bambinella 100 27.576 #1 Posted April 25, 2011 Απο ποιες ελληνικες ταινιες προερχονται οι ακολουθες ατακες; 1. - Εχω και κοτερο. Παμε μια βολτα; 2. - Απο δω και περα, ολα τα βραδια θα' ναι δικα σου και δικα μου. 3. - Can I help you? - Yes, I' m looking for a girl... - What' s her name? - May. - And what is your name? - Peter. - Peter. And you love her? - Yes. Very much. - O.K. Come with me... 4. - Αμα υπαρχει αυτος, τοτε δεν υπαρχω εγω. Κι αμα δεν υπαρχω εγω, τι με νοιαζει εμενα που υπαρχει αυτος; 5. - Οσο πιο βρωμικη δουλεια κανει μια γυναικα, τοσο περισσοτερο πλενεται. 6. - Δε θα ηταν πολυ σοι αυτος ο αετος, για να μη θελει να πεταξει... - Ποιος ξερει; Ισως να μη μπορουσε. Τοσα χρονια που τον ειχαν κλεισμενο, θα ξεχασε. 7. - Εσεις εισαστε η καινουργια; - Εσεις ποιος εισαστε; - Ο παλιος. - Ποιος παλιος; - Ο Αλεκος. - Ααα, ο παλιοαλεκος! 8. Οχι για μενα. Για τη φουκαριαρα τη μανα μου! 1 Share this post Link to post Share on other sites
georgeikos 1.222 #2 Posted April 25, 2011 (edited) 1.κοριτσια για φιλημα 3.ψυχη και σαρκα 5.το δολωμα 7.δις διευθυντης 8.κατατρεγμενος Edited April 25, 2011 by georgeikos Share this post Link to post Share on other sites
bambinella 100 27.576 #3 Posted April 25, 2011 Ολα σωστα, georgeikos! Share this post Link to post Share on other sites
ARETARA 78.216 #4 Posted April 25, 2011 8. Και ιδού το κατατρεγμένο ντοκουμέντο. Παρεπιπτόντως συγχαρητήρια bambi για το όμορφο κουίζ σου!!! Share this post Link to post Share on other sites
retrofan 3.792 #5 Posted April 25, 2011 Δεν ξέρω κάποιο από αυτά που έμειναν αλλά ήθελα να γράψω πόσο πολύ μ' αρέσει το κουίζ σου bambi:) Γρήγορα και σ' άλλα Share this post Link to post Share on other sites
αριαδνη 61.828 #6 Posted April 25, 2011 Το 2, ποιος θα μπορούσε να το πει; ε, ιδού η απορία!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
bambinella 100 27.576 #7 Posted April 25, 2011 (edited) Aretara, retrofan, σας ευχαριστω πολυ για τον καλο σας λογο! Αριαδνη, θα το μαθεις συντομα αυτο. Αυριο ερχονται οι απαντησεις.... Edited April 25, 2011 by bambinella 100 Share this post Link to post Share on other sites
ntsmrtz 4.084 #8 Posted April 25, 2011 κοίτα να δεις... το μοναδικό κουίζ που έχει βάλει η bambina και ξέρω τα μισά (συνήθως δεν ξέρω κανένα) δυστυχώς με πρόλαβε ο georgeikos... (και που νόμιζα ότι το 3 θα το ήξερα μόνο εγώ ) Share this post Link to post Share on other sites
georgeikos 1.222 #9 Posted April 25, 2011 οντως ειναι σουπερ το κουιζ!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
mariadegrecia 615 #10 Posted April 25, 2011 Το 2 κ το 6 μου φαίνονται οικεία πάντως χωρίς να μπορέσω να προσδιορίσω περισσότερο! Πάντως ευγε το κουιζ σαν κουιζ ατάκας είναι τέλειο! Share this post Link to post Share on other sites