Jump to content

grinder

Members
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,532 Excellent

About grinder

 • Rank
  RetroActive

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. grinder

  XBOX Japan

  kill for mummyyy.....γουααα (έμετος) ΧΑΧΑΧΑ....Δεν θυμάμαι αν ήταν το summon the dead ή το last prophesy (νομίζω το δεύτερο) σε "περίεργο" μαύρο κουτί κασέτας...όχι το κλασικό διάφανο/μαύρο ή διάφανο/διάφανο.
 2. grinder

  XBOX Japan

  "Summon the dead"...Δισκάρα!
 3. Πριν 2 εβδομάδες πείρα το msi raider ge63 με 2070 έχοντας στο μυαλό να μπορώ να κάνω δουλειά αλλά να παίζω και παιχνίδια. Το δεύτερο για να το κάνω το δωμάτιο πρέπει να έχει θερμοκρασία computer room...Ανεβάζει τρελή θερμοκρασία.
 4. Συγγνώμη που ρωτάω, όλα οκ με τον Leon; Για οποιονδήποτε λόγο το διαγράφετε.
 5. Έγραψα ένα video με το ninja cinema και στη συνέχεια το τράβηξα με το κινητό (ελπίζω να μην το δουν άλλοι) με δικό μου gameplay από την αρχή του 11ου κεφαλαίου μέχρι το πρώτο save point. Στο 1:31 εκτελώ το combo string που μου αρέσει περισσότερο Windmill Slash (Forward + X) -> Izuna Drop (X, Y, X, X, X, Y....το πρωτο Χ έγινε Forward + X, και το τελευταίο Y γίνεται Gleaming Blade ) -> Gleaming Blade (Circle - ημικυκλική κίνηση αριστερού analog stick + Hold Y) , άσχετα που αυτός ψόφησε νωρίτερα. Για τις δικές μου ικανότητες και με τους IS (Incendiary Shuriken) ninjas στο mentor χαροπαλεύω μια και είμαι τρωτός μέχρι να προσγειωθώ, οπότε παίζω σχεδόν συνέχεια με drop και όχι με το παραπάνω combo. Στον πανικό μου και με τους λυσσασμένους, εκτέλεσα μια φορά counter attacks στο 2:30 (αυτό πάντα το ξεχνάω), και μια φορά Guillotine Throw (A + X while jumping near enemy) στο 6:37. Χρησιμοποιώ συχνά την αλλαγή κατεύθυνσης (δηλαδή πηδάω στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κοιτάζει ο Ryu) πηδώντας με Wind Run (A + X) και Flying Swallow (Forward + Y while jumping forward). Δεν κάνω cancel με shuriken το Flying Swallow λόγω IS ninjas...πολύς ο χρόνος στον αέρα (στο 5:45 izuna drop και καρφωμένο IS στο πόδι). Ninpo χρησιμοποιώ είτε για να μην πεθάνω, είτε για να κάνω cancel το/τα IS που είναι καρφωμένα στον Ryu. Παίζω με την αρχική health bar και ninpo cells . Τα upgrades θα τα χρησιμοποιήσω στα 3 τελευταία bosses...αν (ξανα)φθάσω. Ο controller του 360 είναι μακράν καλύτερος του xone γι' αυτό το παιχνίδι. Μου δίνει την αίσθηση ότι τα analog sticks έχουν μεγαλύτερη διαδρομή...για του PS3 ούτε λόγος, είναι σαν να ανακατεύεις φασολάδα. (Στο NGΣ2 έχεις από την αρχή του παιχνιδιού izuna drop ενώ στο NG2 πρέπει το dragon sword να είναι lv2...τεράστια διαφορά) Στο πρώτο save point έφθασα με την 21η προσπάθεια...αν προσέξετε, εγώ σώζω και είναι κάτι archers εκτός εικόνας πιο κάτω που ρίχνουν ακόμα...
 6. Από το 8:05 νομίζω ότι κάνει αναφορά και στο s, και στο σημείο-διαδρομή που δείχνει, η κονσόλα καταρρέει...Πιθανότατα (λογικά) είναι καλύτερο από το 360, αλλά αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Στο 15:22, ο τύπος παίζει στο master ninja το ίδιο όμως είναι και στο warrior. Είναι από 360...τα ίδια και στο s...πόσο καλύτερα να πάει στο x...
 7. 'Έπαιξα πάλι το (άρρωστο) NG2 (bc στο xone-s) στο warrior και έχω φθάσει στο 10ο κεφάλαιο του mentor. Τα frame drops είναι στα ίδια ακριβώς σημεία (προφανώς) και το ίδιο αισθητά. Μπορεί να μην είναι 5 (όχι -5) αλλά 7-8-10 και το παιχνίδι ξαναμπαίνει σε slow motion. Δεν συμφωνώ με το bc review της DF (τα καρέ στη διαδρομή 8:06 δεν ξέρω πως τα πέτυχαν) αν και είναι αδύνατο να αναπαραχθεί η ίδια σκηνή, και βασανιστικό να το ξανα παίζεις. Θα ήθελα να το δω στο x γιατί πολύ αμφιβάλω ότι κρατάει στα ίδια σημεία 50-60 καρέ (άντε να κρατάει 30άντα...). Αν η θερμοκρασία και ο θόρυβος της κονσόλας μπορούσε να είναι τρόπος μέτρησης των ορίων λειτουργίας της, θα έλεγα ότι δεν τα φθάνει. Στο GoW 4 η κονσόλα ανεβάζει πραγματικά θερμοκρασία και ακούγεται. (Μεγάλη χαζομάρα να μην μπορείς να κάνεις upload τα saves από το 360 στο cloud, παρά μόνο με gold membership...κάτι που ήδη κάνεις -> xone-win10)
 8. Το RE4 το είχα παίξει στο PS2 και μου άρεσε πολύ (αν και πολύ αργότερα το κατέβασα στο 360 δεν το έπαιξα ποτέ), δεν ήξερα όμως ότι είναι η χειρότερη έκδοση. Τον συνδυασμό PIII - Voodoo2(ένας στην παρέα είχε 2xV2)/banshee τον θεωρούσα πολύ καλό, μάλλον λόγω unreal....ή τα έχω (σίγουρα) ξεχάσει γιατί είχα την εντύπωση ότι το PS2 κυκλοφόρησε πριν το 2000.
 9. Αφού σε λίγο θα παίζετε zelda 4k/60 x-ωρίς emulation......
 10. RX 570 έχω, οπότε το 100% που βλέπεις είναι μάλλον φυσιολογικό αφού η 570 είναι κατώτερη της 1060...βάλε και τα max settings... " Έχεις αγοράσει 2060 και δεν το σηκώνει;;; "...Ούτε εγώ δεν καταλαβαίνω τι έχω γράψει. Βλέποντας τα 6GB μνήμης που έχει καταναλώσει (άσχετα αν τα high με τα ultra settings έχουν ελάχιστη διαφορά) μου ήρθε στο μυαλό η 2060. Αν είχα καλό PC και είχα δώσει 500e για 2060, δεν θα ήμουν ικανοποιημένος με τίποτα κάτω από 1080 max settings. Αγοράζεις καινούργια τεχνολογία, έχεις την επεξεργαστική ισχύ, και δεν έχεις μνήμη...έχεις αγοράσει κάτι με ημερομηνία λήξης. Για μένα ληγμένο. Υπάρχει και η περίπτωση, όταν εξαντλείται η video ram να χρησιμοποιεί τη ram...υποθέτω, δεν το έχω δει.
 11. Κατέβασα το demo στο PC και στο xone-s. Στο PC είναι στα 1080 max settings και καταναλώνει 6GB video ram. Με τα settings της DF καταναλώνει 4,5GB περίπου. Δεν ξέρω αν παρακάτω το παιχνίδι απαιτεί περισσότερη video ram (επιλογή να αυξήσεις την ποιότητα των textures. τα 6GB είναι σε max) Έχεις αγοράσει 2060 και δεν το σηκώνει;;; Για το "κακό" xone, το οπτικό αποτέλεσμα νομίζω είναι πολύ καλό.
 12. Τα GoW 1, 2, Chains of Olympus, Ghost of Sparta, Ascension είναι στα 4,50eu το καθένα μέχρι 07/03. Τα 1 και 2 δεν μου λένε τίποτα, τα Chains of Olympus και Ghost of Sparta (στο God mode) όμως τα θεωρώ πολύ-πολύ καλύτερα και νομίζω ότι αξίζουν. Το Ascension στα 40-50 λεπτά που έχω παίξει, το έχω βαρεθεί.
 13. grinder

  Blazing Wings

  Ένα χάλια βίντεο που είχα τραβήξει, με τον Falcon να παίζει το intro soundtrack (όπως αυτό υπάρχει στο remake, χωρίς να έχω αλλάξει κάτι) του Blazing Wings . Σε ανάλυση 800x600 και αναπαραγωγή mp3 με sample rate 44.1 KHz/192 kbps stereo...δεν μπορούσε να πετάξει ψηλότερα το γεράκι.
 14. 600000 σχεδόν συνδρομητές και 80000 views, και υπάρχουν παικταράδες που δεν έχουν ούτε 100 views. x-one halo edition χάιδεμα, και switch review.
×
×
 • Create New...