Jump to content

Shinobi

Members
 • Content Count

  1,519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Shinobi last won the day on August 13

Shinobi had the most liked content!

Community Reputation

12,576 Excellent

About Shinobi

 • Rank
  RetroMasteR
 • Birthday 05/10/1977

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Shinobi

  RetroArch (PC)

  Και με τον potato δείχνει μια χαρά στα screenshots που έβαλες, φυσικά αυτοί οι shaders πάντα δείχνουν καλύτερα στα 1080p+. Ο τοπ για μένα είναι αυτός του crt-guest/Dr. Venom αλλά για γρήγορο αποτέλεσμα βάζω crt-geom
 2. Αυτά τα dreamcast χαλάνε για πλάκα, κι εγώ αυτό που είχα είδα πως είναι έτοιμο να παραδώσει πνεύμα και το πούλησα όσο όσο πριν μερικά χρόνια. Και τώρα κάμποσα χρόνια μετά αυτά θα καίγονται για ψυλου πηδημα, ένα σκαμπανεβασμα στην τάση και το πήρες στο χέρι.
 3. Shinobi

  RetroArch (PC)

  Ο potato είναι από τους πιο ελαφρεις, ακόμα πιο ελαφρύς είναι ο scanlines-sine-abs. Η βασική τριπλετα των ελαφριών και καλά ειναι Crt-pi Crt-potato Scanlines-sine-abs. Από τους τρεις αυτούς κατά την γνώμη μου ο καλύτερος είναι ο crt-pi. Αλλά για να μην παίξει ένα σημερινό PC τον crt-geom αποκλείεται, μόνο κάτι pc με κάτι αρχαίες Intel hd3000 δεν παίζουν.
 4. Γενικά το πιξελ είχε μια αγάπη προς Sega Master system , Atari ST και από εταιρείες Ocean, Activision, κλπ.
 5. Και Activision και us gold επίσης.
 6. Αυτό το sleepwalker όταν βγήκε έπαιρνε κάτι 90ρια στα reviews, όταν το έπαιξα μου φάνηκε πατάτα, αδιάφορο παιχνίδι γενικά. Δεν είναι ψέμματα ότι τα παιχνίδια της ocean παίρνανε παραπάνω βαθμολογίες από ότι αξίζανε για κάποιο λόγο. Το platoon είχε ωραία μουσική αλλά δεν παιζόταν επίσης, 100 φορες το είχα αρχίσει, λέω να παίρνει 90% δεν μπορεί θα είναι καλό και 100 φορές το παράτησα.
 7. 25€ στο steam, 7€ αγόρασα το grimdawn που έτσι και ξεκινήσω να παίζω θα τελειώσω σε 3 χρόνια. Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα μου θυμίζει το chakan στο mega Drive
 8. Ειχα πάρει ορίτζιναλ σε αμιγκα rise of the dragon 13.000 (παιχνιδαρα ήταν, τρελό swap με 1 φλοπι) και έπαιζα κόπια monkey island 1 και 2 όπου και τα 2 προς το τέλος κολαγανε και δεν τα τελειωνες ποτέ. Και εννοείται έπαιζα κι εγώ pang χωρίς καβούρια και τυχαία κατέβασα ένα αλλο σπασμένο που τα είχε μέσα όλα αργότερα.
 9. Καλά έχω τύχει σε πειρατή που μου είχε στείλει μια 40ρια δισκέτες noname και παίζανε οι μισές, κάτι ashes of empire κλπ που ποτε δεν παίξανε. Τότε για αυτές τις δισκέτες ήθελες 15.000 δρχ πόσο σεβαστό. Από την άλλη εχω αγοράσει και ορίτζιναλ από μαγαζί τότε για αμιγκα (επειδή επαρχία δεν έβρισκες ότι ήθελες αλλά ότι είχε ξεμείνει) mig 29 fulcrum και δεν έπαιζε. Κάτι adventures και flight simulators η strategy ήταν σχεδόν μονόδρομος να τα πάρεις ορίτζιναλ για πολλούς λόγους.
 10. Ποιος ξέρει μπορεί ο πειρατής να είχε μαγαζί και πούλαγε κόπιες και τα είχε όλα καβατζα, η μπορεί να πούλαγε σε αγγελίες την εποχή που έβρισκες εκατοντάδες σε Pixel κλπ, η μπορεί απλά να ήταν gamer και είχε μαζέψει πράμα και έκανε απόσβεση. Πάντως η λογική λέει ότι βγάζεις cd με dos παιχνίδια στην εποχή του dos δηλαδή win98 (οπότε το πολύ μέχρι το 2000) αλλιώς με pop up μενού μόλις βάλεις το cd και να πας να περάσεις dos παιχνίδι σε xp δεν τρέχει καν. 99,99% είναι πριν το 2000.
 11. Το 2000 τα παιχνίδια αυτά ήταν abandonware συνήθως τα έβρισκες στο home of the underdogs και οι εταιρείες δεν ασχολούνταν και πολύ μόνο που για να κατεβάσεις πχ 20 mb ήθελες 2 ώρες με την 56ρα στο νετ καφέ. Το CD αυτό το αγόραζες άμεσα δηλαδή. Αυτό με τα re-release gog και δεν συμμαζεύεται είναι τελευταία μόδα. Να πληρώσεις πχ 10 ευρώ για να παίξεις eye of the Beholder 1 του 1990. Κλέβουν εκκλησία και μαγκιά τους αφού μπορούν.
 12. Σίγουρα είναι παλιά η συλλογή διότι τα παιχνίδια αυτά απαιτούν Dos δηλαδή σίγουρα Windows 98 το πολύ. Σε Windows xp δεν θα μπορουσες να περάσεις ούτε ένα παιχνίδι. Μερακλής ο τύπος, για να τα κατεβάσω αυτά τα παιχνίδια μου πήρε χρόνια να τα βρω εδώ κι εκεί
 13. Shinobi

  Flash Cart

  Ο τραμιελ ήταν γνωστός για τα παπατζηλικια που έκανε από την εποχή που έτρεχε την commodore. Είναι γνωστό πως κατάφερε να αγοράσει την mos για ένα κομμάτι ψωμί, πως πήρε τζάμπανταν το lynx από τους τυπαδες που έφτιαξαν την Amiga (για εκδίκηση το έκανε επειδή δεν μπόρεσε να αρπάξει το Chipset της amiga) και πολλά άλλα, οπότε τα νέα είχαν μαθευτεί και κανένας σοβαρός developer δεν ήθελε να έχει νταλαβερια μαζί του. Ο μόνος λόγος που η κονσόλα αυτή πηγε άπατη ήταν ο τραμιελ πέρα φυσικά από το γεγονός ότι ο κόσμος πλέον δεν έτρωγε κουτόχορτο και αν ο τραμιελ το διαφήμιζε δήθεν σαν 64μπιτ αρκούσε μια ματιά στα παιχνίδια και ένα snes η ένα ps1 δίπλα του και εξαφανιζε οποιαδήποτε αμφιβολία.
 14. Shinobi

  Flash Cart

  Που το βλέπεις παράξενο, μήπως γιατί τα μηχανήματα συνυπηρξαν και είχα ένα τέτοιο; όπως και να έχει δεν συμφέρει τώρα στο 1994 να πάρεις την κονσολα αυτή και να παίζεις παιχνίδια κατά πολύ χειρότερα από ένα snes και σε ποσότητα και σε ποιότητα. Και η αμιγκα αν είχε μόνο Defender και Tempest και ο C64 είχε zelda και metroid θα σου έλεγα καλύτερα C64.
 15. Shinobi

  Flash Cart

  Βαθμολογίες του video game critic. 1) Alien Vs Predator A- 2) Tempest 2000 A 3) & 4) Iron Soldier 1&2 B 5) Towers 2: Plight of the stargazer B 6) Atari Karts. D 7) Breakout 2000 C 😎Val d'isere skiing and snowboarding C 9) Defender 2000 C 10) Hover Strike D 11) Super burnout A 12) Ruiner pinball A 13) Power drive rally B 14) Battlesphere - 15) Missile command 3D B Πάντως εγώ αν είχα δώσει την A500 να πάρω τζαγκουαρ θα είχα ρίξει πολύ κλάμα. Να περιμένω τον τραμιελ να μου πασάρει Defender
×
×
 • Create New...