Jump to content

sportbilly79

Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

290 Excellent

2 Followers

About sportbilly79

 • Rank
  RetroWannaBe
 • Birthday 05/05/1979

Converted

 • Location
  Nürnberg Deutschland

Converted

 • Interests
  PC, Σινεμά, Παλιές Ταινίες, Σειρές,

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Σωστά. Το αγόρασα και δυστυχώς έχει μόνο κάποιες σκηνές και τίτλους αρχής της σειράς. Τα περισσότερα είναι συνεντεύξεις του μακαρίτη του Φώσκολου, της Γκέλης Μαυροπούλου και άλλων συντελεστών.
 2. Μόλις το πρόσεξα και εγώ πριν λίγο καθώς τη διάβαζα στο ίντερνετ. Λέω θα μας τρελάνουν τώρα! Δεν αναφέρει επεισόδιο μόνο ένα DVD! Τώρα απάτη είναι για να πουλήσει φύλλα δεν ξέρω θα φανεί το Σάββατο!
 3. Αυτο ακριβώς! Η επιτυχία της διαχείρισης του αρχείου Μέγκα είναι προπομπός για το ακόμα πιο πλούσιο και ανεκτίμητο αρχείο της ΕΡΤ!
 4. O Ψαριανός [EDITED]! Και ποιός είπε ότι οι επανάληψεις πετυχημένων ιστορικών σειρών είναι αποτυχία για την ΕΡΤ; Στην ΕΡΤ δεν κοστίζει ο Τιμόθεος και ο κάθε Τιμόθεος, αλλά οι καρεκλοκένταυροι δημοσιόγραφοι της σαν τον [EDITED]! Το Μέγκα παρ όλα που αργοπεθαίνει και βάλλεται από παντού έδειξε το δρόμο , δηλαδή εκμεταλλεύτηκε τη σημαντική ταινιοθήκη του και το αρχείο του, το πρόβάλλε, οι τηλεθεατές το αναγνώρισαν και έφεραν το Μέγκα πολύ ψηλά χωρίς να έχει ειδησεογραφικό και ενημερωτικό πρόγραμμα! Αυτό είναι άθλος και δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά! Αυτό ας το αναλογιστεί η ΕΡΤ και μαζί με τις ακριβές παραγωγές να προβάλλει, τουλάχιστον σε ώρα όχι υψηλής θέασης και να αξιοποιήσει το αρχείο, γιατί η ΕΡΤ δεν είναι ιδιωτικό κανάλι, αλλά δημόσιο και οφείλει να διαπαιδαγωγεί τον πολίτη με το ιστορικό και πλούσιο αρχείο της! Αυτό ο κύριος Ψαριανός το προσπερνά! [EDITED] Πολύ φοβάμαι ότι με την επερχόμενη κυβερνητική αλλαγή, η νέα κυβέρνηση θα συρρικνώσει την ΕΡΤ, δεν γνωρίζω σε ποιά κλίμακα, αλλά πιστεύω θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Ένα δεύτερο κλείσιμο της ΕΡΤ όπως έγινε επί Σαμαρά νομίζω είναι παρακινδυνευμένο και νομίζω ότι δεν θα επαναληφθεί. (Επί ΝΕΡΙΤ θυμάμαι τον πρώτο καιρό πιο πολύ για εμπλουτισμό προγράμματος είχανε παιχτεί κάποιες παλιές καλές σειρές όπως : Ακυβέρνητες Πολιτείες, Η Φανέλα με το 9 και έμεινα έκπληκτός όταν ένα βράδυ Κυριακής είδα παλιό επεισόδιο από τις Υποψίες με τον Κατράκη, αλλά ως εκεί, δεν χαμπαριάζανε ούτε από μηνύματα ούτε από παρεμβάσεις). Όσον αφορά όμως την αξιοποίηση του ιστορικού αρχείου της και την προβολή παλιών σειρών της που μας ενδιαφέρει άμεσα, νομίζω θα πάμε αρκετά πίσω χειρότερα από σήμερα! Δεν είμαι αισιόδοξος! Χρήστο προσπάθησε μέχρι τις εκλογές να τους πιέσεις για προβολή κι άλλων παλιών σειρών και εμείς με την δική μας πίεση και μηνύματα. Πιστεύω η τωρινή διοίκηση για να παραμείνει αρεστή στον κόσμο ενόψει εκλογών θα ικανοποιήσει αρκετά αιτήματα και εδώ θα παίξει ρόλο η μαζικότητα του αιτήματος!
 5. Εγώ θα εκφράσω ένα μεγάλω ευχαριστώ και στην ΕΡΤ, αλλά περισσότερο στον Χρήστο μας που όλα αυτά τα χρόνια ξόδεψε πολύτιμο χρόνο και κόπο, υπομονή και επιμονή, με τις παρεμβάσεις του, για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Εύχομαι από καρδιάς να δούμε στις οθόνες κάποια στιγμή και άλλα αριστουργήματα που έχουνε διασωθεί και για κάποιο λόγο δεν έχουνε προβληθεί ή έχουνε πάρα πολλά χρόνια να ξαναπροβληθούν. Ο αγώνας συνεχίζεται...
 6. Ανοίξτε σαμπάνιες κερνάω όλο το μαγαζί όπως θα έλεγε και ο Αποστόλου!
 7. Έτσι και δεν παίξουν το 14ο επεισόδιο που αναμένουμε με ενδιαφέρον όλοι γιατί οι περισσότεροι δεν το έχουμε στη συλλογή μας, πιστεύω θα είναι η μεγαλύτερη αλητεία από πλευράς ΕΡΤ και τους έχω ικανούς να το κάνουνε! Μακάρι να διαψευστώ! Ίδωμεν!
 8. Μόνο που η ΕΡΤ το κάνει επανειλημμένα και προκλητικά, χωρίς κανένα σεβασμό απέναντι στο τηλεθεατή! Έχει καταντήσει αηδία πλέον! Καμιά ανοχή στους χρυσοπληρωμένους καρεκλοκένταυρους!
 9. H φωτό προέρχεται από τεύχος του περιοδικού Επίκαιρα του 1976 που ανακάλυψα πρόσφατα.
 10. Ανακάλυψα πρόσφατα ένα τεύχος από τα Επικαίρα του 1976 από το οποίο προέρχεται και η παρακάτω φωτό σχετικά με τη σειρά Εν Αθήναις.
 11. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχεις δίκιο αυτό να μου πείς, πού να βρούνε τη στοιχειώδη ευθιξία για μια συγννώμη για τον Τιμόθεο Κώνστα στην κρατική τηλεόραση, όταν προσπέρασαν σαν ναν μην έγινε τίποτα τόσες αθώες ψυχές στο Μάτι! Δυστυχώς, έχουμε χάσει εδώ και χρόνια το μέτρο και το φιλότιμο σαν έθνος, όταν κάποτε σε αυτή τη χώρα τα δυο κρατικά κανάλια ΕΡΤ -ΥΕΝΕΔ λογοδοτούσαν για το παραμικρό όσον αφορά τη στάση τους και τα πεπραγμένα τους. Το ξέρω ότι δεν έχει καμιά σχέση με την κουβέντα μας και τον Τιμόθεο, αλλά επειδή μας στενοχώρησε και νευρίασε αρκετά η ΕΡΤ, νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάτι ευχάριστο! Πρόσφατα που επισκέφτηκα για διακοπές την Ελλάδα καθότι μένω στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια, ανακάλυψα στο πατρικό μου δυο παλιά περιοδικά από τα Επίκαιρα το ένα το 1974 και το άλλο 1976 σε άριστη κατάσταση! Τα Επίκαιρα όπως ξέρετε ήτανε ένα καταπληκτικό περιοδικό ποικίλης ύλης, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, διαφημίσεις της εποχής έγχρωμες και φυσικά στο τέλος είχε και ενημέρωση από την τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Φυσικά τα ξεκοκάλισα και έμεινα έκληκτος από την πλούσια θεματολογία τους, με ρεπορτάζ που ακόμα και σήμερα είναι πραγματικά επίκαιρα. Βέβαια η έκπληξη ήταν τηλεοπτική ενημέρωση του περιοδικού από το 1976 όπου έχει μέσα γραπτώς αποσπάσματα από πολλές θρυλικές σειρείς που παίζονταν εκείνη την εποχή όπως: ο Γιούγκερμαν, Εκείνες κι εγώ, η Γειτονιά, Εν Αθήναις και αφιέρωμα στη σειρά Αθάνατες Ιστορίες Αγάπης- Άγγελος Σικελιανός της ΥΕΝΕΔ! Φυσικά υπάρχουνε και πολλές φωτό! Θα προσπαθήσω να τα σκανάρω και να τα μοιραστώ μαζί σας. Το κάθε αφιέρωμα θα το αναρτώ στην αντίστοιχη σειρά της εποχής! Αναμείνατε!
 12. Αμαρτία να μην μεταδοθεί η συνέντευξη του συντρόφου Λαφαζάνη! Με τα Ανάποδα και τον Δαλιανίδη θα ασχολούμαστε! Ε ρε σανίδα που τους χρειάζεται!
×
×
 • Create New...