makisimos 26.492 #21 Posted January 9, 2010 Kαλά, το μέλος El_Greco_Fanatic έχει κάνει απίστευτη δουλειά στους σπιρτούληδες..!! Σας προτείνω να δείτε την συλλογή του..!!!!! Απίστευτη............!!!! Σ ευχαριστώ για την πληροφορία σου σχετικά με τον σπιρτούλη μου που τόσο τυχαία ξέπεσε στην τσάντα με τα ψώνια μου πριν λίγες μέρες,..! Σκέψου ότι ο παιχνιδοπώλης μου τον πέταγε κι εγώ δεν το ήθελα..!! Share this post Link to post Share on other sites
otto-31860 10 #22 Posted January 9, 2010 το μόνο που θυμάμαι εγώ είναι οτι ειχε ενα τέτοιο μια ξαδερφημου και σαν σπιρτουλης που ήτανε των εβάλα φωτιά:sure: κλάμα η ξαδερφη..... Share this post Link to post Share on other sites
makisimos 26.492 #23 Posted January 9, 2010 αχαχαχαχαχαχαχαχαχ................... Όπως εγώ με τον αγκαλίτσα-φωτεινούλη, αντί να βγάλω από την πλάτη του τον μηχανισμό, ανοίγοντας απλά το φερμουάρ , για να ικανοποιήσω την περιέργειά μου, από που βγαίνει το φως, προτίμησα να του βγάλω το κεφάλι..!!! αχαχα Έτσι κι εσύ ΟΤΤΟ, ήθελες να δεις αν είναι όνομα και πράμα Σπιρτούλης..!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Share this post Link to post Share on other sites
fraoulitsa 10 #24 Posted January 9, 2010 Καλά, έχω λιώσει! Άκου πήγε κι έβαλε φωτιά στο σπιρτούλη! Αχαχαχαχα! Καλά, Μακίσιμε, μήπως εκτός από τα παιχνίδια που μαζεύεις τώρα να μας λες και τι έκανες με τα παιχνίδια σου σαν παιδί; Μα τέλος πάντων μόνο εγώ πρόσεχα τα παιχνίδια μου (κ δε μου μείνανε κιόλας); :P Και για να πω και κάτι να είμαι εντός θέματος... Τα κοριτσάκια στο ίδιο μέγεθος με τους Σπιρτούληδες τα θυμάται κανείς; Share this post Link to post Share on other sites
otto-31860 10 #25 Posted January 9, 2010 (edited) καλά τα αναπολούμε τα νοσταλγούμε και τα αγαπάμε τα παιχνίδια που είχαμε κάποτε, αλλα οταν ήμασταν μικροί τα.... καταστρεφαμε για πλάκα εγώ μικρός είχα ένα σκυλάκι κανίς (παιχνίδι εε) φανταστείτε σε μέγεθος γάτας χρώμα λευκό που περπάταγε και γάβγιζε πραγματικά πολύ προχο για 80s και ξέρετε μικρο ήθελα να γίνω γιατρός:sweat:.... Edited January 19, 2012 by Kambia συνεχόμενα ποστ Share this post Link to post Share on other sites
makisimos 26.492 #26 Posted January 9, 2010 αχ το κακόμοιρο...!!!!!!! ΟΤΤΟ καταλάβαμε την τύχη του..!! Παρόμοιο με του αγκαλίτσα μου ε??? Ήθελες να μάθεις από που γαβγίζε, και πως λειτουργούσε το πεπτικό του σύστημα..!! Γιατί σίγουρα αναρωτιόσουν πως ζει αφού δεν τρώει ε??? αχαχαχαχαχ Share this post Link to post Share on other sites
El_Greco_Fanatic 7.000 #27 Posted January 10, 2010 (edited) Καλός σας βρήκα είμαι Έλληνας εξωτερικού επομένως ότι ορθογραφικό λάθος διαπιστώσετε να δήξετε κατανόηση lol Εγώ και η γυναίκα μου συλλέγουμε τα τελευταία 5 χρόνια γενικά bean dolls από όλο τον κόσμο Αλλά με τους Σπιρτούληδες απο El greco υπαρχή μια τεραστία αγάπη!!!!!!!!!! Θα προσπαθήσω στα επόμενα μηνύματα να σας δώσω ότι πληροφορία έχω για αυτά τα κουκλάκια fraoulitsa εννοείς της φιλεναδίτσες ?? για δες εδώ, δεν έχω ακόμα ανέβασα picʼs από αυτές Αυτές βγήκαν στην αγορά το 1977 από την EL GRECO KAI HALLMARK CARDS INC leykh ο δικό σου είναι αυτό που λέμε δεύτερης γενιάς ..λίγο μετά το 1975 βγήκαν οι χαμογελαστή Σπιρτούληδες έχουν ακρινός τα ίδια χρώματα με τούς νορμάλ μόνο το κεφάλι άλλαζε ..Η Σπιρτούληδες πάντα έχουν και το αντίστοιχο χρώμα κάπως έτσι!!! Edited January 19, 2012 by Kambia συνεχόμενα ποστ Share this post Link to post Share on other sites
leykh 5.953 #28 Posted January 10, 2010 ο δεξιά είναι ίδιος με τον δικό μου ακριβώς Share this post Link to post Share on other sites
El_Greco_Fanatic 7.000 #29 Posted January 10, 2010 ο δεξιά είναι ίδιος με τον δικό μου ακριβώς ναι είναι ίδιοι …και θα έλεγα ότι είναι και αρκετά σπάνιος !!! Share this post Link to post Share on other sites
leykh 5.953 #30 Posted January 10, 2010 σοβαρά μιλάς?δεν έχω το σπιρτοκουτο του δυστυχώς.Νομίζω βράχηκε αν θυμάμαι καλά και χάλασε όταν μικρή πήγα να τον κάνω μπάνιο με το σπιρτόκουτο μαζί... Share this post Link to post Share on other sites