Jump to content

cloud

Members
 • Content Count

  871
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,380 Excellent

About cloud

 • Rank
  RetroAdept

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Μέχρι στιγμής η πιο ανούσια Ε3 που έχω παρακολουθήσει... Και για να συμφωνήσω και με τον Wally, είναι μία ανούσια Ε3 που ταιριάζει γάντι στην πιο ανούσια γενιά που έχουμε γνωρίσει. Και ΜΑΚΑΡΙ με τα νέα συστήματα να δούμε να παίρνει μπροστά και η βιομηχανία, γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα... Και αυτό το φιάσκο να ξεχαστεί και να μην μας αξιώσει η τύχη και η ιστορία να δούμε ξανά κάτι τέτοιο!
 2. Το να υπάρχουν κάπου τα πρώτα επεισόδια με τον αρχικό τίτλο (Και την αρχική μουσική..), είναι πολύ δύσκολο ως αδύνατον γιατί την εποχή που βγήκε η σειρά στον αέρα ελάχιστοι ήταν αυτοί που έγραφαν σε βίντεο της σειρές, και μετά από τόσα χρόνια είναι πολύ πιθανό και όσοι να το είχαν κάνει να έχουν χάσει ή και σβήσει τις κασέτες.. Μετά όπως είναι φυσικό, οι τίτλοι της σειράς άλλαξαν ακόμα και σε αυτά τα 1-2 επεισόδια που υπήρχαν, και αυτή την στιγμή ίσως να μην υπάρχουν ούτε καν στο αρχείο του ΑΝΤ1... Και φυσικά ότι υπάρχει σήμερα στο ΥΤ ή όπου αλλού είναι από τις "διορθωμένες" κόπιες.. Πάντως είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιος και για τον τίτλο, αλλά και για το ότι η μουσική στους τίτλους αρχής ήταν "διασκευή" του γνωστού τραγουδιού, και που φυσικά άλλαξε και αυτή.. Συν ότι σε ένα από τα επεισόδια η Μπουμπού απευθυνόμενη στους σμηνίτες τους αποκαλεί "Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά".. Και ΑΝ είναι στα πρώτα επεισόδια, παίζει να ήταν και πριν την αλλαγή... Και για το αν είπαν ψέματα, φυσικά δεν σημαίνει και ότι το έκαναν και εσκεμμένα.. Και το να είχαν ξεχάσει όλες τις λεπτομέρειες είναι πολύ λογικό. Πάντως στο πρόσφατο αφιέρωμα θυμάμαι ότι ανέφεραν το θέμα, αλλά δεν θυμάμαι αν είπαν για το πότε έγινε η αλλαγή... Θα ρίξω μία ματιά ακόμα, και θα σου πω.. Και κάτι ακόμα ενδιαφέρον που είπαν στην εκπομπή, είναι ότι στην αρχή στο καστ δεν ήταν ο Κώστας Ευριπιώτης αλλά κάποιος άλλος ηθοποιός, που δεν ανέφεραν το όνομα του.. Και ενώ είχαν γυριστεί ήδη κάποια επεισόδια, άλλαξαν τον ηθοποιό. Υ.Γ.: Είδα λίγο την εκπομπή... Ο Μπέζος είπε απλά ότι άλλαξαν τον τίτλο της σειράς, και ο Φραγκιόγλου είπε ότι 2-3 ημέρες πριν προβληθεί ο Τραϊφόρος έκανε ασφαλιστικά μέτρα.. Αλλά κανένας δεν αναφέρθηκε για το πότε άλλαξε ο τίτλος ή με ποιον τίτλο βγήκε αρχικά στον αέρα.. Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι περίπου στο 6ο λεπτό. Πάντως και και λογικά να το δούμε, μέσα σε 2-3 ημέρες, και ενώ ήδη είχε ανακοινωθεί η σειρά με το αρχικό τίτλο, δεν είναι απίθανο το πρώτο ή και το δεύτερο επεισόδιο να παίχτηκε το τον αρχικό τίτλο μιας και ήδη ήταν έτοιμα. Υ.Γ2: Και τώρα που μου έρχονται και περισσότερες λεπτομέρειες, θυμάμαι ακόμα και την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο σταθμός σε ένα δελτίο ειδήσεων για την αλλαγή, και ζήτησαν και δημόσια συγνώμη... Και φυσικά αυτό έγινε ΜΕΤΑ την προβολή της σειράς.
 3. Βασίλη όπως έχει αναφερθεί και πιο πάνω, η σειρά ΕΙΧΕ βγει με το όνομα "Παιδιά Της Ελλάδος Παιδιά", αλλά άλλαξε μετά από 1-2 επεισόδια.. Και για αυτό είμαι απόλυτα βέβαιος! Και σίγουρα δεν το άκουσα μετά, όπως πχ ο Καπουτζίδης είπε πολλά χρόνια μετά ότι για το "Σαββατογεννημένες" ο αρχικός τίτλος ήταν "Ο Σάββας Και Τα Κορίτσια Του". Και ακόμα και να το είπε ο Μπέζος η ο Φραγκιόγλου, σίγουρα δεν είπαν την αλήθεια.. Το έχω εντοπίσει και σε άλλες περιπτώσεις σε αυτά τα αφιερώματα που έχουν "αλλάξει" λίγο τα γεγονότα.. Ή τουλάχιστον τώρα δεν τα είπαν όπως τα έλεγαν πιο παλιά.. Όμως το συγκεκριμένο θέμα το θυμάμαι πάρα πολύ καλά.
 4. Πρώτη φορά την ακούω... Και λίγο που έψαξα, από βίντεο βρήκα μόνο αυτό.. https://www.youtube.com/watch?v=4qrvznmmnP4
 5. Λογικά θα είναι μία από τις τελευταίες 951 εμφανίσεις τους...
 6. Όχι Παναγία μου....! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ!!;;;;;
 7. Διακρίνω αυτοκτονικές τάσεις με στοιχεία μαζοχισμού... Αλλά και από την άλλη, μήπως είναι πρωτομαρτιάτικο αστείο..;
 8. Λίγο που έψαξα, δεν βρήκα και πολλά στοιχεία για τον Κοκκόλη.. Όμως βρήκα κάτι φήμες που λένε ότι 8 άτομα έχουν δει την ταινία που έχει διάρκεια σχεδόν 4 ώρες, και κάποιες άλλες ότι η Γαλλική Ταινιοθήκη έχει μια κόπια για την συλλογή της... Και το σενάριο ήταν ότι μια κοπέλα πλησιάζει έναν υπάλληλο και του εκμυστηρεύεται πως είναι απογοητευμένη από την ερωτική ζωή με τον σύζυγό της. Στη συνέχεια, ο σύζυγος με τη συνοδεία ψεύτικων αστυνομικών και ενός εισαγγελέα ζητά από τον Β.Κ. να ομολογήσει τις επαφές του με ξένες οργανώσεις, απειλώντας τον με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Λίγο περισσότερα στοιχεία εδώ: http://www.tainiothiki.gr/v2/filmography/view/1/1861/
 9. Έτσι, έτσι... Να σου πω... Το να υπάρχουν απλά κάποια προϊόντα σε μία ταινία, είναι ωραίο να τα ψάχνεις και να θυμάσαι και το παρελθόν, ή να μαθαίνεις για πράγματα που δεν πρόλαβες.. Το να σου προβάλουν επιδεικτικά αλλά "τυχαία" κάποια προϊόντα (Όπως Πχ εδώ..), έχει πλάκα.. Όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που η κατάσταση ξεφεύγει και φτάνει στο σημείο να λες ότι η ταινία γυρίστηκε μόνο και μόνο για να κάνουν διαφήμιση.. Πχ στην ταινία "Ο Δυναστείας" αν δεν κάνω λάθος, η προβολή μίας μουστάρδας και κάποιων άλλων προϊόντων είχε ξεφύγει κατά πολύ.. Όπως πάλι και πιο σύγχρονα, στην ταινία "Σειρήνες στο Αιγαίο", η ταινία κατά 80% ήταν μία διαφήμιση για κινητά τηλεφώνα... Έ, εδώ μάλλον καταντάει εκνευριστικό!
 10. Πάντα μου άρεσε αυτό το "διακριτικό" στιλ που κρατούσαν τα διάφορα προϊόντα που ήταν "τυχαία το πήραμε αυτό, αλλά δείτε το καλά για να το θυμάστε!!"..
 11. Απίστευτη ιστορία!! Και δεν ξέρω αν και το The Truman Show πάτησε επάνω σε αυτό... Πάντως και εγώ την ακούω για πρώτη φορά, και για να πω και την αλήθεια, αμφιβάλω και αν είναι και 100% πραγματική...
 12. cloud

  Star Wars

  Νωρίς το άρχισαν... Και πριν από λίγες μέρες κάπου πήρε το μάτι μου και ένα βίντεο από μία δήθεν "διαρροή" του σεναρίου το 8, που αν και 99,99% είναι ψεύτικο, μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά ενδιαφέρον σαν ιστορία.. Όποιος ενδιαφέρεται να το δει και βαριέται να ψάξει (), ας μου πει να βάλω το βίντεο.... Προς το παρόν δεν το βάζω και γιατί μάλλον είναι fake, αλλά για (Καλού κακού..) λόγους "spoiler".
 13. Remake είτε στην σημερινή εποχή, είτε στην τότε, είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει.. Από την μία δεν νομίζω να είναι εύκολο να στηθεί και να σταθεί μία τέτοια ιστορία στην σημερινή εποχή γιατί τα ήθη είναι πάρα πολύ διαφορετικά από τότε.. Και από την άλλη αν το πάνε στο παρελθόν, και θα είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα, αλλά και δεν νομίζω να μπορέσουν σήμερα να κάνουν κάτι θα θα μπορεί να συγκριθεί ή και να "συγκρουστεί" με το παλιό... Και στο φινάλε, και όπως έχουμε δει ήδη αρκετές φορές, μάλλον θα δούμε μία "αρπαχτή" παρά κάτι πραγματικά αξιόλογο. Όπως πάλι και για τους πάνω κάτω ίδιους λόγους δεν θα μπορεί να βγει και sequel, ακόμα και αν είναι και με τους ίδιους ηθοποιούς. Σε αυτό που δεν θα έλεγα πάντως όχι είναι ένα "ελεύθερο remake" που θα πατούσε επάνω σε κάποια στοιχεία της ταινίας, αλλά χωρίς να υπάρχει άμεση σχέση ή σύγκριση με την αρχική ταινία.
 14. Ναι.. Σε αυτή η επεξεργασία έχει γίνει στο εξωτερικό από την εταιρία West Wing Studios... Όμως νομίζω ότι επιχρωματισμός σε ταινίες γίνεται και στην Ελλάδα από την εταιρία Graal που έχει αναλάβει κάποιες ταινίες του Φίνου.
×
×
 • Create New...