Μister P (Μίστερ Π)

αααααααα! το είχα το είχα...και το θέλω πάλιιιιιιιιι :(

Το αγαπημενο μου αυτοκινητάκι ήταν!!!
 
καλα ρε παιδια κανεις δεν ειχε το μινι με τη βαρκα, και το μινι με το τροχοσπιτο. την επομενη φορα που θα χωθω στο παταρι μου θα τα βγαλω για φωτογραφιση
 
Το είχα βάλει σε αλλο σημείο του forum, αλλά εδώ ταιριάζει καλύτερα! :eek:

car-mp-elpa.jpg
 
MrCadillac είπε:
καλα ρε παιδια κανεις δεν ειχε το μινι με τη βαρκα, και το μινι με το τροχοσπιτο. την επομενη φορα που θα χωθω στο παταρι μου θα τα βγαλω για φωτογραφιση
MrCadillac, σου εχω στειλει ενα PM
 
Φορμουλα κανεις;;;;; :xm:

Και ενα της Ελληνικης Αστυνομιας.......

jeep.jpg

Απο ebay

fomoyla.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.

Εγώ είχα την Mercedes που πόσταρε κάποιος φίλος.Απλά απίστευτο παιχνίδι.

Τη θέλω και τώρα.....
 
απο μιστερ π εχω στο κουτι τους-

1.την μερσεντες αστυνομια

2. τη λαντσια στρατος

3. το τελεφερικ

4. την πιστα με τα αυτοκινητακια

5. τη φεραρι

χωρις κουτι

το μινι κουπερ

απο ΛΥΡΑ εχω την μπλε Μ1 ΒΜW
 
ειδου μερικα κομματια μου

και μερικες ακομη

Την Μερσεντες την εψαχνα καιρο...παντου, ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια πιτσιρικας σε μια εποχη που τουλαχιστον οι δικοι μου γονεις μας ειχαν δεμενα τα λουρια στο θεμα "παιχνιδια" και ειδικα στη παρτη μου που οπως πολλοι αλλοι εδω τ ανοιγανε με κατσαβιδια για να βρουνε κρυμμενα μυστικα χαχαχαχ!

Το μπλε μ1 bmw το ειχε ενας γειτονας και το ειχα ψιλοζηλεψει πιτσιρικας και φυσικα εμεινα με τη ζηλια.( screw u mum and dad!)

Το Μ1 ειναι ΛΥΡΑ και το πως το βρηκα ειναι λιγο παλαβο,,,ηταν πεταμενο μεσα σε μια δεξαμενη νερου(!!)

το τελεφερικ σε ενα μαγαζι με παιχνιδια που ειχαν κατι γεροντια που εκλεισε και ξεσαβουρωνε το ιδιο και τη πιστα και το σετ με τα εργαλεια που συμφωνα με τη τελεια μνημη μου απεκτησα γυρω στα 4 δηλ 1983 με το τρυπανι ειχα φαει ΔΑΧΤΥΛΑ ΠΟΛΛΑ.

Στο ιδιο μαγαζι ειχα βρει και ενα κουτι μαυρο με τον κιτ με ταχυτητες το κουρδιστο το οποιο δωθηκε δωρο σε γνωστο οπως επισης και ενα μινι κουπερ μιστερ π που δωρηθηκε κ αυτο σε αλλον συναισθηματια φιλο..

Ενα κομματι μονο λειπει απ τα παιδικα μου χρονια ειναι ισως και το δυσκολοτερο θυμαμαι το απεκτησα εν ετη 1982 δηλ ειμουν 3ετων ενα κρις κραφτ κοκκινο με τηλεχειριστηριο γκρι στυλ μιστερ π αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν μιστερ π...η αλλιως μιτροπλαστ στην αρχικη ονομασια της εταιριας. Θυμαμαι οτι ηταν διθεσιο με φλατ καπως καρινα απο πλαστικο που ζουλιωτανε (χαχα!) οι κινητηρες του ηταν 2 σε μια μαυρη πλαστικη βαση βιδωμενη στο πισω κατω μερος της καρινας ,,,αναζητειται....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πω πω... τι μου θυμίσατε, έχω ένα από αυτά αλλά τα υπόλοιπα τα είχα ξεχάσει... :) :)
 
Ο Μεγάλος Αυτοκινητόδρομος MISTER P..!!

Και ναι επιτέλους ανακάλυψα τον μεγάλο αυτοκινητόδρομο MISTER P, χάρη σε έναν καλό φίλο από εδω μέσα..!!!

Είναι τόοοοσοοοο τεράστιος και μετά από ένα καλό καθάρισμα που θα του κάνω ελπιζω να λειτουργήσει..!! Δουλεύει με μετασηματιστή..!

Οι οδηγίες του είναι τρομερές και με κάθε λεπτομέρεια..!!
 
Aπό μικρός θυμόμουν ότι είχα αυτοκίνητο με τηλεχειρηστήριο αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ ποιο..!!! Ε πριν λίγες μέρες που το βρήκα μπροστά μου το θυμήθηκα..!!!!!!!

Ήταν μια μερσεντές, αν κι εγώ πρέπει να το είχα σε άλλο χρώμα..

Τρομερά αυτοκίνητα..!!! Για να πω την αλήθεια, το έβγαλα από το κουτί του και το γκάζωσα λίγο μέσα στ σπίτι μου..!!! :D

picture.php
 
Εγώ θυμάμαι μόνο το τηλεχειριστήριο...Αυτό το γκρί με τα 2 κόκκινα κουμπάκια, ένα μπρος ένα για πίσω και το μοχλουδάκι για δεξιά αριστερά. Δε θυμάμαι όμως τι αυτοκίνητο είχα....

Πάντως θυμάμαι ότι μου την έσπαγε, πάντα ήθελα τηλεκατευθυνόμενο και όχι με καλώδιο αλλά που λεφτά για τέτοιες πολυτέλειες.
 
Veloce είπε:
Maki to mercedes pou to tsibises?
6. Aπαγορεύονται αυστηρά τα αντιαισθητικότατα GREEKLISH, δηλαδή τα Ελληνικά γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες. Μηνύματα που θα είναι γραμμένα σε φραγκοχιώτικα θα διαγράφονται ΑΜΕΣΑ από τους διαχειριστές & τους συντονιστές χωρίς δεύτερη προειδοποίηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ τους μεγέθους τους ή της ποιότητας του περιεχομένου τους. Εξαιρέσεις δε θα γίνονται για κανέναν. Ο συγκεκριμένος κανόνας αποτελεί μια άριστη ευκαιρία να αποδειχθεί ποιοί πραγματικά νοιάζονται για την εμφάνιση και την ποιότητα αυτού του δικτυακού τόπου, για την οποία τόσο έχουν κοπιάσει οι συντελεστές του.
 
MISTER - P

Παντως το mercedes και η mc laren ειναι ομοια με τα γερμανικα παιχνιδια gamma.Επειδη ειχαμε παρε δωσε με το εξωτερικο ειχαν πεσει στα χερια μου αυτα τα δυο κοματια.Λογικα και τα αλλα απο καποιο ευρωπαικο καλουπι θα προερχοντουσαν.Τωρα για ποιοτητα?Γενικα καλα ηταν αλλα αμα ειχες και ενα κολητηρι με καλαι να κολλας τις ενωσεις στα καλωδια καλο θα ηταν.Το φινιρισμα ηταν ικανοποιητικο αλλα οχι σαν τα αντιστοιχα ευρωπαικα.Υπηρχαν βεβαια και τα πλοια της mister-p οπως το lesvos II ,γαλλικο coast guard του 1958, με αρκετη λεπτομερια και σωστη πλευση, το καταδρομικο ELLI , και το αεροπλανοφορο AVEROF τα οποια ηταν μετριοτατα ειχαν την γαστρα ιδια και αλλαζε απο επανω.

Μεχρι πριν μερικα χρονια λειτουργουσε στην μεταμορφωση σαν μαγαζι παιχνιδιων γενικα με πολυ καλη εξυπηρετηση.Σημερα δεν υπαρχει καθολου
 
DIVIACCHI είπε:
Μεχρι πριν μερικα χρονια λειτουργουσε στην μεταμορφωση σαν μαγαζι παιχνιδιων γενικα με πολυ καλη εξυπηρετηση.Σημερα δεν υπαρχει καθολου
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα