έχουμε τους τίτλους των επεισοδίων. Οι ρόλοι που παίζουν είναι: 14ο επεισόδιο: ? (Απόστολος) 17ο επεισόδιο: ? (Κυριάκος, γιος Δημήτρη), ? (Ρωξάνη, κόρη Δημήτρη) 34ο επεισόδιο: ? (Σωζίδης) 37ο επεισόδιο: ? (Ερμιόνη, πρόεδρος φιλοπτώχου ταμείου), ? (Αρτεμησία (αντιπρόεδρος φιλοπτώχου ταμείου) 44ο επεισόδιο: ? (Μελιώ & Ζαχαρούλα) 49ο επεισόδιο: ? (Θεώνη Γασπαράτου) 52ο επεισόδιο: Ποιός ο ρόλος της Λίλιαν Παναγιωτοπούλου; 64ο επεισόδιο: ? (Ναταλί) 75ο επεισόδιο: ? (Σούλα, γυναίκα Βάσου), ? (Πυρπασόπουλος) Κουίζ για δυνατούς expert λοιπόν!
 8. Καλησπέρα Παιδιά (1976)

  Η εκπομπή ξεκίνησε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 1976 στις 17.30, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εφημερίδας "Μακεδονία".
 9. Καταναλωτική Κοινωνία (1971)

  Ενημερώθηκε η retrodb για τις πληροφορίες που μας έδωσε ο johnmar94. Πράγματι η Ρίγα Κρητικού είναι η Ρίτα Μπενσουσάν. Οι ηθοποιοί αναγράφονται πλέον με σειρά εμφάνισης και οι φωτό που μπήκαν είναι των πρωταγωνιστών (Υψηλάντη, Ξενίδης, Καρύδης, Ελευθεριάδης, Μπενσουσάν και Ανδρεόπουλου) Διατηρώ επιφύλαξη για την Μαρία Αλιφέρη (δεν νομίζω ότι είναι η ίδια).
 10. Ημερολόγιο 2016

  Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, με υγεία, χαρά και ευτυχία για όλους.
 11. Όσο κι αν ψάχνω δεν βρίσκω τίποτα καινούργιο: Θεωρία Νάσου: Μήπως πρόκειται για επεισόδια της σειράς "Εφιάλτης (1973)" της Έλενας Πανταζώνη σε σκηνοθεσία Μήτσου Λυγίζου που συνεχίστηκαν το 1974. Οι πληροφορίες από προγράμματα εποχής (Μακεδονία), συμφωνούν με το κείμενο που διαβάζω ότι και τα δύο αφορούν τις ελληνικές παραδόσεις σε οικογενειακά θέματα. Πάντως γι το εν λόγω διάστημα δεν έχω τίτλους επεισοδίων.
 12. "ΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΝΕΖΕΥΞΕ..." Tony-Tony για ποια χρονιά μιλάμε; Μήπως το απόκομμα έχει ημερομηνία, ώστε να μπορέσουμε να το ψάξουμε; Πάντως δεν ταιριάζει με κανένα αλλό, ούτε ακόμα και αν άλλαξε όνομα μετά. Το μόνο που θα ήταν δυνατό να είναι (και αυτό λόγω έλλειψης στοιχείων" είναι η ιστορία από τις "Ρομαντικές ιστορίες: Θα ζήσεις για μένα" (1981). Πάντως παραμένει μόνο σαν πιθανότητα και τίποτα άλλο.
 13. RetroDB: Τεχνικά Θέματα

  Πρόσθεσα σήμεαρα στους "S1ngles 2 τα ονόματα "Δημήτρης Βραχνός", "Μαρία Ιωαννίδου" κανένα από αυτά δεν "φορτώθηκε" στο προφίλ τους, αν και έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα μπήκα να προσθέσω φωτογραφία από το "Da" και δεν την φορτώνει καθόλου. Το ίδιο συμβαίνει και με τις διαγραφές φωτογραφιών π.χ Servetalis.jpg κ.ά
 14. RetroDB: Τεχνικά Θέματα

  Και αφού θα δει ο Αντώνης το παραπάνω θέμα άλλο ένα "τεχνικό" ζήτημα: Στις τηλεοπτικές σειρές (τσεκαρισμένο αλλά ίσως υπάρχει πρόβλημα και σε άλλες κατηγορίες)) όταν προσθέτουμε ονόματα ηθοποιών ναι μεν γίνονται "μπλε", που σημαίνει ότι η βάση τα αποδέχεται αλλά δεν εμφανίζονται αυτές οι συμμετοχές στο profil του ηθοποιού. Όταν μπει στο profil και κάνεις save, μόνο τότε εμφανίζονται. Γιατι;
 15. Προστέθηκαν όλα τα νέα στοιχεία στη σειρά "Φόβος και πάθος" Διορθώθηκε το όνομα στη φωτό του "Δρόμος χωρίς γυρισμό" Έτοιμη και η ενωμένη σελίδα Βίνα Ζούρα & Βίνα Παπαδοπούλου.
×