Jump to content

nasos kolias

Members
 • Content Count

  621
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by nasos kolias

 1. Δημιουργήθηκε η σελίδα του τηλεπαιχνιδιού στην Retrodb.
 2. Η βιντεοταινία "Το τίμημα της αγάπης" είναι η κινηματογραφική ταινία "Οι άντρες ξέρουν ν' αγαπούν" του 1971. Αυτό αναγράφεται στα trivia της βιντεοταινίας στη retrodb. Γι' αυτό αναγράφεται και η συμμετοχή του παρόλο που φαίνεται "αδύνατον"
 3. Το επεισόδιο που υπάρχει ως "SOS" στο youtube είναι το επεισόδιο "Κλειστό κύκλωμα". Οπότε ακόμα αναζητείται.
 4. Ο Λάκης Γκέκας (1935-2012) είναι Μιχάλης και όχι Ηλίας. Οπότε πρόκειται για διαφορετικά άτομα. Δείτε και αυτό: http://e-maistros.gr/main/%CE%B7-%CE%BA%CF%89%CE%BC%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85/
 5. Σχετικά με τις φωτό: Νο1 δεν είναι ο Ηλίας Ζερβός. Αναζητείται λοιπόν ο ηθοποιός που παίζει την Ερμιόνη. Νο2 δεν είναι η Ντόρα Σιμοπούλου. Αναζητειται η ηθοποιός που παίζει την Κωστούλα. Νο3. Είναι η Εύα Στυλάντερ στον ρόλο της Κριστίν. Νο4 Ο Άγγελος Παπαδημητρίου παίζει στο 6ο επεισόδιο τον ρόλο του πάτερα Ιγνάτιου και αργότερα από το 9ο επεισόδιο το ρόλο του ζωγράφου Μάκη.
 6. Σε ότι αφορά το post 1092 περάστηκαν όλα τα στοιχεία για τη σειρά "Βίος & πολιτεία του Χαράλαμπου Κ.". Ο Αθηνόδωρος Προύσαλης και η Κοραλία Καράντη ήταν ήδη περασμένοι με τους ρόλους τους. Στο post 1100 του Nemo για την ταινία "Τρελλός παλαβός & Βέγγος" τα 6 μικρά αδέλφια δεν είναι μικρά, αλλά τα 6 μικρότερα. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι ενήλικες άρα μάλλον πρόκειται για τον Αλέξη Γκόλφη και όχι για τον Ανδρέα.
 7. Μετά την συμπλήρωση των 75 επεισοδίων στην RETRODB ψάχνουμε ακόμα τους ηθοποιούς που είτε δεν αναγράφονται στους τίτλους επεισοδίων είτε δεν έχουμε τους τίτλους των επεισοδίων. Οι ρόλοι που παίζουν είναι: 14ο επεισόδιο: ? (Απόστολος) 17ο επεισόδιο: ? (Κυριάκος, γιος Δημήτρη), ? (Ρωξάνη, κόρη Δημήτρη) 34ο επεισόδιο: ? (Σωζίδης) 37ο επεισόδιο: ? (Ερμιόνη, πρόεδρος φιλοπτώχου ταμείου), ? (Αρτεμησία (αντιπρόεδρος φιλοπτώχου ταμείου) 44ο επεισόδιο: ? (Μελιώ & Ζαχαρούλα) 49ο επεισόδιο: ? (Θεώνη Γασπαράτου) 52ο επεισόδιο: Ποιός ο ρόλος της Λίλιαν Παναγιωτοπούλου; 64ο επεισόδιο: ? (Ναταλί) 75ο επεισόδιο: ? (Σούλα, γυναίκα Βάσου), ? (Πυρπασόπουλος) Κουίζ για δυνατούς expert λοιπόν!
 8. Η εκπομπή ξεκίνησε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 1976 στις 17.30, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εφημερίδας "Μακεδονία".
 9. Ενημερώθηκε η retrodb για τις πληροφορίες που μας έδωσε ο johnmar94. Πράγματι η Ρίγα Κρητικού είναι η Ρίτα Μπενσουσάν. Οι ηθοποιοί αναγράφονται πλέον με σειρά εμφάνισης και οι φωτό που μπήκαν είναι των πρωταγωνιστών (Υψηλάντη, Ξενίδης, Καρύδης, Ελευθεριάδης, Μπενσουσάν και Ανδρεόπουλου) Διατηρώ επιφύλαξη για την Μαρία Αλιφέρη (δεν νομίζω ότι είναι η ίδια).
 10. Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, με υγεία, χαρά και ευτυχία για όλους.
 11. Όσο κι αν ψάχνω δεν βρίσκω τίποτα καινούργιο: Θεωρία Νάσου: Μήπως πρόκειται για επεισόδια της σειράς "Εφιάλτης (1973)" της Έλενας Πανταζώνη σε σκηνοθεσία Μήτσου Λυγίζου που συνεχίστηκαν το 1974. Οι πληροφορίες από προγράμματα εποχής (Μακεδονία), συμφωνούν με το κείμενο που διαβάζω ότι και τα δύο αφορούν τις ελληνικές παραδόσεις σε οικογενειακά θέματα. Πάντως γι το εν λόγω διάστημα δεν έχω τίτλους επεισοδίων.
 12. "ΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΝΕΖΕΥΞΕ..." Tony-Tony για ποια χρονιά μιλάμε; Μήπως το απόκομμα έχει ημερομηνία, ώστε να μπορέσουμε να το ψάξουμε; Πάντως δεν ταιριάζει με κανένα αλλό, ούτε ακόμα και αν άλλαξε όνομα μετά. Το μόνο που θα ήταν δυνατό να είναι (και αυτό λόγω έλλειψης στοιχείων" είναι η ιστορία από τις "Ρομαντικές ιστορίες: Θα ζήσεις για μένα" (1981). Πάντως παραμένει μόνο σαν πιθανότητα και τίποτα άλλο.
 13. Πρόσθεσα σήμεαρα στους "S1ngles 2 τα ονόματα "Δημήτρης Βραχνός", "Μαρία Ιωαννίδου" κανένα από αυτά δεν "φορτώθηκε" στο προφίλ τους, αν και έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα μπήκα να προσθέσω φωτογραφία από το "Da" και δεν την φορτώνει καθόλου. Το ίδιο συμβαίνει και με τις διαγραφές φωτογραφιών π.χ Servetalis.jpg κ.ά
 14. Και αφού θα δει ο Αντώνης το παραπάνω θέμα άλλο ένα "τεχνικό" ζήτημα: Στις τηλεοπτικές σειρές (τσεκαρισμένο αλλά ίσως υπάρχει πρόβλημα και σε άλλες κατηγορίες)) όταν προσθέτουμε ονόματα ηθοποιών ναι μεν γίνονται "μπλε", που σημαίνει ότι η βάση τα αποδέχεται αλλά δεν εμφανίζονται αυτές οι συμμετοχές στο profil του ηθοποιού. Όταν μπει στο profil και κάνεις save, μόνο τότε εμφανίζονται. Γιατι;
 15. Προστέθηκαν όλα τα νέα στοιχεία στη σειρά "Φόβος και πάθος" Διορθώθηκε το όνομα στη φωτό του "Δρόμος χωρίς γυρισμό" Έτοιμη και η ενωμένη σελίδα Βίνα Ζούρα & Βίνα Παπαδοπούλου.
 16. Πρόκειται για το 1ο επεισόδιο της ιστορίας "Η επιστροφή", που προβλήθηκε στις 3 Μαρτίου 1981. http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Ρομαντικές_ιστορίες:_Η_επιστροφή
 17. Η μουσική εκπομπή "Μιράντα Σόου" εμφανίζεται στο πρόγραμμα μόνο την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 1974. Μέχρι τότε την ίδια ώρα υπήρχε μουσικό πρόγραμμα. Από την επόμενη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου μεταξύ 20.00-20.45 ξεκίνησε ο "Μεθοριακός σταθμός" χωρίς πλέον η εκπομπή "Μιράντα Σοου" να εμφανίζεται στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Άρα, ή προβλήθηκε μόνο μια φορά ως "έκτακτη" μουσική εκπομπή ή προγραμματίστηκε ως εβδομαδιαία εκπομπή χωρίς ποτέ να προβληθεί. Πάντως θα ανοιχτεί σελίδα στην retrodb έστω και με αυτές τις επιφυλάξεις.
 18. Ας το δει κάποιος πιο ειδικός σε θέματα μουσικής μιας και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Σε ότι αφορά τον Νίκο Καρβέλα υπάρχει όπως έχουμε επισημάνει πρόβλημα με τα πρόσωπα που έχουν πολλαπλές ιδιότητες σε ταινίες κλπ αφού άλλοτε εμφανίζονται ως σκηνοθέτες, άλλοτε ως ηθοποιοί, άλλοτε ως σεναριογράφοι κλπ. Το πρόβλημα εντοπίζεται στη στη βάση και όχι στις αλλαγές. Όταν επιλυθεί επανερχόμαστε.
 19. Ενημερώσεις: 1, Ο Χαλβαδόμαγκας σε "Χαλβαδόμαγκας" βάση τίτλου. 2. Διαρρήκτης με το ζόρι, εναλλακτικός τίτλος "Διαρήκτης... με το ζόρι". Δεν βρίσκω τον τίτλο στην βιντεοταινία που να επιβεβαιώνει τον 2ο τίτλο. Συμπληρώθηκε και η επιμέλεια μουσικής με τον Τόνι Τσίγκο. 3. Συμπληρώθηκαν οι συντελεστές της ταινίας "Αγωνία μιας αγάπης" με πολλές επιφυλάξεις στα ονόματα των ηθοποιών.
 20. Προστέθηκαν οι συμμετέχοντες ηθοποιοί ανά επεισόδιο, λείπουν όμως αρκετοί ακόμα. Έχουν σημειωθεί με ΧΧΧ και τον ρόλο τους, οπότε ελπίζουμε σε μελλοντική τους αναγνώριση.
 21. Μπήκαν οι φωτογραφίες Βελισσάριου Κοντογιάννη, Γιάννη Κουτράκη και Νίκης Κάρτσωνα.
 22. Συμπληρώθηκε η βιντεοταινία "Μοιραία ανακάλυψη" με τους πρωταγωνιστές, την υπόθεση και φωτογραφικό υλικό.
 23. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να διαγραφεί μια φωτογραφία, όπως αυτή, ανεξάρτητα από τις ονομασίες της ταινίας.
 24. Συμπληρώθηκαν "Το σκυλάδικο", "Ψυχραιμία Ναπολέων" (Δ. Καρύδης) και η φωτό της Δέσποινας Παναγιωτίδου.
 25. Βλέπω ότι έχετε "πάρει φωτιά", αλλά είναι πολύ "κακό" το timing για μένα και δυστυχώς, δεν μπορώ να βοηθήσω. Έχοντας όμως "τυφλή" εμπιστοσύνη στον Mandrake, αφού ότι έλεγε και ζητούσε μέχρι τώρα, έτσι ήταν, σε ότι αφορά το feeding, τα templates, και σε πολλά άλλα, συνεχίστε με όποιες διορθώσεις, βελτιώσεις και αλλαγές. Με την πρώτη ευκαιρία, επανέρχομαι "δριμύτερος" πάντα όμως στο feeding. Καλή συνεργασία και καλή επιτυχία σε όλα.
×
×
 • Create New...