Μιχάλης Χατζηγιάννης - Κολάζ

thebest20

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
24 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.961
Αντιδράσεις
454
Αν και ο Χατζηγιάννης δεν είναι ρετρό,παρόλα αυτά κυκλοφορεί αυτές τις μέρες μια συλλογή που περιέχει εκπληκτικές διασκευές σε παλιά αγαπημένα τραγούδια,τα οποία ερμηνεύει μοναδικά!

__1259058768.jpg



1.Άννα



2.Αν είσαι(Πως θες να το ξερω)



3.Παραδώσου



4.Γελάς



5.Ξημερώνει Κυριακη



6.Ο τηλεφωνητης



7.Κρυψε με



8.Θα αναζητας



9.Δε θέλω πια να ξανα 'ρθεις



10.Στη λεωφόρο της αγαπης



11.Με τη πρωτη σταλα



12.Δε φταιμε εμεις





Αν γίνεται,μην χαθεί το θέμα,ήθελα να το βάλω σε κάποιο θέμα με διασκευές,αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο!Το ονόμασα "Μιχάλης Χατζηγιάννης" επειδή για μένα αυτός ο καλλιτέχνης είναι μοναδικός...δεν έχω λόγια να τον περιγράψω!Είναι σπουδαίος καλλιτέχνης με θεϊκό χάρισμα!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια χαρά ειναι το θέμα, αρκεί όσοι απαντήσουν, να επιμείνουν στα κομμάτια και ΟΧΙ στις ικανότητες του καλλιτέχνη (για τις οποίες συμφωνώ κι εγώ) γιατί αλλιώς ξεφεύγουμε από το ρετρό...
 
Μου άρεσαν και μένα τα τραγούδια αυτά...ο καλλιτέχνης τα ερμηνεύει υπέροχα. Το θέμα είναι ότι λόγω της μεγάλης αποδοχής του συγκεκριμένου ερμηνευτή η μουσική του ακούγεται παντού και κουράζει...από κομμωτήρια, μαγαζιά μέχρι σουβλατζίδικα. Μου θυμίζει την μουσική του Τζακσον στα τέλη των 80'ς που ακουγόταν παντού μέχρι και στις... ντουντούκες των τσιγκάνων μικροπωλητών στα ντάτσουν. Ελπίζω να μην έχουν και αυτά ανάλογη τύχη
 
Εξαιρετικός δίσκος,τον αγόρασα!Στο booklet γράφει τους στιχουργούς,τους συνθέτες,ποιος έκανε πρώτη εκτέλεση,αλλά και το δίσκο στον οποίο βρισκόταν η πρώτη εκτέλεση του κάθε κομματιού!
 
Πίσω
Μπλουζα