Jump to content

LemonAnd

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About LemonAnd

 • Rank
  RetroWannaBe
 • Birthday 01/10/1974

Converted

 • Location
  Θεσσαλονίκη
 1. Τι μου θύμησες τώρα. Ένας καθηγητής μου στο γυμνάσιο είχε αυτή την καθημερινή συνήθεια...
 2. Είναι 50 - 50 να μην είμαι Θεσσαλονίκη λόγω δουλειάς. Αν είμαι πάντως θα έρθω όπωσδηποτε. Είναι κάτι που περίμενα από καιρό.
 3. Αν και ποτέ δεν τον συμπάθησα ιδιαίτερα οφείλω να παραδεχτώ ότι αντιπροσωπεύει μία εποχή.
 4. Thanks Θάνο. Είναι αυτός ακριβός που θυμόμουνα (αν και στο πιό νέο του).
 5. Εμένα πάλι από εκείνη την εποχή, παρά το ρεύμα του Hulk Hogan μου άρεσαν περισσότερο ο Andre the Giant και ένας τύπος που έφερνε φίδια στην αρένα. Αν θυμάμαι καλά τον λέγαν Jake the Snake αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
 6. Είμαι σίγουρος ότι κάπου έχω 2-3 τόμους και εγώ. Μου ανοίξατε την όρεξη να τους βρώ. Θα το ψάξω λιγάκι και θα σας ενημερώσω.
 7. Αν παρατηρήσετε σε καμία διαφήμιση πλέον δεν αναφέρεται η λέξη “παγωτό”, αλλά την παρακάμπτουν λέγοντας δροσερή απόλαυση, παγωμένη γεύση, κ.λπ. . Και πάνω στις συσκευασίες αναγράφετε ως “παγωμένο γλύκισμα”. Ο λόγος είναι ότι βάση της νομοθεσίας το παγωτό υποχρεούται να γίνεται από γάλα φρέσκο ή σκόνη και όλα τα λιπαρά που εμπεριέχονται σε αυτό να προέρχονται από το γάλα, δηλαδή απαγορεύεται η οποιαδήποτε προσθήκη λιπαρών που δεν έχουν σχέση με το γάλα. Όσον αφορά τα παγωμένα γλυκίσματα , υπάρχει ελευθερία προσθήκης άλλων λιπαρών όπως ηλιέλαιο, καλαμποκέλαιο, μαργαρίνες κάθε είδους κ.λπ.. Μην αναρωτιέστε λοιπόν γιατί η γεύση των τυποποιημένων παγωτών σήμερα διαφέρει από αυτήν στις αναμνήσεις μας.
 8. Γιά να γράψω και εγώ και να ξαραχνιάσω το θρεντ. Ξεκίνησα με C κάπου γύρω στο 94, Assembly, Prolog, και κάτι τέτοια λόγω σχολής αλλά χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στην συνέχεια visual basic και visual C από χόμπι και εξειδικευμένος προγραματισμός συσκευών και μιμικών λόγω δουλειάς (και τρέλας).
 9. Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης χωρίς δεύτερη σκέψη. Απίστευτες ατάκες.
 10. Πολύ ωραίο θέμα. Και εγώ μοιράστηκα το ίδιο δωμάτιο για χρόνια με τα δύο αδέρφια μου. Πολύ όμορφες αναμνήσεις . Από μαξιλαροπόλεμους και “μπάσκετ” με μπαλόνι για μπάλα, από χίλια δυό ευφάνταστα παιχνίδια μέχρι τις ατελείωτες ώρες με βραδινό κους κους. Και φυσικά λίγο αργότερα, ακόμα περισσότερες ώρες παιχνίδια στο Atari, πάνω στον κοινόχρηστο Η/Υ για παιχνίδι ή χομπίστικο προγραμματισμό ή πάνω από το στερεοφωνικό για γράψιμο κασετών με διάφορες επιλογές. Αν και τότε ζήλευα κάποιους συμμαθητές και φίλους με δικά τους δωμάτια και αποκλειστικότητα στα παιχνίδια τους, σήμερα δεν θα άλλαζα αυτή την ιδιότυπη συμβίωση με τίποτα.
 11. Είναι από τις ταινίες που για έναν παράξενο διαστροφικό λόγο διασκεδάζω πολύ όταν τις βλέπω...
 12. Ρολογάκι "SFIKO" αντί για "SEIKO". Δούλεψε για κανένα εξάμηνο πριν με αποχαιρετήσει.
 13. Πρώτη δέσμη επειδή είχα μία φυσική κλίση προς τις θετικές επιστήμες, η σχέση μου με την αποστήθιση ήταν μία σχέση μίσους και για μαθήματα τύπου αρχαία Ελληνικά αφήστε το καλύτερα… Πάντως έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι (συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του εαυτού μου) επέλεγαν κάτι με βάση κυρίως το τι μαθήματα μας άρεσαν ή τα καταφέρναμε περισσότερο παρά με το τι επάγγελμα θα θέλαμε να επακολουθήσουμε.
 14. Είχα και εγώ ένα τέτοιο puzzle με θέμα τους νομούς της Ελλάδας. Τι μου θυμήσατε τώρα...
×
×
 • Create New...