Jump to content

George13

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral
 1. Τον Κακογιάννη και τον Τζίμα, προσωπικα, δεν θα τους χαρακτήριζα κουλτουρέ σκηνοθέτες.Θα ήθελα να μάθω ποιές ταινίες τους δεν σου αρέσουν(ειδικά του Κακογιάννη).
 2. Θα ήθελα να μαθω ποιούς σκηνοθέτες δεν συμπαθείτε τις ταινίες τους.Άμα μπορείτε αιτιολογήστε το.Θα ξεκινήσω εγώ με τον Κωστα Καραγιάννη που μαζί με την εταιρία παραγωγής του συνέλαβε στην παρακμή του ελληνικού σινεμά.Γύριζε 10 ταινίες το χρόνο, με φτηνο budget (αν εξαιρέσεις τα λεφτά των ηθοποιών) με πρωταγωνιστές γνωστούς αστέρες της εποχης.Μερικές ταινίες του που θεωρώ τις χειρότερες ειναι Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά, Τον αράπη και αν το πλένεις, Το πιο λαμπρό αστέρι κα.
 3. Μήπως ξέρετε τον τίτλο μιας ταινίας με ένα ζευγάρι που είναι έγκυος και γεννάει η γυναίκα και το παιδί βγαινει μαύρο και προσπαθεί να αποδείξει στον αντρά της ότι το παιδί είναι δικο του?Δεν είμαι απολύτως σίγουρος αν η ταινία είναι δραματική.
 4. [edit] Copyrights [edit] Έχω δει μόνο τα πρώτα 6:30 λεπτά και έχω να πω ότι οι σκηνές με το "βρέφος" δεν είναι τοσο "σοκαραστικές. Δίκιο έχεις σε αυτά που λες αλλα από ότι είδα στους τιτλους αρχής της συγκεκριμένης ταινίας, δεν ανεφέρεται καποια χρηματοδότηση απο το ΕΚΚ, οπότε μάλλον ήταν ιδιωτική παραγωγή ή μπορεί το ποσοστό του budget που έδωσε το κέντρο να ήταν πολύ μικρό για αυτό να μην αναφέρεται στους τίτλους.
 5. Είμαι ανάμεσα στην περίοδο 1978-1989(1995 για μένα) και την άλλη που για μένα ειναι η περίοδος απο το 1995 μέχρι σήμερα.Θα επιλέξω τη πρώτη για τον λόγο ότι θεωρώ την περίοδο πάρα πολύ υποτιμιμένη λόγω του πειραματισμού που υπήρξε.
 6. Συμφωνώ!Ο Σακελλάριος ήταν γνωστό ότι ήταν δεξιός.
 7. Αριστερά : Άρπα Colla Δεξιά : Υπολοχαγός Νατάσα* *Κάποιοι την ανέφεραν ως κεντρώα, παρόλο που δεν είναι τόσο "δεξιά" όσο οι ταινιές του Τζαίημς Πάρις για μένα τείνει προς την μεριά αυτή.
 8. Λίγες φωτογραφίες από τη Zorki 4,που έτυχε να πέσει στα χέρια μου από συγγενή εδώ και κάποιους μήνες(συγγνωμη για την ανάλυση, με κινητό τις τράβηξα) Η θήκη της(με την φωτογραφικη μέσα). Η φωτογραφική μηχανή. Ο φακός, πενηνταρης με f2.0. Το σκόπευτρο της μηχανής, που δημιουργεί το σφάλμα παράλαξης. Το εσωτερικό της μηχανής.
 9. Παιδιά, ψαχνω να βρω μια κωμικη ταινία μαλλον 80s.Θυμάμαι οτι ήταν μια γυναίκα(αν δεν κάνω λάθος η Βίνα Ασίκη), η οποία ζούσε σε ενα μεγάλο σπίτι σε μια μικρή πόλη ή χωριό και ήταν η γυναικάρα του χωριού και οι αντρες του χωριού πηγαίναν σπίτι της και καταλαβαίνεται...Από την ταινία εχω δει ενα απόσπασμα στο Star πριν 4-5 χρόνια.Μάλλον ήταν κινηματογραφική ταινία και όχι βιντεόταινία.
 10. Μόλις έδειξε το "Ρόδα,Τσάντα και Κοπάνα No2" σε πάρα πολύ καλή ποιοτητα ενώ τέτοια ποιότητα θα έχει και η τρίτη ροδα, έτσι όπως φαίνεται από τη διαφημισή της.Πάντως οι ταινιές της ίδιας περιόδου που παίζει ο Alpha συνεχίζουν να εχουν την ίδια ποιότητα που έχουν.
 11. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Δυστυχώς, δεν είδα την ταινία μέχρι το τέλος για να σου πω.Ποιά είναι η ταινία που παρατήρησες οτι είχε καλή ποιότητα;
 12. Αυτή τη στίγμη παίζει στον Ant1 την ταινία "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα" και η εικόνα ειναί πάρα πολύ καλύτερη από όταν παίζει στον Alpha που η εικόνα είναι ξερασματική.Παίζουν διαφορετική κόπια της ταινίας;Επίσης το έχετε δει σε άλλες ταινίες;
 13. Μερικές πληροφορίες από το site του Νίκου Περάκη για το σκηνογραφικό κομμάτι:http://www.nikosperakis.gr/production-design-detail.php?id=891
 14. Θα διαφωνήσω με αυτό που λες.Για μένα καμία σχέση δεν έχει "Ο Δράκουλας των Εξαρχείων" με τις ταινίες που αναφέρεις.Διαφορετικό είδος ταινιών.
×
×
 • Create New...