Αναζήτηση τραγουδιού [Hold the line - Toto]

RIO

Retro Horrormaniac
Joined
12 Νοέ 2009
Μηνύματα
21.154
Αντιδράσεις
69.093
Παιδιά, ένα τραγούδι 80ς που λέει στο ρεφραίν "on the line" και συνήθως το βάζουν σε αθλητικά αφιερώματα, ξέρει κάποιος ποιο είναι;
 
Nαι! Ευχαριστώ :) ...
 
Άκουσα ένα τραγούδι,είναι 80's rock,αλλά όχι τόσο σκληρό,νομίζω λέει "She's a mad" ή "She's Samantha",δυστυχώς δεν θυμάμαι κάτι άλλο.Αν σας λέει κάτι,μπορείτε να μου πείτε τίτλο και καλλιτέχνη?
 
Το "(she's a) maniac" μήπως; (Μ. Sembello)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
RIO είπε:
Παιδιά, ένα τραγούδι 80ς που λέει στο ρεφραίν "on the line" και συνήθως το βάζουν σε αθλητικά αφιερώματα, ξέρει κάποιος ποιο είναι;
εσυ δεν ψαχνεις τραγουδι , τον εθνικο υμνο της pop-rock ψαχνεις

απιστευτο κομματι ,διαχρονικο, περιεκτικο και χιλιοδιασκευασμενο
 
Πέθανε στα 59 του ο μπασίστας των Toto Μάικ Πορκάρο

Κριμα....νεοτατος.... :(

Rest In Peace....
rip.gif
"]
rip.gif
[/url]

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο μπασίστας του βραβευμένου με Grammy αμερικανικού συγκροτήματος Toto, Μάικ Πορκάρο, ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο αδελφός του.
Το συγκρότημα είχε ανακοινώσει τον Φεβρουάριο του 2010 ότι ο Πορκάρο είχε διαγνωστεί με αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS), μία σοβαρή νευρολογική πάθηση που προκαλεί μυϊκή αδυναμία, αναπηρία και τελικά θάνατο.

«Ο αδελφός μας Μάικ έφυγε ήσυχα στον ύπνο του στις 00:04 χθές το βράδυ στο σπίτι του, περιβαλλόμενος από την οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου» έγραψε στο Twitter ο αδελφός του και κιμπορντίστας των Toto, Στιβ Πορκάρο. Ο ίδιος δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Οι Toto σχηματίστηκαν στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του 1970 και μερικά από τα πιο γνωστά τους μουσικά κομμάτια είναι το Hold The Line, Rosanna και Africa.

Το συγκρότημα κέρδισε το 1982 το βραβείο Grammy για το άλμπουμ Toto IV.
attachment.php


Πηγες: in.gr & BBC.com
 
Πίσω
Μπλουζα