Jump to content
 • Ανακοινώσεις

  • D@redevil

   Νέο Φόρουμ!   30/01/2018

   Αγαπητά μέλη, Η μετάβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς και πλέον περάσαμε σε νέα πλατφόρμα. Μετά απο πολύ μελέτη και έρευνα καταλήξαμε στο καλύτερο λογισμικο φόρουμ για τις ανάγκες μας. Η ενέργεια αυτή έγινε για να λυθούν τα πολλά και χαοτικά προβλήματα της VBulletin. Με τη μετάβαση αυτή θέλουμε να λύσουμε 2 πολύ μεγάλα προβλήματα, που καθιστούσαν το παλαιό φόρουμ δύσχρηστο:
   α) Η συντήρηση των συνημμένων φωτογραφιών και η συνεχής απώλεια των attachments που απαιτούσε διπλή δουλειά από όλους &
   β) Η αναζήτηση εντός του φόρουμ, η οποία δεν δούλεψε ποτέ και οικειοποιούμασταν το plugin της Google, με τα -όχι και τόσο καλά- αποτελέσματα. Όπως και σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση, κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ελέγχους (εξ ου και η δεκαήμερη απουσία μας μετά απο 12 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας) για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά δυστυχώς σε ένα νέο software και με έναν τόσο τεράστιο όγκο δεδομένων (πάνω απο μισό εκατομμύριο πόστς, σχεδόν ενα εκατομμύριο φωτογραφίες), υπάρχουν πράγματα που μπορεί είτε να μας ξεφύγουν, είτε να τα αντιμετωπίσουμε πλέον σε live περιβάλλον κι ενώ θα δουλεύουν ήδη οι χρήστες. Εδώ λοιπόν, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας: όποιο πρόβλημα βλέπετε, να μας το αναφέρετε, ώστε να τα επιλύουμε. Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόησή σας - θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετούμε το δυνατόν συντομότερο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι αφ' ενός η νέα πλατφόρμα, αφ' ετέρου οι δυνατότητες της υποστήριξης, μπορεί να μην  επιτρέπουν να έχουμε άμεση επίλυση των προβλημάτων. Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ φιλικό support από μεριάς της IPB, που ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να μας (υπο)στηρίξει καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής είναι απείρως πιο συνεργάσιμοι σε σχέση με την VBulletin. Ξέρουμε ότι ενδεχομένως, δε σας ενδιαφέρει όλο το παρασκήνιο της μετάβασης, αλλά θα θέλαμε να έχετε μια εικόνα της υπερπροσπάθειας που απαιτήθηκε, τόσο σε οικονομικό , όσο και σε υποστηρικτικό επίπεδο, ώστε να μπορείτε επιτέλους να απολαμβάνετε το φόρουμ και να μην σας ταλαιπωρεί με τα καπρίτσια του. Ξέρουμε ότι κάνατε πολύ υπομονή κι ευχαριστούμε γι' αυτό. Κάτι τελευταίο που αναφέρθηκε στο παλαιό φόρουμ: Θα χρειαστεί να γίνει με το χέρι η μεταφορά των φωτογραφιών που είναι σε albums και δεν υπάρχουν συνημμένες σε κάποιο θέμα. Γι' αυτό το λόγο, έχει μείνει ανοικτό το παλαιό φόρουμ στο link: www.retromaniax.gr/vb5/ σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο (δε μπορείτε να ποστάρετε), ώστε να μπορέσετε να ανακτήσετε τις φωτογραφίες σας από εκεί και να τις φέρετε εδώ. Αν πάλι έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή δε μπορείτε, επικοινωνήστε με κάποιον από τη διαχείριση και θα το τακτοποιήσουμε το συντομότερο. Το παλαιό φόρουμ θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες μας και μετά θα κρατηθεί ως αρχείο. Ελπίζουμε να απολαύσετε πραγματικά το νέο σπιτάκι μας & να το χαρείτε με όλη σας την καρδιά! Αυτό, θα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς! :-) Φιλικά,
   Οι admins

NIOBH

Members
 • Content count

  807
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

NIOBH last won the day on April 15

NIOBH had the most liked content!

Community Reputation

353.725 Excellent

About NIOBH

 • Rank
  RetroMaNiaC

Recent Profile Visitors

183 profile views
 1. Η ιστορία του Φαντάζιο

  Έχει και παρασκήνιο αυτή η φωτογράφηση... Η παράσταση που αναφέρεται, είναι "Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές" (1983). Πηγή: http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=News&file=article&id=4476
 2. Η Ιστορία του Ρομάντσο

  Το κακό με τον καλλιτέχνη που έφτιαχνε τα εξώφυλλα στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ, είναι ότι δεν πετύχαινε πάντα βασικά χαρακτηριστικά των ηθοποιών, κάνοντάς τες τελικά αγνώριστες! Στο 732, ίσως είναι η Joan Collins.
 3. Πολύ πρωτότυπο το θερμοκήπιο και εντυπωσιακή η πισίνα! Κουκλόσπιτα με τα όλα τους, όχι αστεία!
 4. Η τελευταία φωτογραφία είναι από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Δεσπόζει το πανύψηλο χάλκινο άγαλμα του ολύμπιου θεού, που ακόμα οι γνώμες διίστανται για το αν είναι ο Δίας έτοιμος να εκτοξεύσει κεραυνό, ή ο Ποσειδώνας την τρίαινά του!
 5. Η Ιστορία του Ρομάντσο

  Στο 710, μήπως είναι η Rita Hayworth;
 6. Ναι, είναι ο Γιαννούλης Χαλεπάς με τα ανήψια του Βασίλη και Ειρήνη Χαλεπά, και τις τρεις κόρες τους. Η μικρότερη με το άσπρο φόρεμα, είναι η αρχαιολόγος Αλίκη Μπικάκη-Χαλεπά, συμφοιτήτρια και αγαπημένη φίλη της μητέρας μου. Ο Χαλεπάς, έζησε μαζί τους στην Αθήνα από το 1930 μέχρι τον θάνατό του, το 1938. Δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται (του είχαν μετατρέψει το υπόγειο του σπιτιού σε εργαστήρι), ακόμα κι όταν η ημιπληγία του νέκρωσε το ένα χέρι.
 7. 1: Το κτήριο Διοίκησης του σημερινού Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. που μετά το ΄22, στέγασετην οργάνωση American Near East Relief που περιέθαλψε τα προσφυγόπουλα της Μικρασιατικής Καταστροφής. 5: Στο βάθος, η Γεννάδειος Βιβλιοθήκη και ο Λυκαβηττός. Ο χορταριασμένος χωματόδρομος, είναι η οδός Ι. Γενναδίου! Στη μεσαία φωτογραφία, η Ι. Γενναδίου το 1953, από την ταινία "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται".
 8. Στο post 530, στη 2η φωτογραφία, είναι το Γυμναστήριο του Φωκιανού (Βασ. Όλγας 1), δίπλα στο Ζάππειο.
 9. Post 524 3: Ο Ναός των Ταξιαρχών του Αμαλίειου Ορφανοτροφείου στη Στησιχόρου 6. 4: Το κατεδαφισμένο αρχικό κτήριο του Αμαλίειου Ορφανοτροφείου (Λυκείου & Ηρώδου Αττικού).
 10. Τα κοριτσάκια έχουν φωτογραφηθεί στο πάρκο μπροστά από την Αγία Τριάδα στον Πειραιά. Το κτήριο στο βάθος, είναι το υπεραιωνόβιο μέγαρο Σπυράκη!
 11. Είδα και το True account, και το Dead weight! Ωραία επεισόδια με έξυπνες ανατροπές! Περιμένω τις νέες προτάσεις σου, @bambinella 100!
 12. Σ΄ευχαριστώ πολύ @bambinella 100! Η Αίγινα είναι πολύ αγαπημένο μου νησί!
 13. Αίγινα!!! Επιβλητικό και σήμερα το διατηρητέο αρχοντικό Βογιατζή του 1880.
 14. Η γνωριμία μου με το Gamegear

  Μία απ' αυτές!
 15. Καλορίζικο domniki! Δες μήπως σε βοηθήσει η εικόνα από το κουτί του.
×