Jump to content
Sign in to follow this  
Fistikis

A1200 χωρις ηχο

Recommended Posts

Χτες εβαλα μπροστα την Amiga αλλα μετα λυπης διαπιστωσα οτι εχω προβλημα στον ηχο.

Δεν ακουγεται σχεδον τιποτα...   Αμα βαλω το volume του μονιτορ τερμα, ισα που ακουγεται καποιος ηχος, και αυτος με distortion.

Απ' οτι διαβασα σε καποια site, πιθανον να εχω προβλημα με τους ηλεκτρολυτικους πυκνωτες.

Ειχε / εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα; 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι, πρέπει να αντικαταστήσεις τους πυκνωτές. Όχι μόνο αυτούς που είναι κοντά στο κύκλωμα του ήχου, αλλά καλό θα είναι να τους αλλάξεις όλους, αφού θα μπείς σε αυτή τη διαδικασία.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η διαδικασία λέγεται re-cap και θες ενα cap kit, κάτι σαν κι αυτό ας πούμε που σου δίνει όλους τους απαραίτητους πυκνωτές στα σωστά μεγέθη χωρίς να ψάχνεσαι. 

Με την προϋπόθεση ότι γνωρίζεις να χειρίζεσαι καλά ένα κολλητήρι....

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...