Jump to content

theoritikos

Members
 • Content Count

  1,227
 • Joined

Community Reputation

7,653 Excellent

About theoritikos

 • Rank
  RetroMasteR
 • Birthday 02/17/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Θυμάμαι έναν πειρατή που είχε συλλογές με διάφορα abadonware , όχι μόνο adventures. Έβαζε αγγελίες σε ένα Ελληνικό site δημοπρασιών/μικρών αγγελιών, το οποίο δεν υπάρχει πια, κάπου στο 2003. Είχα πάρει ένα dvd από αυτόν, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχε μενού ή κάποια αναφορά στο όνομα του. Δεν το έχω το dvd , δυστυχώς, οπότε δεν μπορώ να διασταυρώσω κάποιο στοιχείο. Νομίζω πως έμενε εκτός Αθηνών, μάλλον στην Πάτρα.
 2. Κάτι λίστες συμβατότητας που βρίσκω σε άλλα forum, λένε πως είναι συμβατό το dms3 , αλλά προτείνουν να το απενεργοποιήσεις. Βρήκα πως για να το απενεργοποιήσω πρέπει να βάλω την κονσόλα σε standby και να πατήσω το open tray για λίγο, αλλά δεν βλέπω να πιάνει. Είναι αρκετά δύσκολο να βρω οδηγίες χρήσης καθώς το επίσημο site δεν υπάρχει πια, και το internet archive δεν έχει κρατήσει backup. Ούτε σχηματικά επίσης βρίσκω, με την λογική να ξεκολλήσω με το κολλητήρι το καλώδιο τροφοδοσίας πάνω στο chip . EDIT Ψάχνοντας στα forum του εξωτερικού για το πρόβλημα με τον Κινέζικο network adapter, βρήκα αρκετές αναφορές όπου άλλοι χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Ανακαλύψανε πως αν έχεις μεταγενέστερη έκδοση του open loader από την 1005 , η υποστήριξη για τον Κινέζο είναι 'broken' λόγω της φύσης του hardware του. http://www.ps2-home.com/forum/viewtopic.php?t=5163 Επίσης, στο github του opl αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλές εκδοχές/κλώνοι του adapter κακής-χείριστης ποιότητας που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις από το πρωτότυπο Κινέζο. Ο δημιουργός του opl έφτιαξε ένα workaround, το οποίο περιλαμβάνει ένα patchαρισμένο elf αρχείο που το τρέχεις από την memory card. Στην περίπτωση μου όμως δεν βοηθάει γιατί δεν έχω κάποιο τρόπο να περάσω αυτό το elf στην memory..
 3. Αγόρασα και εγώ πρόσφατα τον κινέζο network adapter. Κάνω όλες τις διαδικασίες για να περάσω το Image του freehdboot στον σκληρό (western digital 320 giga), αλλά δεν καταφέρνω να μπουτάρω από τον σκληρό. Βλέπω το logo- bootscreen του free mcboot και μένει εκεί ή μαύρη οθόνη. Μια φορά μόνο έφτασε μέχρι το μενού αλλά κόλλησε μόλις πήγα από το χειριστήριο να επιλέξω κάτι. Στην εκκίνηση της κονσόλας, ακούω τον δίσκο σαν να ζορίζεται να ξεκινήσει με απότομες εκκινήσεις και διακοπές στην ανάγνωση του. Υποπτεύομαι πως δεν είναι επαρκής η τροφοδοσία που παρέχει ο adapter. Στα forum διαβάζω ανάμεικτα σχόλια για την ποιότητα του adapter και την συμβατότητα με το free mcboot. Για αυτό το λόγο αγόρασα τον αυθεντικό της sony και σύντομα θα δοκιμάσω και αυτόν. Στο ebay πάντως υπάρχει μετατροπέας για τον αντάπτορα της sony που τον κάνει sata, τον οποίο θα προμηθευτώ και δοκιμάσω λίαν συντόμως. BTW η κονσόλα είναι τσιπαρισμένη με το dms3 ή 4 (δεν θυμάμαι πιο), αν επηρεάζει με κάποιο τρόπο την λειτουργία του free mc boot ή του adapter.
 4. Τον έχω βάλει και εγώ στο μάτι αρκετό καιρό αυτόν τον σταθμό κόλλησης. Το παρουσίασε στο κανάλι του ο γνωστός modder voultar. Το κακό είναι πως όταν το έψαχνα για αγορά, το έβρισκα μόνο κατευθείαν από Κίνα . Ρίσκαρα δηλαδή με τελωνείο..
 5. Σε σύγκριση με το super analogue, αυτή η κονσόλα μου φαίνεται κάπως πολύπλοκη στις επιλογές που έχεις για γραφικά και ήχο. Το βίντεο των my life in gaming με μπέρδεψε λίγο, άλλες επιλογές για τα παιχνίδια που τρέχουν στις 224 γραμμές, άλλες για 240, άλλες για τα master system κλπ κλπ Θεωρούσα το snes σύνθετη κονσόλα, αλλά διαψεύστηκα
 6. Ήθελα και εγώ να αγοράσω ένα psio, παρακολουθούσα την σελίδα για τα pre-orders, αλλά πότε δεν είχα τα χρήματα, πότε δεν προλάβαινα την λίστα. Τελικά έχασα το ενδιαφέρον μου και το παράτησα.. Μου φαίνεται παράξενο που είχες θέμα με την εγκατάσταση του switch board. Παρακολούθησα αρκετά βίντεο στο youtube (από άτομα με λιγότερη εμπειρία σε κολλήσεις), και δείχνει να είναι μια τυπική διαδικασία. Αν δεν σου είναι κόπος ,μπορείς να βάλεις το symphony of the night? Στο επίσημο documentation έλεγε πως έχει θέματα με τον ήχο.
 7. Πρώτη φορά έπαιξε σε παιδική εκπομπή του Alpha,αντιγραφή του disney club . Την παρουσίαζε ο Λυκούργος του Disney club, αλλά δεν κράτησε πάνω από δυο χρόνια αν θυμάμαι καλά.
 8. Double post συνέχεια του προηγούμενου. Θυμήθηκα πως κάποτε κυκλοφορούσε μια φήμη ότι προστέθηκε υποστήριξη για στικάκια και εξωτερικούς σκληρούς. Το συνδέεις στην κονσόλα, το φορμάρεις και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν να ήταν εσωτερικός σκληρός. Δοκίμασε το, δεν χάνεις κάτι
 9. Μπορείς να βάλεις τον σκληρό από το phat 360 σε θήκη σκληρού για slim. Το μόνο που θέλεις είναι μια κενή θήκη για slim, την οποία πουλάνε στο ebay και στα σκρουτζομάγαζα.
 10. Στο δικό μου laptop έχω αρκετά frame drops με τον demul και το 360 δεν το έχω μαζί μου...
 11. Το δοκίμασα, αλλά τζίφος. Δεν εμφανίζεται τίποτα..
 12. Τα core settings έχουν δηλωμένο το back να εμφανίζει το πληκτρολόγιο όπως θα έπρεπε. Δεν εμφανίζεται όμως οτι και να κάνω. Κάτι θα φταίει με την δικιά μου εγκατάσταση του retroarch, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..
 13. Είναι κάπως μπελαλίδικο το rgh για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί. Χρειάζονται και κάποιες κολλήσεις με κολλητήρι σε σημεία της motherboard που είναι πολύ μικρά, τα οποία μπορείς να αχρηστεύεις αν δεν έχεις εμπειρία σε κολλήσεις. Καλύτερα να το αφήσει στην άκρη και να βρει ένα άλλο 360, υπάρχουν αρκετά μεταχειρισμένα
 14. Έχω το Logitech f310 ,οπότε πρακτικά θεωρείται χειριστήριο τύπου XBOX 360. Πάτησα back αρκετές φορές αλλά δεν μου εμφάνισε κανένα πληκτρολόγιο. Ίσως να μην το έχω ορίσει στο γενικό setting του retroarch για το πως να συμπεριφέρεται το back όταν το πατάω.
 15. Στον retroarch που το έβαλα δεν βρίσκω καμιά επιλογή για mouse. Δοκίμασα λίγο με joystick αλλά δεν μπορώ να παίξω, χάνω πάνω στο λεπτό Επίσης, πάλι στον retroarch, δεν μπορώ με τίποτα να εμφανίσω το virtual keyboard στον spectrum. Δεν με θέλει αυτή η εβδομάδα βλέπω...
×
×
 • Create New...