Jump to content

johnny19818

Members
 • Content Count

  7,454
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by johnny19818

 1. Πολύ μεγάλη απώλεια πραγματικά. Μεγάλη συνεισφορά στο ελληνικό πεντάγραμμο. RIP.
 2. Άλλαξε το όριο του ρετρό;
 3. Είναι λίγο ψυχοπλακωτικά και το μάτι στην κορυφή...μπρρρρ
 4. Και επιτέλους θα πάρω το Switch που ήθελα από καιρό. Καθώς προτιμώ το φορητό gaming πιστεύω ήταν ιδανική στιγμή για κάτι τέτοιο με μια τεράστια γκάμα ήδη στην αγορά. Και φυσικά με αυτή την κίνηση η Ν κλείνει την επί 15ετίας σειρά των DS και της διπλής οθόνης.
 5. Επίσης έχω πετύχει τον Σπύρο Μεριανό στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης όπως και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Ο μεν Μεριανός καθόταν λίγο ανήσυχος περιμένοντας την ανακοίνωση της πτήσης του. Δεν φαινόταν και στα καλύτερά του. Ο δε Αλκίνοος μιλούσε, προφανώς, με έναν άλλο Κύπριο στην τοπική διάλεκτο και φυσικά δυσκολα ξεκαθάριζες τι έλεγε. Κύριος όμως, έδωσε προτεραιότητα στην πύλη αναχώρησης σε μια κυρία με παιδάκι.
 6. Πριν 5-6 χρόνια είχα συναντήσει σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Ψηλός με βαμμένο μαλλί. Κρατιόταν από το χερούλι του λεωφορείου και μιλούσε συνεχώς στο κινητό με άγχος θα έλεγα. Το 2011 η θεία της γυναίκας μου μας κάλεσε στο εξοχικό της στη Χαλκιδική. Στην παρέα έφερε και την Ισαβέλλα Βλασιάδου με την οικογένειά της. Η Ισαβέλλα είναι προσιτή, χαμογελαστή και πρόσχαρη. Πολύ καλή και αυτή και ο σύζυγός της για παρέα.
 7. Αρχίζει να γίνεται το αγαπημένο μου τόπικ. Να αρχίσω να ανησυχώ;;;!!!
 8. Όταν λέω μικρούλα εννοώ από 10'' και κάτω. Για τόσο μικρό χώρο μιλάμε, δυστυχώς.
 9. Όχι μόνο το Α αλλά και όταν θέλεις να γράψεις κεφαλαία που πατώντας το πάνω βελάκι (shift) ουσιαστικά το μικρό δακτυλάκι σηκώνει όλη την κεφαλή στης γραφομηχανής (αν το λέω καλά) για να γράψεις κεφαλαία, πράγμα αρκετά βαρύ. Εκεί είναι τα στραμπουλίγματα!!!
 10. Real thing αφού τα έχουμε, τα παίζουμε κιόλας. Ό,τι δεν υπάρχει σε emu φυσικά μέχρι να αγοραστεί (όποτε γίνει αυτό). Δυστυχώς δεν έχω CRT και δεν έχω και χώρο για να βάλω μια μεγάλη. Γι'αυτό ψάχνω μια μικρούλα έστω για να λέω πως έχω κάτι.
 11. Για να καταλάβω αν βάλουμε έναν ανεμιστήρα επάνω στις γρίλλιες που είναι στο άνω μέρος της τηλεόρασης αλλά να διώχνουν τον αέρα προς τα πάνω, γίνεται δουλειά; Παρακάτω έκανα ένα πρόχειρο σχέδιο και η φορά του αέρα να είναι όπως αυτή των βελών. @maxouli @Uskoke τι λέτε;
 12. Ωραίες φωτογραφίες Δημήτρη. Πώπω δρακωνιές είχαμε αρκετές στη γειτονιά που μεγάλωσα και όντως αναδύουν μια απαίσια μυρωδια σαν πτωμαϊλα ένα πράμα. Ο χήνος όντως φαίνεται αν δείχνει τα δόντια του!!
 13. Τέλεια!! Μπορώ να έχω διαστάσεις γιατί θέλω να τη βάλω σε ένα μέρος κλειστό κάπως.
 14. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πως θα ξέρω όμως τις ώρες λειτουργίας;
 15. Ψάχνω μια έγχρωμη CRT μίνι τηλεόραση για να συνδέσω τις ρετρό κονσόλες μου. Ιδανικά οι ίντσες να είναι από 5,5 μέχρι 10 και να είναι όσο πιο συμμαζεμένη γίνεται. Επίσης να έχει υποδοχή για A/V και φυσικά να είναι έγχρωμη! Είδα κάποια μοντέλα Watchman της Sony στο ebay αλλά μόνο στην Αμερική. Έχει κανείς σας υπόψην κανένα άλλο μοντέλο μάρκα κτλ? Προσοχή, δεν θέλω LCD αλλά CRT.
 16. Δεν κατάλαβα αν θα περιέχει και όλα τα παιχνίδια ή θα πρέπει εμείς να κατεβάσουμε ρομς
 17. Και από 24 πλέον φτάσαμε στα 32 χρόνια.
 18. Χθες σε ένα ξένο γκρουπ στο facebook ένας ανέφερε ότι ήταν η τελευταία μέρα για το Nintendo 3DS. Το τελευταίο παιχνίδι είναι το Persona Q2 New cinema labyrinth...
 19. Το τραγούδησε και ο μέγας Μουστάκας άλλωστε...
 20. Στην ταινία Μήτσος ο ρεζίλης (ο γλυκοψέυτης) ο Σωτήρης Μουστάκας όταν κάνει τον περίπατό του ως μάγκας, περπατάει σε μία οδό Μιχάλη Καραολή. Έψαξα στο google maps αλλά υπάρχει σε αρκετές περιοχές της Αθήνας αυτή η οδός. Επίσης δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω κάποιο νούμερο, ίσως ένα 34 κάπου, ώστε να βάλω ακριβή διεύθυνση. Το έχει ψάξει κανείς;
 21. Άντε να δούμε τι θα δούμε!!
 22. Είναι το ίδιο με του PS3, XBOX One?
×
×
 • Create New...