Jump to content
 • Ανακοινώσεις

  • D@redevil

   Νέο Φόρουμ!   30/01/2018

   Αγαπητά μέλη, Η μετάβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς και πλέον περάσαμε σε νέα πλατφόρμα. Μετά απο πολύ μελέτη και έρευνα καταλήξαμε στο καλύτερο λογισμικο φόρουμ για τις ανάγκες μας. Η ενέργεια αυτή έγινε για να λυθούν τα πολλά και χαοτικά προβλήματα της VBulletin. Με τη μετάβαση αυτή θέλουμε να λύσουμε 2 πολύ μεγάλα προβλήματα, που καθιστούσαν το παλαιό φόρουμ δύσχρηστο:
   α) Η συντήρηση των συνημμένων φωτογραφιών και η συνεχής απώλεια των attachments που απαιτούσε διπλή δουλειά από όλους &
   β) Η αναζήτηση εντός του φόρουμ, η οποία δεν δούλεψε ποτέ και οικειοποιούμασταν το plugin της Google, με τα -όχι και τόσο καλά- αποτελέσματα. Όπως και σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση, κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ελέγχους (εξ ου και η δεκαήμερη απουσία μας μετά απο 12 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας) για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά δυστυχώς σε ένα νέο software και με έναν τόσο τεράστιο όγκο δεδομένων (πάνω απο μισό εκατομμύριο πόστς, σχεδόν ενα εκατομμύριο φωτογραφίες), υπάρχουν πράγματα που μπορεί είτε να μας ξεφύγουν, είτε να τα αντιμετωπίσουμε πλέον σε live περιβάλλον κι ενώ θα δουλεύουν ήδη οι χρήστες. Εδώ λοιπόν, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας: όποιο πρόβλημα βλέπετε, να μας το αναφέρετε, ώστε να τα επιλύουμε. Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόησή σας - θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετούμε το δυνατόν συντομότερο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι αφ' ενός η νέα πλατφόρμα, αφ' ετέρου οι δυνατότητες της υποστήριξης, μπορεί να μην  επιτρέπουν να έχουμε άμεση επίλυση των προβλημάτων. Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ φιλικό support από μεριάς της IPB, που ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να μας (υπο)στηρίξει καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής είναι απείρως πιο συνεργάσιμοι σε σχέση με την VBulletin. Ξέρουμε ότι ενδεχομένως, δε σας ενδιαφέρει όλο το παρασκήνιο της μετάβασης, αλλά θα θέλαμε να έχετε μια εικόνα της υπερπροσπάθειας που απαιτήθηκε, τόσο σε οικονομικό , όσο και σε υποστηρικτικό επίπεδο, ώστε να μπορείτε επιτέλους να απολαμβάνετε το φόρουμ και να μην σας ταλαιπωρεί με τα καπρίτσια του. Ξέρουμε ότι κάνατε πολύ υπομονή κι ευχαριστούμε γι' αυτό. Κάτι τελευταίο που αναφέρθηκε στο παλαιό φόρουμ: Θα χρειαστεί να γίνει με το χέρι η μεταφορά των φωτογραφιών που είναι σε albums και δεν υπάρχουν συνημμένες σε κάποιο θέμα. Γι' αυτό το λόγο, έχει μείνει ανοικτό το παλαιό φόρουμ στο link: www.retromaniax.gr/vb5/ σε κατάσταση ανάγνωσης μόνο (δε μπορείτε να ποστάρετε), ώστε να μπορέσετε να ανακτήσετε τις φωτογραφίες σας από εκεί και να τις φέρετε εδώ. Αν πάλι έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή δε μπορείτε, επικοινωνήστε με κάποιον από τη διαχείριση και θα το τακτοποιήσουμε το συντομότερο. Το παλαιό φόρουμ θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες μας και μετά θα κρατηθεί ως αρχείο. Ελπίζουμε να απολαύσετε πραγματικά το νέο σπιτάκι μας & να το χαρείτε με όλη σας την καρδιά! Αυτό, θα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς! :-) Φιλικά,
   Οι admins
Shock

RetroDB: Διορθώσεις και Προσθήκες σε λήμματα

Recommended Posts

Υπάρχουν μερικές σειρές οι οποίες δεν έχουν ορισμένες ημερομηνίες (year). Όποιος ξέρει κάτι γι' αυτές....

 

"Βότκα μολότωφ"

"Δυο δρόμοι"

"Θησαυρός της Μαλβάσιας"

"Βαριετέ"

"Γάτες"

"Γεια χαραντάν MEGA"

"Ο δολοφόνος που έκλαιγε"

"Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται"

"Ιστορίες για γέλια και για κλάματα"

"Φθινοπωρινή συμφωνία"

"Φουτ μπωλ"

"Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη"

"Όνομα της φωτιάς"

"Πρώτα βήματα (Τα)"

"Καβαλάρηδες της θάλασσας"

"Καραγκιόζης Καραγκιόζης"

"Κρουαζιέρα της ελπίδας"

"Κρυμμένοι άνθρωποι"

"Τερπετέρης (Ο)"

"Μακρινοί δρόμοι"

"Ένα τραγούδι μια ιστορία"

"Επάγγελμα ρεπόρτερ"

"Εθνική Οδός"

"Μπούμερανγκ"

"Μια μεγάλη οικογένεια"

"Μικρός Αλέξης"

"Μάχη (Η)"

"Στη χώρα των καμπούρηδων"

"Σωσίας (Ο)"

"Ο πατέρας μου ο Έλληνας"

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Όποιος έχει λίγο χρόνο μπορεί να ρίξει μια ματιά στο παρακάτω link και να μου πει τα επώνυμα των μουσικών?

http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1

 

Περάστηκαν έτσι, γιατί έτσι παρουσιάζονται στους τίτλους... Δεν αναφέρονται επίθετα.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
DNA - Δρόμος

dna_dromos.jpgDNA (Μιχάλης Νιβολιανίτης και Αλέξανδρος Χρηστάρας) επιστρέφουν στο μουσικό προσκήνιο με την νέα έκδοση του δίσκου “Δρόμος” το οποίο και αποτελεί το soundtrack της ομώνυμης ταινίας του Βασίλη Τσελεμέγκου με την Ελένη Καστάνη και τη Δήμητρα Ματσούκα, που προβλήθηκε στο Mega Channel.

 

O Αλέξανδρος Χρηστάρας και ο Μιχάλης Νιβολιανίτης δημιούργησαν το 1997 την Dna Lab, μια εταιρία μουσικών παραγωγών προσανατολισμένη στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Κατά την διάρκεια των ετών έχουν “υπογράψει” συνθετικά περισσότερα από 500 τηλεοπτικά διαφημιστικά αλλά και ξεχωριστές τηλεοπτικές παραγωγές όπως τα “Ίχνη” , την “Τυφλόμυγα” , το “Ξέχασε με” και παλαιότερα την “Επιφάνεια” που αποτέλεσε και την αφορμή για το πρώτο τους cd album “The Dark Project” , ενώ στον κινηματογράφο, αφετηρία τους υπήρξε το soundtrack της ταινίας "Ριζότο" της Όλγας Μαλέα.

 

Οι δυο δημιουργοί με αυτό το δίσκο διαμορφώνουν κάτι παραπάνω από ένα soundtrack, επιχειρώντας να μας ταξιδέψουν σε ένα “δρόμο” από το δικό τους κόσμο! Σε αυτό, συναντάμε συμμετοχές από νέους και καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι χρωματίζουν με τις προσωπικές τους πινελιές κάθε ένα από τα κομμάτια. Ανάμεσα τους και σε πρώτη συνεργασία με τους DNA η Έλλη Πασπαλά, η οποία ερμηνεύει το τραγούδι «Μην Φοβηθείς» , το αποτέλεσμα του οποίου μας αφήνει να ελπίζουμε ότι δεν είναι παρά μόνο η αρχή μιας μακράς μελλοντικής διαδρομής της μεγάλης ερμηνεύτριας με τους δυο συνθέτες.

 

Όπως σε σχεδόν κάθε παραγωγή της Dna Lab_el, ο Artemis 1932 υπογράφει για ακόμη μια φορά το πρωτότυπο Αrtwork. Εδώ τελειώνουν τα λόγια και ξεκινά το o δρόμος της μουσικής.

 

Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση!

Πηγη http://sohosfm.gr/articles.php?article_id=550

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τελικά 20 επεισόδια είναι η "Επιφάνεια"; Τελείωσαν οι προβολές ή το παίζει ακόμη;

Share this post


Link to post
Share on other sites

παιδια στη σελιδα του ηθοποιου Γιαννη Κανδηλα η φωτογραφια Νο 1 ΔΕΝ ειναι δικη του.

Ειναι του Γιώργο Ζαϊφίδη.

Η φωτογραφια Νο 2 ειναι σωστη.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευχαριστώ lolisman. Είχα πάντα αυτή την απορία, όταν ψάχνοντας φωτογραφία του Γιάννη Κανδήλα βρήκα στην Ταινιοθήκη την πρώτη φωτογραφία με το όνομα του. Όταν αργότερα βρήκα και τη δεύτερη τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τώρα απέκτησε και η σελίδα "Γιώργος Ζαϊφίδης" την δική της φωτογραφία.

Thks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

You need to be a member in order to leave a comment

Δημιουργία λογαριασμού

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×