Jump to content
 • Ανακοινώσεις

  • D@redevil

   Νέο Φόρουμ!   30/01/2018

   Αγαπητά μέλη, Η μετάβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς και πλέον περάσαμε σε νέα πλατφόρμα. Μετά απο πολύ μελέτη και έρευνα καταλήξαμε στο καλύτερο λογισμικο φόρουμ για τις ανάγκες μας. Η ενέργεια αυτή έγινε για να λυθούν τα πολλά και χαοτικά προβλήματα της VBulletin. Με τη μετάβαση αυτή θέλουμε να λύσουμε 2 πολύ μεγάλα προβλήματα, που καθιστούσαν το παλαιό φόρουμ δύσχρηστο:
   α) Η συντήρηση των συνημμένων φωτογραφιών και η συνεχής απώλεια των attachments που απαιτούσε διπλή δουλειά από όλους &
   β) Η αναζήτηση εντός του φόρουμ, η οποία δεν δούλεψε ποτέ και οικειοποιούμασταν το plugin της Google, με τα -όχι και τόσο καλά- αποτελέσματα. Όπως και σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση, κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ελέγχους (εξ ου και η δεκαήμερη απουσία μας μετά απο 12 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας) για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά δυστυχώς σε ένα νέο software και με έναν τόσο τεράστιο όγκο δεδομένων (πάνω απο μισό εκατομμύριο πόστς, σχεδόν ενα εκατομμύριο φωτογραφίες), υπάρχουν πράγματα που μπορεί είτε να μας ξεφύγουν, είτε να τα αντιμετωπίσουμε πλέον σε live περιβάλλον κι ενώ θα δουλεύουν ήδη οι χρήστες. Εδώ λοιπόν, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας: όποιο πρόβλημα βλέπετε, να μας το αναφέρετε, ώστε να τα επιλύουμε. Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόησή σας - θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετούμε το δυνατόν συντομότερο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι αφ' ενός η νέα πλατφόρμα, αφ' ετέρου οι δυνατότητες της υποστήριξης, μπορεί να μην  επιτρέπουν να έχουμε άμεση επίλυση των προβλημάτων. Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ φιλικό support από μεριάς της IPB, που ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να μας (υπο)στηρίξει καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής είναι απείρως πιο συνεργάσιμοι σε σχέση με την VBulletin. Ξέρουμε ότι ενδεχομένως, δε σας ενδιαφέρει όλο το παρασκήνιο της μετάβασης, αλλά θα θέλαμε να έχετε μια εικόνα της υπερπροσπάθειας που απαιτήθηκε, τόσο σε οικονομικό , όσο και σε υποστηρικτικό επίπεδο, ώστε να μπορείτε επιτέλους να απολαμβάνετε το φόρουμ και να μην σας ταλαιπωρεί με τα καπρίτσια του. Ξέρουμε ότι κάνατε πολύ υπομονή κι ευχαριστούμε γι' αυτό. Κάτι τελευταίο που αναφέρθηκε στο παλαιό φόρουμ: Θα χρειαστεί να γίνει με το χέρι η μεταφορά των φωτογραφιών που είναι σε albums και δεν υπάρχουν συνημμένες σε κάποιο θέμα. Γι' αυτό το λόγο, έχει μείνει ανοικτό το παλαιό φόρουμ στο link: www.retromaniax.gr/vb5/ σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο (δε μπορείτε να ποστάρετε), ώστε να μπορέσετε να ανακτήσετε τις φωτογραφίες σας από εκεί και να τις φέρετε εδώ. Αν πάλι έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή δε μπορείτε, επικοινωνήστε με κάποιον από τη διαχείριση και θα το τακτοποιήσουμε το συντομότερο. Το παλαιό φόρουμ θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες μας και μετά θα κρατηθεί ως αρχείο. Ελπίζουμε να απολαύσετε πραγματικά το νέο σπιτάκι μας & να το χαρείτε με όλη σας την καρδιά! Αυτό, θα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς! :-) Φιλικά,
   Οι admins

elephadas

Members
 • Content count

  2.491
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

elephadas last won the day on March 15

elephadas had the most liked content!

Community Reputation

356.651 Excellent

About elephadas

 • Rank
  RetroJunkie™

Converted

 • Location
  USA
 1. Η Ιστορία του Ρομάντσο

  Δεσποινίς από πάνω μου, όταν φοράτε άσπρα κάτασπρα καλό είναι να αποφεύγετε τα παγωτά σοκολάτας, ιδιαίτερα αν σας τα ταΐζει κάποιος άλλος και δεν έχετε τον έλεγχο αν δείτε ότι ετοιμάζεται να στάξει,. It is a disaster waiting to happen. Πάντως η κούκλα είναι πολύ διακριτική. Έχει μεν γουρλωμένες ματάρες αλλά κοιτάει όσο πιο πολύ προς την αντίθετη κατεύθυνση τής είναι δυνατόν.
 2. Είχα μια σβούρα ακριβώς σαν αυτή του μπόμπιρα στην πρώτη φωτό του από πάνω (την βλέπουμε και στο προπροηγούμενο). Πολύ μου άρεσε αλλά η μαμά-elephada την απεχθανόταν γιατί έκανε θόρυβο όταν της έδινα στροφορμή ανεβοκατεβάζοντας τον άξονα.
 3. Η Ιστορία του Ρομάντσο

  Τα δύο τελευταία εξώφυλλα υστερούν λίγο. Στο πρώτο ο καλλιτέχνης έχει πρόβλημα με το παπιγιόν και το γιακά του πουκαμίσου του κυρίου ή μου φαίνεται? Το παπιγιόν είναι θεόστραβο (καλά, αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ρεαλισμός, διότι τα παπιγιόν έχουν τη συνήθεια να στραβώνουν) και ο γιακάς μοιάζει ανύπαρκτος. Το δεξί χέρι του κυρίου είναι μακρύτερο από το αριστερό, σαν του Καραγκιόζη. Και είναι προφανές ότι κρυφά προσπαθεί να μπανίσει τα κάλλη της θελκτικής νεαράς μέσα από το ημιξεκούμπωτο πουκάμισο... δείτε που είναι καρφωμένο το βλέμμα του. Θα έλεγε κανείς ότι ο τύπος του αποκάτω εξωφύλλου είναι τυχερότερος, διότι το ρούχο της δικής του νεαράς επιτρέπει το μπανίζειν ελεύθερα. Μόνο που η δύστυχη δεν έχει τίποτε να δείξει. Τι επίπεδο μπούστο είναι αυτό? Και ούτε υποψία διαχωριστικής γραμμής στη μέση. Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν που σε αντίθεση με τον κύριο του Νο. 1 αυτός αγνοεί το εις κοινήν θέαν εκτεθειμένον στέρνον και κοιτάει με ξελιγωμένο ύφος τον δεξιό ώμο της. Και η χωρίστρα του μοιάζει να λέει ότι καιρός να ξαναβάψει τα μαλλιά του καστανά διότι οι ξανθές ρίζες φαίνονται έντονα. Μη μου πείτε ότι είναι θέμα φωτός, διότι οι σκιές δείχνουν ότι το φώς έρχεται από αριστερά άρα η αριστερή τουλάχιστον πλευρά της χωρίστρας - χαράδρας έπρεπε να είναι πιο σκούρα. Δείτε και τις μπούκλες της συνοδού του προς επίρρωσιν. (Δευτέρα πρωί στο κάτεργο, πώς να μη μου φταίνε όλα? Εϊμαι στις κακές μου)
 4. Οι φωτογραφίες στις οποίες οι ρόλοι δεν είναι προφανείς με τρελλαίνουν. Στην πρώτη, ας πούμε, είναι δυνατόν η ευειδής νεαρά δεξιά που - ω, τόσο αθώα και ατημέλητα - αποκαλύπτει πράγματα τα οποία μια καθώς πρέπει δεσποινίς τα αποκάλυπτε μόνο στην πλαζ είναι δυνατόν να είναι κόρη του μεγαλύτερου ζεύγους? Αποκλείεται. Το ίδιο και ο μαυροτσούκαλος νεαρός. Γενικά δεν υπάρχουν οι απαραίτητες διαφορές ηλικίας. Ο μυστακοφόρος κάνει για μπαμπάς μόνο των δύο μικρών και η βρεφοκρατούσα για μαμά (όπως και η άλλη κυρία, αλλά ο μπαμπάς την δεξιά χουφτώνει). Αλλά περισσεύουν δύο. Νυφογαμπροκουνιάδια? Στην αποκάτω φωτό οι ρόλοι είναι προφανείς, αλλά το ύφος καθενός λέει πολλά. Ο μπαμπάς καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι, "δικό μου είναι το σόι", και ταυτόχρονα έχει ένα ύφος ψιλοαπειλητικό διότι είναι ο προστάτης πατερφαμίλιας και μην τολμήσει κανείς να τους πειράξει ούτε τρίχα. Η μαμά χαμογελά μεν αδιόρατα αλλά έχει ένα ελαφρά ανήσυχο ύφος, σαν να βλέπει το μέλλον με κάποιο φόβο, ενώ η κόρη το αντιμετωπίζει πιο αισιόδοξα και με χαμόγελο σιγουριάς. Κι ο μικρός με το άγριο ύφος είναι υπέροχος! Κάπως έτσι φαντάζομαι τους μικρούς βοηθούς του Γιώργου Θαλάσση, όχι βέβαια τον Μπόμπιρα το μικρό σοφό παιδάκι, αλλά τον Διαβολάκο κι ακόμη πιο ταιριαστά το Ζιζάνιο με το φυσοκάλαμο. Και το όλο σύνολο σε σχήμα συμμετρικού τριγώνου, με τον μπαμπά άξονα και κορυφή. Έκαστος εφ' ω ετάχθη. Στην πιο κάτω λατρεύω το μικρό κοριτσάκι με το σκανταλιάρικο ύφος, γερτό κεφάλι καισταυρωμένα χέρια, που τόσο ταιριαστά δεν κάθεται σε μια όρθια καρέκλα όπως οι άλλοι δύο καθιστοί χαρακτήρες. Αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να διαβάσει ή να φανταστεί τόσα πράματα στα ατέλειωτα selfies του instagram.
 5. Η ιστορία του Φαντάζιο

  Τολμηροτάτη η κυρία Μελίντα... είχαν πάψει οι λογοκριτές να βάζουν αστεράκια στα επίμαχα σημεία το 1976 ή θεωρήθηκε ότι το αραχνοΰφαντο ύφασμα πρόσφερε επαρκή κάλυψη? Μιλώντας για ανεπαρκή κάλυψη, το τελευταίο μπλουζάκι ήταν και μερικά νούμερα μικρότερο από αυτό που ήθελε η κυρία του 391, αλλά τι να κάνει, το πήρε, διότι σου λέει, τελευταίο είναι δεν έχει άλλο. Έτσι εξηγείται γιατί το τραβάει μπας και μακρύνει.
 6. Τι δυσπιστία είναι αυτή, tzelaso? Ο έρως, ως γνωστόν, είναι ανίκατος μάχαν, σ' ένα μεθυσάκι θα σκόνταφτε? Πλακώσανε αδρεναλίνες, τεστοστερόνες και άλλες ορμόνες και συνήλθε ο άνθρωπος. Συνηθισμένη καθημερινή ιστορία.
 7. Λογικά σ' αυτή τη φωτό πρέπει να απεικονίζονται μάνα και κόρη, αλλά έτσι που οι γυναίκες είναι στο ίδιο επίπεδο ο άντρας αφέντης υπερήφανος από πίσω μοιάζει να λέει "Από δω η γυναίκα μου κι απο κει το αίσθημά μου"
 8. Βρε μανία η οικογένεια με την κούκλα... (3η φωτό). Μήπως ήταν από αυτές που περπατούσαν κι όλας? (Δείτε τα πόδια της). Εμείς είχαμε μία παρομοίου μεγέθους που μιλούσε... της τραβούσες ένα σκοινι με κρίκο στην πλάτη της και ο αφαλός της (εκεί ήταν το μεγαφωνάκι) έλεγε "Με λένε Μαρία". ή "Τρώω όλο μου το φαγητό". "Είμαι Ελληνοπούλα" (η μητέρα μου την είχε αγοράσει στη Νάπολι) ή, τολμηρότερα "Δος μου ένα φιλάκι". Αλλά δεν περπατούσε. Και η αιγοτρόφος κυρία βλέπω επανεμφανίζεται (1η φωτό), με διακοσμητικό κορδελλάκι μάλιστα στο κατσίκι... που θα πει ότι δεν προοριζόταν για ψητό στο φούρνο με κληματόβεργες, αλλά ήταν μέλος της οικογένειας. ΥΓ: Πότε έγινα "κυρ-" και δεν το κατάλαβα? Νεαρός 60 χρονών είμαι, που θα πει σαν δύο τριαντάρηδες. Θέλω καμιά πενηνταριά χρόνια ακόμη για να ξεπέσω σε κυρ. Εδώ ούτε για κύριος δεν μου πολυταιριάζω, διότι πάνω που παίρνω κάτι σοβαρά όπως αρμόζει σε άνθρωπο της ηλικίας μου βλέπω κάτι που μου φαίνεται αστείο, ανόητο, ή γελοίο, και πάει περίπατο η σοβαρότης. Θα έλεγα ότι παλιμπαιδίζω, αλλά για να γίνεις παλίμπαις θα πρέπει να έχεις πάψει για ένα διάστημα να είσαι παις, κι εγώ δεν έπαψα ποτέ.
 9. Χε χε η Μερκούρη ανήκει στους ηθοποιούς που, όπως και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ας πούμε, έχει τραγουδήσει σε τόσες πολλές πασίγνωστε ταινίες και θεατρικές παραστάσεις που κοντεύει να μην έχει νόημα να την αναφέρουμε, είναι τόσο προφανής. Ωστόσο σωστά ξεχωρίζεις την "Προσευχή της Παρθένου", karapiperim, αφού δεν προέρχεται από ταινία ή παράσταση, αλλά από απλό δίσκο, αν βέβαια ένας δίσκος γραμμένος από Χατζιδάκι - Γκάτσο τον οποίον ερμηνεύουν Φαραντούρη, Σαββόπουλος, Μερκούρη, Θεοδωράκης, και ο άγνωστος τότε αλλά εξαιρετικός Λιούγκος μπορεί να αποκληθεί απλός δίσκος. Οπότε η Μερκούρη εκεί ήταν ατόφια τραγουδίστρια.
 10. Στην τελευταία παράσταση που ανέβασε η Κατίνα Παξινού στο θέατρο, το "Μάνα Κουράγιο" του Μπρεχτ, σε μουσική Paul Dessau, υπήρχε τουλάχιστον ένα τραγούδι, ίσως και περισσότερα, που λέει η Μάνα Κουράγιο. Δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι θα υπήρχε στο youtube απόσπασμα από την παράσταση και μάλιστα με τραγούδι - κυριολεκτικά "κύκνειο άσμα" δηλαδή - αλλά σκέφτηκα ότι δεν έβλαφτε να ψάξω, και έβγαλα θησαυρό. Δεν είναι βέβαια περίεργο που η Παξινού τραγούδησε. Όχι μόνο είχε γερές σπουδές σε μουσική και τραγούδι, αλλά είχε ξεκινήσει από όπερα πριν αφοσιωθεί τελικά στο θέατρο. Εϊχε μάλιστα συνθέσει και μουσική. Πριν πολλάαααα χρόνια είχα ακούσει τη μουσική που είχε γράψει για μια τραγωδία... δεν θα την αναγνώριζα φυσικά αν την άκουγα τώρα, αλλά θυμάμαι ότι ήταν τυπική μουσική τραγωδίας εθνικού θεάτρου του παλιού καιρού (βλέπε Μητρόπουλος, π.χ.). Επίσης θυμάμαι ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα σ' αυτήν, ίσως με αφορμή το θάνατό της ή κάποια επέτειό του, στο οποίο εκτός των άλλων έδειχνε και κάποιες σημειώσεις της για παράσταση τραγωδίας (στην οποία έπαιζε)... και πρόσεξα ότι στο κείμενο είχε προσθέσει και νότες. Δηλαδή οι κλαυθμοί και οδυρμοί της στη σκηνή ήταν ακριβώς προσχεδιασμένοι. Όταν τραγωδούσε, τραγουδούσε . Πώς να μην είναι συγκλονιστική?
 11. Οι εξ υμών δημοσιογράφοι ή δημοσιογραφούντες θα ξέρουν το ρητό ότι αν ένας σκύλος δαγκώσει άνθρωπο αυτό δεν είναι είδηση. Αλλά αν ένας άνθρωπος δαγκώσει σκύλο, είναι. Αυτό μου θύμισε η παραπάνω φωτογραφία. Αν μια κατσίκα δίνει γάλα σε άνθρωπο, δεν είναι άξιο φωτογραφίας. Αν ένας άνθρωπος δίνει γάλα σε κατσίκα, είναι. Όσο για την κυρία της δεύτερης φωτογραφίας, μπορεί μεν να είναι σαν τη Βαλεντίνα του γνωστού τραγουδιού σε λίγα χρόνια, όταν φόρεσε παντελόνια, Βαλεντίνα Βααααλεντίιινα (συγγνώμην, παρασύρθηκα). Αλλά δεν το παράκανε και στη χειραφέτηση. Ποιο είναι το όνειρο κάθε καλής νοικοκυράς? Μα, δεκάδες μανταλάκια στην ταράτσα (*), και σκοινιά για να απλώνει ρουχα καθαρά, πλένει με μια νέα σκόνη κι είναι αστραφτεράααα (ξανασυγγνώμην, ξαναπαρασύρθηκα). Πώς να μην καμαρώνει υπερήφανη? (*) Αστεία αστεία, είναι πολύ ενοχλητικό να μην έχεις αρκετά μανταλάκια και να περισσεύουν ρούχα και να θέλει χωροταξική μελέτη για ποια μπορούν να μοιραστούν μανταλάκια και ποια μπορούν να κρεμαστούν με λιγότερα και να ελπίζεις ότι δεν θα τα πάρει ο αέρας και να πρέπει να τα κυνηγάς στην αυλή του γείτονα.
 12. Η Ιστορία του Ρομάντσο

  Δείτε χαρούλες και καμάρι το προβατάκι πιο πάνω... αλλά το κοριτσάκι μας κοιτάει μ' ένα πονηρό ύφος σαν να λέει "σούβλα που το περιμένει!"
 13. Ο Πέτρος Γιαννακός μου θύμισε τον Πέτρο Κυριακό, που είχε τραγουδήσει (σε επιθεωρήσεις κυρίως, αλλά είχαν ηχογραφηθεί ξεχωριστά σε δίσκους) πολλά τραγούδια υποδυόμενος τον τύπο του μόρτη. Μερικά θύμιζαν παρλάτες περισσότερο αλλά περιείχαν και κομμάτια που τραγουδούσε. Και βέβαια, έχουμε και το Πράγμα που μου θύμισε και τη Μαρίκα Νέζερ. Που, όσο δύσκολο κι αν είναι να το φανταστούμε, είχε υπάρξει νέα. Και από εκείνη την εποχή έχει επιβιώσει η ερμηνεία στο "Γελεκάκι" (1932, πιθανόν πρώτη εκτέλεση), με μια φωνή που με τίποτε δεν θα τη γνώριζε κανείς που την είχε δει μόνο σε ταινίες δεκαετίες αργότερα
 14. Η Ιστορία του Ντομινό

  Εεεε, είμαστε άσχετοι με το θέμα αλλά το πτέραρχος είναι βαθμός αντίστοιχος του ναυάρχου και του στρατηγού. Παλιότερα που τα παρακολουθούσα αυτά μόνο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε τον ανώτατο βαθμό οπότε όταν προερχόταν από την αεροπορία γινόταν πτέραρχος. Δεν ξέρω τι ισχύει τώρα. Επίσης βαθμός (που πολύυυυυ σπάνια απονέμεται - μόνο τον Παπάγο ξέρω) είναι ο στρατάρχης. Εκείνο που δεν είναι βαθμός είναι το "αρχιστράτηγος". Δεν ξέρω γιατί ο Κων/νος φοράει στολή με χαμηλότερα διακριτικά, αλλά φαντάζομαι ο βασιλιάς ως αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων ήταν εκτός ιεραρχίας, ο στρατός κλπ. κατά κάποιον τρόπο του "ανήκαν" (Ε Βασιλικός Σ, ΕΒΝ, ΕΒΑ). Ας πούμε ο Αμερικανός πρόεδρος είναι "Commander-in-Chief", ανώτερος απ' όλους τους στρατιωτικούς, αλλά δεν έχει τυπικό βαθμό. Και η Ελισσάβετ φοράει στολές διάφορων βαθμών αλλά οι Εγγλέζοι είναι περίεργοι σ' αυτά. Για να πάμε στα εξώφυλλα, σκέφτομαι ότι αν ο Σάχης ζούσε την εποχή του Ερρίκου του 8ου και απλώς αποκεφάλιζε τη Σοράγια, θα είχε ίσως γλυτώσει η Μύκονος από τα τωρινά της χάλια, διότι η "θλιμμένη αυτοκράτειρα" (που πολύ διασκέδαζε τη θλίψη της στο νησί) και κάποιοι άλλοι του διεθνούς jet set ήταν που έκαναν τη Μύκονο της μόδας, αρχικά στους κύκλους τους και μετά στην πλεμπάγια.
 15. Στην Κυριακάτικη τηλεοπτική επιθεώρηση του ΕΙΡΤ "Χαρούμενη Κυριακή - Κυριακή χωρίς σύννεφα" η Μιράντα Κουνελάκη εμφανίστηκε αρκετές φορές και μάλιστα στο τελευταίο νούμερο, που ήταν το "κλου" του ωριαίου προγράμματος. Όχι μόνο ήταν καλή τραγουδίστρια, αλλά έκανε και εξαιρετικές μιμήσεις. Τότε είχαμε πρωτοπάρει τηλεόραση και έχασκα σαν χαζός σ' αυτά τα προγράμματα που μου επέτρεπαν να βλέπω αυτά τα πασίγνωστα ονόματα μέσα στο σπίτι μας, γι' αυτό και θυμάμαι πολλές στιγμές. Μου έχει μείνει ας πούμε η Κουνελάκη να τραγουδάει (μιμούμενη την Α. Β. που ήταν ακόμη κυρία [ευτραφούς ήδη] Παπαμιχαήλ): "Κι είναι χοντρόοοο τόσο χοντρό, να τ' αγκαλιάσω δεν μπορώ". Επίσης ήταν πολύ καλή Βέμπο. Ίσως και γι' αυτό την έβαλε η Μαριέττα Ριάλδη να πρωταγωνιστήσει στο "Καφέ Σαντάν" (1978), πράγμα που έκανε πάταγο διότι ως τότε η Ριάλδη ανέβαζε έργα με άγνωστους ηθοποιούς στο μικροσκοπικό θεατράκι της στην Ακαδημίας, και αυτό ήταν σε μεγάλο κεντρικό θέατρο με γνωστά ονόματα για πρωταγωνιστές. Ο Λαυρέντης Διανέλλος ήταν ο τελευταίος που θα φανταζόμουνα ότι θα τραγουδούσε. Αλλά το έκανε τουλάχιστον μία φορά, στο "Πιο λαμπρό αστέρι". Δεν έχω δει την ταινία ποτέ, αλλά είχα ακούσει το τραγούδι χωρίς να ξέρω σε ποιον ανήκε η αντρική φωνή Μια γυναίκα ηθοποιός που δεν ξέρω αν μπορούσε να τραγουδήσει καλά αλλά τη μοναδική φορά που έπαιξε ρόλο τραγουδίστριας (Ασπασία ως Σία Άσπα στο "Ξύπνα καημένε Περικλή) την είχαν ντουμπλάρει με τη φωνή της Μανταλένας ήταν η Ξένια Καλογεροπούλου. Έχει τραγουδήσει ποτέ?
×