Δεν το έχω βρει εδώ και 15 χρόνια αυτό το παιδικό

Τσέκαρε τον Αλφ όπως είπε ο soulis, ειδικά μέρος αυτού του επεισοδίου (For Your Eyes Only) όπου ο Άλφ κάνει χάος στο μπάνιο και στην κουζίνα (χρησιμοποιώντας μια οδοντόκρεμα για να βάλει κρέμα σε ένα κέικ).


Υπήρχε επίσης μια τηλεοπτική σειρά prequel όπου ο Alf εμφανίστηκε ως μαριονέτα KAI ως καρτούν.
Όχι δεν είναι αυτό το είχα τσεκάρει και παλιά. Επίσης η μουσική δεν μου κολλάει.
 
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δυστυχώς δεν είναι κάτι από όλα αυτά που μου έστειλες. Θεωρώ ότι πρέπει να το πάμε στρατηγικά και να δούμε από το 1994 ως το 1999 στο παιδικό πρόγραμμα των ελληνικών καναλιών τι παιδικά παιζόντουσαν. Απλά δεν μπορώ να βρώ ούτε εφημερίδες ούτε περιοδικά πχ Τηλέραμα, Τηλεθεατής, TV Zapping κτλ.
Δες εδώ
 
Δεν νομίζω τα mongrels να έπαιξαν τότε Ελλάδα.
(Μη με μαλώνεις…λολ) Δεν ξέρω διότι ήμουν εκτός Ελλάδος το διάστημα που ψάχνεις. Απλά ότι εντοπίζω με γάτα και σχετική μουσική (σε 90ς) το αναρτώ μπας και σου έρθει φλασιά. Ήδη νωρίτερα έψαχνα για ώρες mega channel, αλλά τζίφος.
 
αν ήταν σε ιδιωτικό και είχε μεταγλώττιση, μπες στο greekdb και επέλεξε τα στούντιο μεταγλώττισης και διανομής. Έχει Star, Mega, Ant1 κλπ
Βέβαια μπορεί να μην έχει ακόμα καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων, αλλά έχεις περισσότερες πιθανότητες έτσι. Αν και δεν τα έχουν σε χρονολογικη σειρά δυστυχώς
πχ
 
Ψάχνοντας ενδελεχώς το εξαιρετικό λινκ του Petran79, εντόπισα τα εξής για την ώρα:

Ο υπέροχος γερο Τομ - Old Tom (ΕΡΤ2)

Billy the cat (1996 - ΕΤ1)
 
Πίσω
Μπλουζα