Jump to content

Trellos11

Members
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Trellos11

 1. Επιτέλους ξεκίνησα την κατασκευή της καμπίνας μου,ανοίγω αυτό το θέμα για τις απορίες που θα έχω στη πορεία,καθώς και για τις φωτογραφίες που θα ανεβάζω. Για κάποιο λόγο όμως τις ανέβασε οριζόντια και όχι κάθετα. [ATTACH=CONFIG]134586[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134587[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]134588[/ATTACH]
 2. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Θα ήθελα να πω πως το arcade είναι βασισμένο σε windows 10 pc Core 2 Duo με 8gb μνήμη .Μπορούν να γίνουν πολλά upgrades αργότερα εφόσον θέλω να κάνω emulation σε κονσόλες νέας γενιάς . το frontend που τρέχει είναι το launchbox Bigbox σε προσαρμοσμένη ανάλυση για crt τηλεοράσεις. περιέχει γύρω στα 11000 παιχνίδια αρχικά σε Mame ,NES,Super NES ,Sega Mega Drive. Σίγουρα θα περάσω και άλλα αργότερα .
 3. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Επιτέλους το τελείωσα μετά από 3 χρόνια .....και πολλές καθυστερήσεις λόγω διάφορων προσωπικών και μη προβλημάτων . έχω την δική μου ολοκληρωμένη καμπίνα!! ευχαριστώ τον Μάριο για την πολύτιμη βοήθεια του.
 4. Trellos11

  Retro Amigaδικα

  Αυτό ήταν στον Άγιο Θωμά στην Παπαδιαμαντοπούλου.Ξεκίνησε πολύ ωραίο μαγαζί μοντέρνο για την εποχή του και πουλούσε και κάποια accessories ,δισκέτες ,mouse pads ,joysticks. Με τον καιρό βρώμησε και ο υπάλληλος μεγάλος τεμπέλης δεν καθάριζε ποτέ....λεγόταν Βρανάς και η ατάκα ήταν ``έχεις τελειώσει`` και σου χτυπούσε τον ώμο χαχαχαχα πολύ ωραίες εποχές... Αργότερα άνοιξε και ένα άλλο παράνομο ,κοντά στα στρατόπεδα στο Γουδή,σήμερα έχει γίνει εσωτερικό πάρκινγκ ο χώρος,εκεί έπεφτε μεγάλη κλοπή δισκέτας.. Μετά από λίγο καιρό έπιασαν τον ιδιοκτήτη ο οποίος είχε και φροντιστήριο Αγγλικών στη γειτονιά...
 5. Μάριε εισαι καταπληκτικός !! Πολύ όμορφο bartop. Νομίζω έχεις ταλέντο που πρέπει να εκμεταλλευτείς
 6. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Δεν κρατιέμαι μέρος 2. Η καμπίνα είναι έτοιμη από software ,έχει το Launchbox με πολλές κονσόλες και φυσικά το mame. Χρειάζεται το προστατευτικό τζάμι και τέλος η περιπέτεια που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015.
 7. Περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια!!!
 8. Μάριε ,δεν έχω λόγια,πραγματικά άθλος..... ότι καλύτερο έχω δει μπράβο για την υπομονή σου και τις γνώσεις σου....περιμένω με αγωνία την συνέχεια .
 9. @telonio το μόνο που έκανα με την καμπίνα ,ήταν να βάλω 2 ροδάκια πίσω για να είναι απόλυτα σταθερή. αγορασα χαρτόνι για να καλύψω τις αποστάσεις οθόνη -περίγραμμα και δεν έχω πάρει ακόμη τζάμι. το μόνο θετικό είναι ότι μίλησα με τους ανθρώπους του Launchbox και έφτιαξαν ένα theme που να είναι συμβατό με sd αναλύσεις. Πάντως η καμπίνα σου είναι υπέροχη ,όπως ήταν αυτές που μάθαμε να παίζουμε παιδιά.
 10. Μπράβο πολύ όμορφη καμπίνα,τυχερός ο φίλος σου,όπως ήταν κάποτε στα ουφάδικα.Πάντως σε καταλαβαίνω αρκετά γιατί και εγώ πέρασα αρκετά και ας είναι η πρώτη μου καμπίνα .
 11. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ιδέες που μου δίνετε
 12. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Update στο Star Wars cabinet,θα ήθελα την βοήθεια σας,σκέφτομαι ένα τρόπο που να μην φαίνεται το πλαστικό της τηλεόρασης ,όταν θα βάλω τζάμι στην καμπίνα,υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξω ένα πλαστικό bezel ή κάποια άλλη ιδέα ;; Ευχαριστώ πολύ.
 13. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Σήμερα μετά από πολύ καιρό είχαμε πρόοδο ,συνδέθηκε το PC με την tv εγκαταστάθηκε το frontend Launchbox έγινε mapping των control και έχουμε ένα βίντεο με οχι τόσο καλό φωτισμό αλλά θα επανέλθω.... Να πω ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Μάριο @telonio για τη βοήθεια του.
 14. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα την αρχική τροποποίηση ,έχω κάνει δοκιμές με τη βοήθεια του @telonio και παίζει πολύ ωραία. Βρίσκομαι στο τελικό στάδιο σετάρισμα τα roms στο retroarch και στο Launchbox κατ' επέκταση ,mapping στα κουμπιά και θα είναι τέλειο.
 15. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  @telonio Εσύ δεν θα τη δείς μόνο
 16. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Μια ακόμη φωτογραφία,έχοντας βάλει το CP πάνω στη καμπίνα.Πλέον ρυθμίζω το Launchbox με roms ,και μόλις τελειώσω και με το mapping των controls θα μπεί και το κλασσικό τζάμι μπροστά από την οθόνη και είμαστε έτοιμοι.
 17. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Έχω ήδη κατεβάσει το Launchbox με premium λογαριασμό και προσπαθώ να περάσω τα roms που έχω. όταν τα καταφέρω θα κάνω update στο thread με φωτογραφίες. Πάντως μέχρι τώρα είμαι εντυπωσιασμένος !
 18. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Update! Μετά από ώριμη σκέψη και απογοήτευση από το Hyperspin αλλάζω frontend και θα δουλέψω με το launchbox ,φαίνεται πιο απλό και ενημερώνεται συνεχώς . Γνωρίζει κανείς ή το έχει χρησιμοποιήσει ;
 19. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Δεν χώρεσε αλλά έβαλα μια 21" Sony έχει το ίδιο ίσως και καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι το project έχει προχωρήσει με τη βοήθεια του Μάριου που συνέδεσε όλο το control panel . Πλέον είμαι στο πιο δύσκολο στάδιο για μένα να ρυθμίσω το HyperSpin ,αν κανείς έχει εμπειρία κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
 20. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Ευχαριστώ,θα ανεβάσω και άλλες φώτος με τη μαρκίζα σε λίγες μέρες.
 21. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Το δοκίμασα με το notepad και λειτουργεί κανονικά! Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ίσως να θέλει reassign στα κουμπιά με το δικό του προγραμμα. Να πω εδώ ότι έχω εγκαταστήσει μια έκδοση του hyperspin bolt on και χρησημοποιει το πρόγραμμα joytokey.
 22. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Update: Με τη πολύτιμη βοήθεια του φίλου @telonio τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ ,κατάφερα να συνδέσω τη τηλεόραση με το PC χωρίς overscan,επίσης συνέδεσε τα κουμπιά - χειριστήρια της καμπίνας με το ipac2. Καμπίνα σχεδόν τελείωσε ,χρειάζομαι βέβαια βοήθεια στην αντιστοίχιση των κουμπιών του πληκτρολογίου με το ipac2 αν ξέρει κανείς ή αν έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο encoder.
 23. Trellos11

  Star wars arcade cabinet

  Τελικά δεν κρατήθηκα και ανεβάζω φωτογραφίες πρίν το ξάκρισμα ,το cp έχει μπει πρόχειρα για τις ανάγκες τις φωτογράφησης . Περιμένω τη μαρκίζα,και ξεκινάω με καλωδιώσεις,σύνδεση tv στο PC και software.
×