Jump to content

konc

Members
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,536 Excellent

About konc

 • Rank
  Retro Member
 1. Μεγειά και καλοφόρετο το νέο μας forum! Είδατε που όταν όλοι γκρινιάζαμε για την προηγούμενη αλλαγή δεν είχαμε και τόσο άδικο? Τώρα μόνο καλά σχόλια υπάρχουν Στο προκείμενο, αν και προσωπικά δεν έχω πολλές φωτογραφίες και μεγάλη συμμετοχή στο fourm το παρακολουθώ τακτικά. Ένα θέμα που εντόπισα ότι προκύπτει με τις φωτογραφίες είναι αυτό του edit: καλώς να τις μεταφέρουν οι ενδιαφερόμενοι εδώ, αλλά κάπως θα πρέπει να τις κάνουν ξανά attach στα μηνύματά τους, σωστά? Που πολλές φορές κιόλας πρόκειται για το πρώτο post του thread οπότε έχει μεγάλη σημασία. Ίσως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να διευκολυνθεί αυτό, πχ μια ιδέα είναι να ανοίξει το edit ανεξαρτήτως χρόνου για λίγο καιρό.
 2. konc

  Snes Classic Mini

  Τα 100 φαντάζουν υπερβολικά, ακόμα και αν δεν είναι απαγορευτικά σίγουρα σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Προσωπικά αγόρασα το NES classic και ήμουν έτοιμος για το SNES, αλλά όχι έτσι.
 3. Απρόσμενα μεγάλο το ποσοστό του "κανένα", τουλάχιστον για μένα! Δεν ξέρω αν μοιράζεστε και άλλοι την ίδια γνώμη, πάντως σε ένα τέτοιας θεματολογίας forum με ισχυρό το στοιχείο της νοσταλγίας δεν το περίμενα. Και μάλιστα χωρίς να διαφωνώ προσωπικά με την επιλογή. Ίσως να λέει και κάτι για όλο το σύστημα και τη λειτουργία του...
 4. Είχα και εγώ την ίδια απορία, πως είναι δυνατόν να παθχτούν αυτά τα παιχνίδια με touch interface. Μέχρι που ένας φίλος πήρε την Apple TV και κανονικό χειριστήριο και μου λύθηκε
 5. Thermal conductive adhesive είναι η ορολογία για να σε βοηθήσει να βρεις περισσότερα αποτελέσματα. Θέλει λίγο προσοχή γιατί τα περισσότερα από τα ιδιαίτερα φθηνά σε ebay πχ είναι απλά adhesives και τα κάνουν χειρότερα. Προτείνω ανεπιφύλακτα τα μπλε pads ή tape της 3Μ, αν και δεν τα λες φθηνά. Εκτός του ότι κάνουν δουλειά όσον αφορά την αγωγιμότητα, και κολλάνε καλά και βγαίνουν χωρίς να χρειάζεται να καταφύγεις σε κατσαβίδια και υπερβολικές δυνάμεις.
 6. Το mobygames έχει τα cover art από το παιχνίδι και μαζί με αυτά και τις φωτογραφίες από την κασέτα. Πάνω σ'αυτή αναγράφεται σαφώς πως "Side two contains the same program encoded with Dolby S" http://www.mobygames.com/game/dos/loom/cover-art
 7. konc

  NES Classic Mini

  Και όμως, δουλεύει στη δική μου τηλεόραση, σε USB2 θύρα στην οποία δεν δουλεύει σκληρός δίσκος. Φυσικά αντιλαμβάνομαι πως δεν είναι ο κανόνας μιας και το πρότυπο είναι για 500mA, ούτε το προτείνω.
 8. Χμμ μόλις το ξαναείδα και σίγουρα δεν θα αποτελέσει διαφήμιση μιας και δεν σου κάνει τελικα Εξηγώ αμέσως γιατί: Έχω αγοράσει τον USB adapter από Retronic Design, αλλά είναι για τα 9-pin joysticks (Τα Atari-style, Atari/Amiga/Amstrad κλπ -προσωπικά χρησιμοποιώ ένα tomahawk). Δυστυχώς το δικό σου είναι για gameport οπότε άκυρο. Sorry αν σε ενθουσίασα άδικα.
 9. Υπάρχει σίγουρος adapter -> USB που λειτουργεί σωστά, όχι "κινεζιά". Αν επιτρέπεται, να δώσω link. Προφανώς δεν μπορεί να είναι ο μόνος οπότε δεν προτείνω/διαφημίζω τον συγκεκριμένο ντε και καλά, απλά είναι αυτός που έχω και γνωρίζω ότι λειτουργεί σωστά.
 10. Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι συγκεκριμένα στην arcade έκδοση (αν ισχύει πάω πάσο εννοείται) αλλά στην έκδοση για PC τουλάχιστον που γνωρίζω ο παίχτης κινείται και στις 4 κατευθύνσεις.
 11. Πολλές σειρές την εποχή που παίζονταν τις είχαμε στο ίδιο επίπεδο, τις βλέπαμε και τις απολαμβάναμε επίσης εξίσου. Και ξαφνικά τις βλέπεις μπόλικα χρόνια αργότερα και διαπιστώνεις πως κάποιες σήμερα φαντάζουν, το λιγότερο που μπορώ να πω χωρίς να διορθωθεί, γελοίες ενώ άλλες στέκονται στο ύψος τους και υπό το κατάλληλο πρίσμα μπορούν ακόμα να δώσουν κάτι στον θεατή. Οι 3 χάριτες είναι μία από αυτές κατά τη γνώμη μου.
 12. konc

  NES Classic Mini

  Ωραίος, thanks!
 13. konc

  NES Classic Mini

  Θεωρείται διαφήμιση να ανεφέρουμε τα καταστήματα? Περισσότερο για απλή ενημέρωση μου κάνει και θα ήθελα να τα ξέρω, γι' αυτό ρωτάω. Περιέργως δεν βρήκα τίποτα με μια απλή περιήγηση σε μερικά από τα "γνωστά", πόσο μάλλον σε 2.
 14. Ισχύει, αν έρθει στα χέρια σου το άσπρο δεν θα ξαναδεις στρατόπεδο και θα είσαι και από τους τελευταίους που θα κληθούν σε περίπτωση επιστράτευσης. Μεταξύ μας, δεν θα με χάλαγε πλέον να είχα μια "ροζαλία" αντί για άσπρο και με καλούσαν για μια τελευταία εβδομάδα διακοπών κάπου όμορφα Όχι, ούτε αναπολώ τον χρόνο που έχασα στον στρατό όταν "έπρεπε" να πάω, ούτε πέρασα καλά, ούτε μ' άρεσε. Αλλά αρκετά χρόνια αργότερα, αν τύχει να πας σε ειρηνική περίοδο για απλή μετεκπαίδευση, έχει την πλάκα του. Καθώς η ηλικίες (οι δικές μας και των "από πάνω") είναι διαφορετικές, το ίδιο και το διάστημα που πρέπει να μείνεις, όλα είναι αλλιώτικα.
 15. Κρίμα και μπήκα όλο χαρά και τα πέρασα όλα (τα σχολικά βιβλία, όχι όλες τις χιλιάδες ) Δεν υπάρχουν ακόμα παρά μονοψήφιος αριθμός απ' όσα είχαν στο σχολείο οι γεννημένοι περίπου το '80. Μερικά ακόμα είναι ίδια σε περιεχόμενο, αλλά όχι στην έκδοση (=γλώσσα/γραμματοσειρά). Φυσικά πάρτυ για τους λίγο παλαιότερους!
×
×
 • Create New...