Jump to content

Trellos11

Members
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,189 Excellent

About Trellos11

 • Rank
  RetroWannaBe
 1. Υπάρχουν άρθρα στο Ίντερνετ με το συγκεκριμένο project ,χρησιμοποιεί κάμερα για να διαβάσει το πλαίσιο της οθόνης δεν χρειάζεται ιδιέτερο καλιμπράρισμα. η φτηνή έκδοση είναι στα 100€ περίπου,με ανάδραση του όπλου στα 140-150. φαίνεται πολύ καλό αν και ακριβό,δεν λέει ακόμη αν μπορεί να παίξει με MAME.
 2. Ήμουν 10 χρονών τότε και είχα πορωθεί απίστευτα με το gameplay,πρώτη φορά έβλεπα τόσο γρήγορη κίνηση σε beat ‘em up . Το πρώτοέπαιξα στο μαγαζί με τα ηλεκτρονικά στο χωριό μου ,με είχε πάει ο πατέρας μου από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ.Μέχρι που έκλεισε κάπου το 1995-96. Έκτοτε βρέθηκα σε πάρα πολλές και καλύτερες αίθουσες κυρίως στην Αθήνα,αλλά εκείνη η αίσθηση ήταν μοναδική.
 3. Το ninja gaiden ή αλλιώς shadow warriors ,ήταν το arcade που με είχε ξετρελάνει το 1989 και ο λόγος που υποσχέθηκα στον εαυτό μου κάποτε να έχω την δική μου καμπίνα ,στο σπίτι μου για να παίζω όσο θέλω.
 4. Θα ήθελα να πω πως το arcade είναι βασισμένο σε windows 10 pc Core 2 Duo με 8gb μνήμη .Μπορούν να γίνουν πολλά upgrades αργότερα εφόσον θέλω να κάνω emulation σε κονσόλες νέας γενιάς . το frontend που τρέχει είναι το launchbox Bigbox σε προσαρμοσμένη ανάλυση για crt τηλεοράσεις. περιέχει γύρω στα 11000 παιχνίδια αρχικά σε Mame ,NES,Super NES ,Sega Mega Drive. Σίγουρα θα περάσω και άλλα αργότερα .
 5. Επιτέλους το τελείωσα μετά από 3 χρόνια .....και πολλές καθυστερήσεις λόγω διάφορων προσωπικών και μη προβλημάτων . έχω την δική μου ολοκληρωμένη καμπίνα!! ευχαριστώ τον Μάριο για την πολύτιμη βοήθεια του.
 6. Trellos11

  Retro Amigaδικα

  Αυτό ήταν στον Άγιο Θωμά στην Παπαδιαμαντοπούλου.Ξεκίνησε πολύ ωραίο μαγαζί μοντέρνο για την εποχή του και πουλούσε και κάποια accessories ,δισκέτες ,mouse pads ,joysticks. Με τον καιρό βρώμησε και ο υπάλληλος μεγάλος τεμπέλης δεν καθάριζε ποτέ....λεγόταν Βρανάς και η ατάκα ήταν ``έχεις τελειώσει`` και σου χτυπούσε τον ώμο χαχαχαχα πολύ ωραίες εποχές... Αργότερα άνοιξε και ένα άλλο παράνομο ,κοντά στα στρατόπεδα στο Γουδή,σήμερα έχει γίνει εσωτερικό πάρκινγκ ο χώρος,εκεί έπεφτε μεγάλη κλοπή δισκέτας.. Μετά από λίγο καιρό έπιασαν τον ιδιοκτήτη ο οποίος είχε και φροντιστήριο Αγγλικών στη γειτονιά...
 7. Μάριε εισαι καταπληκτικός !! Πολύ όμορφο bartop. Νομίζω έχεις ταλέντο που πρέπει να εκμεταλλευτείς
 8. Δεν κρατιέμαι μέρος 2. Η καμπίνα είναι έτοιμη από software ,έχει το Launchbox με πολλές κονσόλες και φυσικά το mame. Χρειάζεται το προστατευτικό τζάμι και τέλος η περιπέτεια που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015.
 9. Μάριε ,δεν έχω λόγια,πραγματικά άθλος..... ότι καλύτερο έχω δει μπράβο για την υπομονή σου και τις γνώσεις σου....περιμένω με αγωνία την συνέχεια .
 10. @telonio το μόνο που έκανα με την καμπίνα ,ήταν να βάλω 2 ροδάκια πίσω για να είναι απόλυτα σταθερή. αγορασα χαρτόνι για να καλύψω τις αποστάσεις οθόνη -περίγραμμα και δεν έχω πάρει ακόμη τζάμι. το μόνο θετικό είναι ότι μίλησα με τους ανθρώπους του Launchbox και έφτιαξαν ένα theme που να είναι συμβατό με sd αναλύσεις. Πάντως η καμπίνα σου είναι υπέροχη ,όπως ήταν αυτές που μάθαμε να παίζουμε παιδιά.
 11. Μπράβο πολύ όμορφη καμπίνα,τυχερός ο φίλος σου,όπως ήταν κάποτε στα ουφάδικα.Πάντως σε καταλαβαίνω αρκετά γιατί και εγώ πέρασα αρκετά και ας είναι η πρώτη μου καμπίνα .
 12. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ιδέες που μου δίνετε
 13. Update στο Star Wars cabinet,θα ήθελα την βοήθεια σας,σκέφτομαι ένα τρόπο που να μην φαίνεται το πλαστικό της τηλεόρασης ,όταν θα βάλω τζάμι στην καμπίνα,υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξω ένα πλαστικό bezel ή κάποια άλλη ιδέα ;; Ευχαριστώ πολύ.
×
×
 • Create New...