geoanas 29.556 #1 Posted October 17, 2009 Μα θα μου πείτε, δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο ! Η λύση είναι μια ... Photofast 5400 adapter και 2 Micro SDHC καρτούλες των 16 GB έκαστη. Επειδή πολλά μπορούν να πάνε στραβά (όπως και μου πήγαν!) να ο ορθόδοξος δρόμος για να μην έχουμε προβλήματα. 1) Φορμάρουμε την πρώτη MicroSDHC στα Win ως FAT32....περιμένουμε... 2) Φορμάρουμε την δεύτερη στα Win (πάντα FAT32)...περιμένουμε... 3) Βάζουμε την πρώτη κάρτα στο Slot 1 του Photofast και φορμάρουμε στο PSP 4) Βάζουμε την δεύτερη κάρτα στο Slot 2 (έχοντας την πρώτη κάρτα στο Slot 1) του Photofast και ξαναφορμάρουμε 5) ΕΤΟΙΜΟΙ...29 GB έτοιμα για χρήση στο PSP ! Done and Game Over ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
pooky(1) 5.304 #2 Posted October 17, 2009 Καλοοοοοοοοο!!!!! Έχω και τον Ambu να με δουλεύει που δεν έχω πάρει ακόμα PSP. Τσίλικη λύση!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Getta Robo 15.505 #3 Posted October 17, 2009 Φανταστικο απλα. Την εχεις Geonas; Εχω μερικες ερωτησεις! Share this post Link to post Share on other sites
keropi 21 #4 Posted October 17, 2009 Έχω και εγώ τον αντάπτορα αυτό εδώ και κανα 4μηνο, αλλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμα... Share this post Link to post Share on other sites
ambu_dare 11.104 #5 Posted October 17, 2009 Τον πουλάς; Ακούς εκεί δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμη; Και έχω ένα σωρό παιχνίδια να "κάθονται" στο PC μου. WTF, τί ήθελα και έμπαινα στο φόρουμ, πάλι σε έξοδα με βλέπω. ThanX geo!!! Share this post Link to post Share on other sites
geoanas 29.556 #6 Posted October 17, 2009 Βεβαίως και έχω "φτιάξει" το μηχάνημα μου με το παραπάνω 32 Gig configuration ! (PSP FAT !) @ Ambu Έλα, έχω ένα έξτρα ανταπτοράκι, στείλε pm να σου το στείλω. Το πήρα στο Ebay στην αστρονομική τιμή του.... 1 ευρώ ! Share this post Link to post Share on other sites
Gryzor 3.032 #7 Posted October 18, 2009 Mmmmmmmm καλό!!! Οι καρτούλες πόσο πάνε; Share this post Link to post Share on other sites
theoritikos 7.651 #8 Posted October 18, 2009 Αυτή η πατέντα μπορεί να δουλέψει σε φωτογραφικές και κινητά τηλέφωνα που δέχονται pro duo κάρτες? Share this post Link to post Share on other sites
geoanas 29.556 #9 Posted October 18, 2009 ΦΥΣΙΚΑ !!!! Share this post Link to post Share on other sites
Other_Reality 2.448 #10 Posted October 19, 2009 This Rocks !!! Share this post Link to post Share on other sites