Jump to content

sportbilly79

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

292 Excellent

2 Followers

About sportbilly79

 • Rank
  RetroWannaBe
 • Birthday 05/05/1979

Converted

 • Location
  Nürnberg Deutschland

Converted

 • Interests
  PC, Σινεμά, Παλιές Ταινίες, Σειρές,

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Βάσει των επίσημων στοιχείων που έχω το ριμέικ είναι όντως γυρισμένο το 1990 και προβλήθηκε συγκεκριμένα στις 23 Ιανουαρίου του 1990 στον ΑΝΤ1 σε σενάριο-σκηνοθεσία πάλι Νίκου Φώσκολου και αποτελούνταν από 7 επεισόδια των 30 λεπτών.
 2. Δεν μου άρεσε καθόλου! Δε μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα με τον πρώτο Άγνωστο Πόλεμο!
 3. Χρήστο το DVD ξεκινά με τους παλιούς τίτλους αρχής της σειάς, αλλά μόνο ηχητικά καθώς από εικόνες δείχνει συρραφή κάποιες παλιές από τη σειρά όσο ακούγεται το ηχητικό! Δεν είναι σε καμιά περίπτωση οι αυθεντικοί τίτλοι αρχής παρά μόνο η μουσική τους! Και μετά συνεχίζει με ένα αφιέρωμα με συνεντέυξεις όπως είπα με τον Φώσκολο, την Μαυροπούλου κα. μετά συνεχίζει δείχνοντας αυθεντικά ασπρόμαυρα πλάνα της σειράς με τον Αγγελο Αντωνόπουλο ως τέως συνταγμ Βαρτάνης με πολιτικά να συναντά κάποιον αρχηγό σε ένα υπόγειο. Αυτό το φίλμ διαρκεί ακριβώς 2 λεπτά. μετά κόβεται και συνεχίζει ένα άλλο αυθεντικό απόσπασμα με τον Αντωνόπουλο ως συνταγματ Βαρτάνη στο γραφείο του με τον Καραγιώργη και κάποιος άλλος υποδύεται τον Μουσολίνι και διαρκεί λίγο ενα λεπτό. Ύστερα συνεχίζει με τους τίτλους αρχής του ριμέικ του 1990 με Αντωνόπουλο και Αλιφέρη και δείχνει αρκετά αποσπάσματα από το ριμέικ έγχρωμο πιά.
 4. Σωστά. Το αγόρασα και δυστυχώς έχει μόνο κάποιες σκηνές και τίτλους αρχής της σειράς. Τα περισσότερα είναι συνεντεύξεις του μακαρίτη του Φώσκολου, της Γκέλης Μαυροπούλου και άλλων συντελεστών.
 5. Μόλις το πρόσεξα και εγώ πριν λίγο καθώς τη διάβαζα στο ίντερνετ. Λέω θα μας τρελάνουν τώρα! Δεν αναφέρει επεισόδιο μόνο ένα DVD! Τώρα απάτη είναι για να πουλήσει φύλλα δεν ξέρω θα φανεί το Σάββατο!
 6. Αυτο ακριβώς! Η επιτυχία της διαχείρισης του αρχείου Μέγκα είναι προπομπός για το ακόμα πιο πλούσιο και ανεκτίμητο αρχείο της ΕΡΤ!
 7. O Ψαριανός [EDITED]! Και ποιός είπε ότι οι επανάληψεις πετυχημένων ιστορικών σειρών είναι αποτυχία για την ΕΡΤ; Στην ΕΡΤ δεν κοστίζει ο Τιμόθεος και ο κάθε Τιμόθεος, αλλά οι καρεκλοκένταυροι δημοσιόγραφοι της σαν τον [EDITED]! Το Μέγκα παρ όλα που αργοπεθαίνει και βάλλεται από παντού έδειξε το δρόμο , δηλαδή εκμεταλλεύτηκε τη σημαντική ταινιοθήκη του και το αρχείο του, το πρόβάλλε, οι τηλεθεατές το αναγνώρισαν και έφεραν το Μέγκα πολύ ψηλά χωρίς να έχει ειδησεογραφικό και ενημερωτικό πρόγραμμα! Αυτό είναι άθλος και δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά! Αυτό ας το αναλογιστεί η ΕΡΤ και μαζί με τις ακριβές παραγωγές να προβάλλει, τουλάχιστον σε ώρα όχι υψηλής θέασης και να αξιοποιήσει το αρχείο, γιατί η ΕΡΤ δεν είναι ιδιωτικό κανάλι, αλλά δημόσιο και οφείλει να διαπαιδαγωγεί τον πολίτη με το ιστορικό και πλούσιο αρχείο της! Αυτό ο κύριος Ψαριανός το προσπερνά! [EDITED] Πολύ φοβάμαι ότι με την επερχόμενη κυβερνητική αλλαγή, η νέα κυβέρνηση θα συρρικνώσει την ΕΡΤ, δεν γνωρίζω σε ποιά κλίμακα, αλλά πιστεύω θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Ένα δεύτερο κλείσιμο της ΕΡΤ όπως έγινε επί Σαμαρά νομίζω είναι παρακινδυνευμένο και νομίζω ότι δεν θα επαναληφθεί. (Επί ΝΕΡΙΤ θυμάμαι τον πρώτο καιρό πιο πολύ για εμπλουτισμό προγράμματος είχανε παιχτεί κάποιες παλιές καλές σειρές όπως : Ακυβέρνητες Πολιτείες, Η Φανέλα με το 9 και έμεινα έκπληκτός όταν ένα βράδυ Κυριακής είδα παλιό επεισόδιο από τις Υποψίες με τον Κατράκη, αλλά ως εκεί, δεν χαμπαριάζανε ούτε από μηνύματα ούτε από παρεμβάσεις). Όσον αφορά όμως την αξιοποίηση του ιστορικού αρχείου της και την προβολή παλιών σειρών της που μας ενδιαφέρει άμεσα, νομίζω θα πάμε αρκετά πίσω χειρότερα από σήμερα! Δεν είμαι αισιόδοξος! Χρήστο προσπάθησε μέχρι τις εκλογές να τους πιέσεις για προβολή κι άλλων παλιών σειρών και εμείς με την δική μας πίεση και μηνύματα. Πιστεύω η τωρινή διοίκηση για να παραμείνει αρεστή στον κόσμο ενόψει εκλογών θα ικανοποιήσει αρκετά αιτήματα και εδώ θα παίξει ρόλο η μαζικότητα του αιτήματος!
 8. Εγώ θα εκφράσω ένα μεγάλω ευχαριστώ και στην ΕΡΤ, αλλά περισσότερο στον Χρήστο μας που όλα αυτά τα χρόνια ξόδεψε πολύτιμο χρόνο και κόπο, υπομονή και επιμονή, με τις παρεμβάσεις του, για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Εύχομαι από καρδιάς να δούμε στις οθόνες κάποια στιγμή και άλλα αριστουργήματα που έχουνε διασωθεί και για κάποιο λόγο δεν έχουνε προβληθεί ή έχουνε πάρα πολλά χρόνια να ξαναπροβληθούν. Ο αγώνας συνεχίζεται...
 9. Ανοίξτε σαμπάνιες κερνάω όλο το μαγαζί όπως θα έλεγε και ο Αποστόλου!
 10. Έτσι και δεν παίξουν το 14ο επεισόδιο που αναμένουμε με ενδιαφέρον όλοι γιατί οι περισσότεροι δεν το έχουμε στη συλλογή μας, πιστεύω θα είναι η μεγαλύτερη αλητεία από πλευράς ΕΡΤ και τους έχω ικανούς να το κάνουνε! Μακάρι να διαψευστώ! Ίδωμεν!
 11. Μόνο που η ΕΡΤ το κάνει επανειλημμένα και προκλητικά, χωρίς κανένα σεβασμό απέναντι στο τηλεθεατή! Έχει καταντήσει αηδία πλέον! Καμιά ανοχή στους χρυσοπληρωμένους καρεκλοκένταυρους!
 12. H φωτό προέρχεται από τεύχος του περιοδικού Επίκαιρα του 1976 που ανακάλυψα πρόσφατα.
 13. Ανακάλυψα πρόσφατα ένα τεύχος από τα Επικαίρα του 1976 από το οποίο προέρχεται και η παρακάτω φωτό σχετικά με τη σειρά Εν Αθήναις.
×
×
 • Create New...