papakis3 10 #1 Posted December 20, 2006 (edited) Ρεπόρτερς (1981-87?), ΥΕΝΕΔ Πρεμιέρα: Κυριακή 13/12/1981 Προχτές κατά την ''ανασκαφή'' μου στις VHS έπεσε στα χέρια μου (για καλή μου τύχη!) ένα 2ωρο εορταστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ το 1985 (θυμάστε....Χαρδαβέλλας-Λιάνης-Δημαράς). Εντυπωσιάστηκα πραγματικά από το πόσο αλλάζει ο άνθρωπος μέσα στην πάροδο των χρόνων......και σκέφτηκα ότι από τότε έχουν περάσει 21 ολόκληρα χρόνια. Μεγάλη ανακάλυψη τελικά το βίντεο!!! Edited February 10, 2009 by bernard.c Share this post Link to post Share on other sites
exetlaios 45.877 #2 Posted December 20, 2006 Θυμάμαι ένα επεισόδιο, με τίτλο "ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙ", που "κυνηγούσαν" ένα φάντασμα (poltergeist). Αν και φυσικά δεν έδειξε τίποτα, ήταν αρκετά υποβλητικό (ως γύρισμα και ως μουσική) και είχα κατατρομοκρατηθεί ως πιτσιρικάς, που άκουγα ότι υπήρχαν φαντάσματα στην Ελλάδα ! Share this post Link to post Share on other sites
koukri 10 #3 Posted December 24, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από ένα καταραμένο τετράμηνο στην ξενιτιά (στο -40 χρόνια πίσω Κόσοβο), επιστέφω δριμύτερος! Γύρω στα 1985-86 θυμάμαι ότι αυτό που μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ήταν ότι είχαν κάνει μια εκπομπή που είχε θέμα μα ληστεία που είχε κάνει ο γιος του Τσιτσάνη σε μια τράπεζα νομίζω και ήταν λίγο μετα τον θάνατο του Β. Τσιτσάνη. Με ένα καρακλοπόδαρο!!!!!!!! Αν θυμάμαι καλά. Και σαν πιτσιρικάς τότε αυτό που μου έχει μείνει από την εκπομπή είναι οι τίτλοι! Αυτό το εφέ με το τραίνο ήταν πολύ προχωρημένο! Share this post Link to post Share on other sites
AEON 4.784 #4 Posted December 24, 2006 Καλοσώρισες πίσω koukri και καλά Χριστούγεννα! Share this post Link to post Share on other sites
exetlaios 45.877 #5 Posted December 24, 2006 Καλωσήρθες koukri ! Άψογο το avatar σου ! :grflag: Share this post Link to post Share on other sites
Dominion 12.581 #6 Posted August 24, 2007 Ρεπόρτερς - 1983 Οι Ghostbusters της ελληνικής δημοσιογραφίας Χαρδαβέλλας, Λιάνης και Δημαράς πηγαίνουνε με τις νέας τεχνολογίας - για την εποχή - φορητές κάμερες (ο όρος τότε ήτανε φορητό βίντεο μαγνητόφωνο) εκεί που ο φακός δεν είχε πάει ποτε μέχρι τότε. Σε ιδρύματα ναρκομανών, σε λαθρεμπόρια, u name it. Οι προβολές γινόσαντε κάθε Κυριακή ή Σάββατο βράδυ αν δεν κάνω λάθος από την ερτ-2 με ένα μοναδικής σήλυψης σήμα αρχής και μια φοβερή catchy μουσικούλα. Share this post Link to post Share on other sites
akmakas 10 #7 Posted August 24, 2007 Εχει ο πατέρας μου μια VHS κασέτα με μια η δυο εκπομπές του έχω χρόνια να την δω! Share this post Link to post Share on other sites
loner 71 #8 Posted August 24, 2007 Aχ, αυτη η απιστευτη μουσικη στην αρχη!!!!! Που μπορουμε να την βρουμε; Ξερουμε τιποτα παραπανω για καλλιτεχνη η κατι τετοιο; Share this post Link to post Share on other sites
exetlaios 45.877 #9 Posted August 26, 2007 Αγαπημένο επεισόδιο : ΔΑΙΜΟΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙ (με το ελληνικό poltergeist) που μου προκάλεσε μπόλικες αυπνίες ως πιτσιρικά. Share this post Link to post Share on other sites