Jump to content

mr.Vox

Members
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33,639 Excellent

About mr.Vox

 • Rank
  Retro Member
 • Birthday 02/11/1964

Converted

 • Location
  Athens Greece

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Δεν παρέβηκα κανένα από τους παραπάνω κανόνες. Ούτε με την πολιτική ασχολούμαι ούτε με θρησκευτικά θέματα. Ούτε και όλη μέρα ανεβάζω φωτογραφίες και προφανώς πρόκειται περί παρεξήγησης. Άλλωστε αρκετοί αναγνώστες με γνωρίζουν για το ύφος μου. Διαγράφηκα λοιπόν για κάποιο παραπάνω λόγο αλλά αόριστα χωρίς κάποιο σχόλιο ή προειδοποίηση στην παράτυπη όπως λέτε ανάρτησή μου την οποία δεν θυμόσαστε κιόλας. Ενημέρωσα την σελίδα άμεσα την 3η Ιανουαρίου επίσης αφού δεν πήρα απάντηση προσπάθησα να επικοινωνήσω με διαχειριστή στις 19 Ιανουαρίου όπως και με εσάς. Η @Kambia, με παρέπεμψε σε σας. σας έστειλα προσωπικό μήνυμα και δεν απαντήσατε. Με λίγα λόγια με αγνοήσατε. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι εφόσον δεν υπάρχουν διαχειριστές διαθέσιμοι να απαντήσουν στο forum ότι η σελίδα είναι στον «αυτόματο». Δικαίωμά σας βέβαια. Η απάντηση σας και η απάντηση μου στη διάθεση των φίλων του forum. Η επιθετικότητα λοιπόν δεν χρειάζεται. Άλλωστε στους όρους αναφέρεται και το εξής: Για οποιαδήποτε απορία, είμαστε στη διάθεσή σας! Το θέμα έληξε από μένα. Καλημέρα! updated: Επειδή καταγράφω κάθε μου ανάρτηση στο facebook και οπουδήποτε, έχω στην διάθεση το αρχείο το οποίο μπορώ να θέσω στην διάθεση όλων των φίλων. Δεν διαπίστωσα καμία αυθάδεια αλλά ούτε και καμία αντιπαράθεση. Δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι δεν θυμάμαι. Εσείς το λέτε. Αλλά το θέμα έληξε δημοκρατικά.
 2. Ναι έχω δει ελάχιστα. Αυτό όμως δεν ήταν κάποιας αλυσίδας ούτε είχε βάλει μέσα κάποια άλλα προϊόντα πχ εμφάνιση φωτογραφιών, πώληση usb stick και υπό εξαφάνιση κενά cd dvd . Ίσως αν του ζήταγες να είχε καμιά άγραφη βιντεοκασέτα. Νομίζω είχα δει άλλο ένα στην Παλλήνη ή στη Λούτσα δεν θυμάμαι καλά. Videorama είχα πετύχει στην Νέα Σμύρνη. Νότια προάστια πάντως δύσκολα να εντοπίσεις κάποιο.
 3. Βιντεοκλάμπ σε λειτουργία στον Άγιο Ιωάννη στην Δάφνη. Χθεσινή φωτογράφιση:
 4. Γιατί δεν πήρα καμία απάντηση στα προσωπικά μηνύματα τα οποία έστειλα άμεσα λίγο μετά το μπλοκάρισμά μου. Ούτε προειδοποιήθηκα ότι παραβίασα τους κανόνες σε καμία περίπτωση. Δεν νομίζω ότι είναι πρέπουσα αυτή η συμπεριφορά Είναι στην ευχέρεια της σελίδας αν θέλει να με διαγράψει τελείως. Ευχαριστώ για την επικοινωνία.
 5. Μου το επιβεβαίωσε διαχειριστής ότι μπλοκαρίστηκα χωρίς να ξέρει τον λόγο και απάντηση δεν έχω πάρει.
 6. Λυπάμαι που επανέρχομαι στο θέμα μιας και απάντηση για τους λόγους που διαγράφηκα από την σελίδα στο facebook δεν μου δόθηκε. Επικοινώνησα με τους διαχειριστές και λύση δεν βρέθηκε. Ο διαχειριστής που με διέγραψε δεν μου απάντησε έστω και τυπικά.
 7. To deck καθαρίστηκε και μπήκε σε λειτουργία. Οι πρώην ιμάντες είχαν γίνει ζουμιά. Χρησιμοποιήθηκε μια κασσέττα TDK D στην αρχή η οποία με απογοήτευσε. Λογικό είναι. Γραμμένη το 1981. Όχι για πέταμα αλλά δεν.... Πολύ «κακό» μπάσο. Έβαλα μετά μία TDK AD του 1998 από τις τελευταίες που έγγραφα συστηματικά και τις έβαζα και στο αυτοκίνητο. Εγγραφή χωρίς dolby b Περιείχε το DREAMASTERS και είδα ότι το μηχανηματάκι τα πάει πολύ καλά. https://i.postimg.cc/ZqTC4dVy/Tapes-CT300.jpg https://i.postimg.cc/0QjjJqgk/Tapes-CT300a.jpg
 8. Εδώ μιλάμε για συσκευές 35 ετών και βάλε μην πω 40. Ειδικά την δεκαετία του 80 και του 90 έπαιζαν ακατάπαυστα από το πρωί μέχρι το βράδυ αφού δεν υπήρχε και άλλη πηγή διασκέδασης PC που τα κάνει όλα.. Αυτό που θέλουμε είναι να είναι λειτουργικές όσο το δυνατόν περισσότερο. Το εφόρου ζωής δεν νομίζω ότι θα το πετύχουμε. Το επιθυμητό είναι να μην τις κατσαβιδιάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι. Για αυτό κόλλησα στο CT 300 αν και διαθέτω πολύ καλύτερο. Πάει πακέτο με τον χρόνο τις άπειρες ώρες ηχογράφησης το δωμάτιο τον χώρο. Άλλωστε προσωπικά ότι και να κάνω δεν υπάρχει περίπτωση ούτε στο παλιό πικάπ να γυρίσω ούτε στο κασετόφωνο με την χρήση πλέον των νέων μέσων αναπαραγωγής. Η χρήση των μηχανημάτων αυτών προσφέρουν ένα ταξίδι στον χρόνο μαζί με εκείνης της εποχής τα ακούσματα. Πχ. Η μόδα του βινυλίου που επανήλθε για κάποιον που δεν έχει ζήσει τις εποχές εκείνες που ήταν και μοναδικές θα περάσει. Οι βόλτες στο Happening στο Music Corner κάθε Σάββατο και μετά το χρατς της βελόνας στο πικάπ ήταν μοναδικές. Δεν επαναλαμβάνονται ούτε μπορεί να τις ζήσει ο σημερινός δεκαοχτάρης. Αγοράζαμε τους δίσκους και τους γράφαμε σε κασέτες για τους φίλους το οποίο το ίδιο έκαναν και αυτοί. Οι πιο ψαγμένοι μετά. πολλά μπάσα είχε η κασσέττα. Δεν χρησιμοποίησες dolby ή πολύ φύσημα είχε. Μην ξαναπάρεις αυτήν την μάρκα. Το περίεργο είναι ότι σήμερα πουλάνε εξαιρετικά ποιοτικώς βινύλια και πασάρουν πλαστικούρες ομοιώματα πικάπ. Δεν είχαμε και εμείς όλοι Lin Sondek πικάπ αλλά τουλάχιστον το γνώθεις ευαυτό με τα ταπεινά Technics, Pioneer Dual κτλ το είχαμε.
 9. Ευχαριστώ. Το έχω βρει το service manual από αλλού. Ήθελα να βρω στο σχήμα τους ιμάντες και το part number. Ψάχνοντας λίγο ακόμα βρήκα τις διαστάσεις τους. Για να ξέρω πάνω κάτω τι να ψάξω. Επίσης διαβάζω ότι κυκλοφόρησαν ελάχιστα μοντέλα κασετόφωνα χωρίς ιμάντες. Η υγρασία στους χώρους που τα έχω είναι 45 με 55% όλο τον χρόνο οπότε νομίζω ότι είμαστε ΟΚ.σε αυτό. Η ακινησία τουλάχιστον αυτά τα μηχανήματα εδώ τα σκοτώνει. Είχε αρχίσει να κάνει νούμερα και μετά το παράτησα τελείως. Ο MARRS ισχυρίζεται Lifetime Guarantee και προϊόντα από την Ιαπωνία αν και η εταιρεία αυτή βρίσκεται στις ΗΠΑ.
 10. Δεν ήταν ζουμί σε αυτό εδώ εντελώς. Έβγαιναν κομμάτι κομμάτι όμως και όταν τα ακούμπαγες μαύριζε το χέρι σου.. Στο μεταξύ έχουν τσιμπήσει και οι τιμές στο ebay Αντιθέτως Ελλάδα βρήκα κατάστημα που τους έχει σχεδόν τζάμπα. Από πότε τους έχει όμως δεν ξέρω; Στο ebay δεν νομίζω να είναι και πιο φρέσκοι όμως. Πως όμως θα τα διατηρήσουμε αυτά τα μηχανήματα;
 11. Μπήκαν πάλι στο ντουλάπι. Το κασετόφωνο είχε λιωμένα λάστιχα εξυπακούεται. Θα μπουν καινούργια και θα τοποθετηθεί σε δικάναλο ενισχυτή. Όταν παροπλίστηκαν όλα λειτουργούσαν κανονικά μαζί με τα τηλεχειριστήρια πλην του κασετοφώνου που δεν διέθετε. Δυστυχώς η ασθένεια των ιμάντων τα καταστρέφει όλα.
 12. Αύριο θα ανοίξω αυτό το κασετόφωνο που μου είχε προσφέρει άπειρες ώρες μουσικής απόλαυσης και ηχογράφησης την δεκαετία του 80 και μέχρι το 2010 περίπου. Έκτοτε το λειτουργούσα πολύ λίγο και παρουσιάζει πλέον τα εξής συμπτώματα. Παίζει τις κασέτες αργά. Η τελευταία αλλαγή στους ιμάντες είχε γίνει αρχές του 1996. Είχα κολλήσει αυτοκόλλητο επάνω. Εδώ η συσκευή 2η από από κάτω με κάποιες άλλες παροπλισμένες. OFF topic Το DVD εγγραφής 2ο από πάνω το σύνδεσα σήμερα σε έναν πολυκάναλο ενισχυτή με οπτική και σε μια τηλεόραση 55 ιντσών LCD της ίδιας μάρκας και δουλεύει τέλεια. Το χρησιμοποιούσα παλιά για μετατροπή από VHS σε DVD,. Αγοράστηκε ή το 2006 ή το 2007.
 13. Το παρακολουθώ αυτό το site. Αυτές οι cd it ll είναι αγορασμενες περιπου το 2000. Έγώ τις είχα αγοράσει. Έχω γράψει πολλές στο παρελθόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Παίζουν ακομα. Είναιι δαφορετικές εσωτερικά κιολας αλλά θα το κοιτάξω. Είχα ανεβάσει το μαγαζί στο facebook και φαίνεται ότι δεν τους άρεσε και με μπλοκαραν στην ομώνυμη ομάδα. Λυπάμαι πάρα πολύ.για αυτό. Πάντως ότι βρίσκουμε τώρα είναι υπόλοιπα. Μην περιμένουμε εξαιρετική ποιότητα. Τώρα με τους ιμάντες τι να πρώτο φτιαξω τα video τα κασετόφωνα; Πρέπει και να τα λειτουργούμε κατά διαστήματα γιατί αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα.
 14. Ένα από τα τελευταία μονοφωνικά ραδιοκασετόφωνα της αγοράς. Είχε αγορασθεί από τα mediamarkt στα 30 ευρώ. Αχρησιμοποίητο βγήκε από το κουτί του και τοποθετήθηκε εδώ στο γραφείο για λίγη ακρόαση κασετών αλλά και ραδιοφώνου. Δεν έχω απαιτήσεις βέβαια. Είχα πολύ παλαιότερα ένα ίδιο σε μάρκα Sharp. Επίσης έχω στην κατοχή μου αρκετά deck που θέλουν ιμάντες και φορητά επώνυμα. Επίσης φωτογραφία και από μερικές κασέτες που αγόρασα στο 1 ευρώ εκάστη από κατάστημα της Αθήνας.
 15. Δεn έχω πρόσβαση ούτε από το PC. Αυτός ο χρήστης είμαι. Ούτε η βοήθεια στο facebook με βοήθησε. Ευχαριστώ πάντως.
×
×
 • Create New...