Ο πιο γοητευτικός ξένος ηθοποιός (Α' μέρος)

Bambinella

Extra Galactic RetroEntity!
Joined
18 Mαϊ 2010
Μηνύματα
16.560
Αντιδράσεις
28.314
Η αληθεια ειναι οτι αντρες ηθοποιοι τοσο γοητευτικοι οσο οι παλιοι, δεν υπαρχουν σημερα. Ετσι πιστευω εγω, τουλαχιστον.....

Αλλη αιγλη ειχαν οι πρωταγωνιστες του παλιου Χολυγουντ και του παλιου Ευρωπαϊκου σινεμα. Γι' αυτο και εμειναν αξεχαστοι. Φανταζομαι οτι εκτος απο το ταλεντο τους (πολυ ή λιγο) τους θυμομαστε και για τη γοητεια, τη σκληραδα, την ευαισθησια τους και για ολον αυτον τον αερα που ανεδιδαν. Εναν αερα τοσο ξεχωριστο οσο ξεχωριστος υπηρξε και καθενας απ' αυτους.

Θα μπορουσα να πω πολλα για καθε εναν απο αυτους τους υπεροχους πρωταγωνιστες, αλλα δε θα ηθελα να επηρεασω το αποτελεσμα της ψηφοφοριας με κανεναν τροπο.

Το τι ειναι ο καθενας τους το ξερετε εσεις. Το ξερει καθε αγορι και καθε αντρας που θαυμασε αυτους τους κινηματογραφικους ηρωες και επιθυμησε να τους μοιασει. Καθε αντρας που εστω και αθελα του, ενιωσε ενα τσιμπημα στο στηθος, επειδη ηξερε οτι αυτο δε θα γινοταν ποτε.

Το ξερει η καρδια καθε κοριτσιου και καθε γυναικας, που χτυπησε λιγο πιο δυνατα και λιγο πιο αλλοκοτα, οταν αυτοι οι ηθοποιοι εμφανιζονταν στο πανι.

Αυτη η δημοσκοπηση ειναι για γυναικες και αντρες, αλλα κυριες μου, ο πρωτος λογος ανηκει σε εσας!

Κλαρκ Γκέιμπλ

Τσαρλς Ίστον

Μπαρτ Λάνκαστερ

Αλαίν Ντελόν

Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ

Κάρι Γκραντ

Ρόμπερτ Μίτσαμ

Τζέιμς Ντιν

Ροκ Χάντσον

Γκρέγκορι Πεκ
 
Μπαρτ Λανκαστερ απο τους παραπανω. Οχι μονο ωραιος αντρας και απιστευτος ηθοποιος αλλα και πολιτικοποιημενος, αγωνιστης υπερ μειονοτητων και αναξιοπαθουντων και πρωην ακροβατης του τσιρκου που τα παρατησε μετα απο ατυχημα και συμβιβαστηκε με το το γινει σουπερ σταρ του Χολιγουντ. Και οσο μεγαλωνε ηταν και ωραιοτερος - θυμηθειτε τον στον Γατοπαρδο.

Δεν βλεπω ομως ουτε Πωλ Νιουμαν ουτε Ρομπερτ Ρεντφορντ!!!! Ουτε Ζαν Πωλ Μπελμοντο. Ουτε Ζαν Γκαμπεν. Ουτε Στηβ Μακ Κουιν. Και ερωτω: Γιατι?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ψηφισα τον Ντελον. Γοητευτικος ανθρωπος και ιδιαιτερα για την ερμηνεια του στην "Πισινα".

Μετα απο αυτους που υπαρχουν στη λιστα, ερχεται ο Καρυ Γκραντ, μαλλον.

Αλλα γενικα λειπουν αρκετοι, που προσωπικα τους θεωρω περισσοτερο γοητευτικους, όπως Μπράντο, Ολίβιε, Νιούμαν, Πλάμερ κτλ κτλ κτλ
 
Κάντε έναν κόπο όσοι ψηφίσατε να ξαναψηφίσετε γιατι έγιναν κάποιες τροποποιήσεις στη δημοσκόπηση και φτιάχτηκε από την αρχή. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία #)
 
Απ τους ηθοποιους που υπαρχουν στη λιστα ψηφισα τον Αλαιν Ντελον και συμφωνω με το σχολιο της sunset89:)
 
Δεν υπάρχει ο Μαρλον Μπράντο! Ενταξει ολοι οι αλλοι αλλα μηπως αυτο πρεπει να διορθωθει?
 
Αναγνωριζω οτι αφησα πολλους γοητευτικους ηθοποιους εκτος δημοσκοπησης, αλλα ειχα μονο 10 επιλογες.

Ειναι πολυ πιθανο να υπαρξει και Β' μερος, ετσι ωστε να μην παραπονιοσαστε ουτε εσεις, ουτε εκεινοι..... :D
 
Απο μικρη τρελο ερωτα με τον Τσαρλς Ίστον :D
 
Τζειμς Ντην , γιατι όχι μόνο ήταν γοητευτικός αλλα και γιατι επηρέασε και μια ολόκληρη εποχή! Με ανοικτα χαρακτηριστικά, οχι πολυ ψηλός, μελαγχολικός ξεχωριζε από τους αλλους κατα έναν τρόπο!

Μου φαινεται πως ο Τζειμς Φρανκο του μοιαζει λίγο από τους συγχρονους και χτύπησε λίγο πιο δυνατά η καρδιά όταν τον είδα για πρώτη φορά στα ''ανατολικά της Εδεμ''! Δυστυχως δεν τον είδαμε ποτέ στην ωριμότητα του, έφυγε πολύ, πολύ νέος..

Τωρα από ευρωπαικό σινεμά η ψήφος μου πηγαίνει σε εναν Ιταλό τον julliano Gema !

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ιιιιιι τωρα που ειπες Ιταλια, Αριαδνη, θυμηθηκα (πως μπορεσα να μην τον αναφερω πριν; ), τον υπεροχο Μαρτσελο Μαστρογιαννι! Αυτη και αν ειναι παραλειψη :D
 
Σωστη! Ο λαος απαιτει β᾽μερος και με διεθνης επιλογες! Παντως τον Μαρλον τον ειχα σιγουρο πως υπηρχε και δεν μελετησα ενδελεχως τα ονοματα!

Τα παγωμενα ματια του Αλαιν Ντελον και το προσωπο μασκα με τρομαζαν λιγο ομολογω.

Με Τσαρλτον Ηστον μικρη ειχα μεγαλο κολλημα αλλα μου τα χαλασε στα γηρατια του το Αλτσχαιμερ και οι κοτσανες περι οπλων (δεν φταιει αυτος αλλα...).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ενταξει λοιπον. Αφου το θελετε, δε βρισκω για ποιο λογο να σας χαλασω χατιρι.

Πρωτα ο Θεος, μολις τα μελη του φορουμ σταματησουν να ψηφιζουν σ΄αυτη τη δημοσκοπηση, θα ανοιξω καινουργια και θα βαλω ολα τα ονοματα που ζητατε.

Βεβαια παλι 10 θα ειναι, αλλα ελπιζω να χωρεσουν.
 
Ψήφισα Μπόγκαρτ! Τι στυλ που έχει αυτός ο ηθοποιός! Ποιος θα ξεχάσει την γοητευτική ερμηνεία του στην ''Καζαμπλάνκα'' και τον τρόπο που άναβε τα τσιγάρα!!
 
Χρειάστηκε να περάσω 2 φορές από το θρεντ για να ψηφίσω τελικά! :)

Με πολύ μικρή διαφορά, με κέρδισε ο Κάρι Γκραντ, τον οποίο θεωρώ από τους πιο γοητευτικούς άντρες που έχω δει!

Αμέσως επόμενη επιλογή -ποιος άλλος! Ο υπέροχος Κλαρκ Γκέιμπλ!

Όχι, δείτε αυτή την φωτό και πείτε μου ότι δεν είναι από τους ομορφότερους άντρες:

Gable_Clark_01.jpg

Στην τελευταία μου αμφιταλαντευόμενη επιλογή, ήρθε ο Τσαρλς Ίστον... Δεν είναι κακός, αλλά δεν είναι ούτε Γκραντ, ούτε Γκέιμπλ! ;)
 
Εγώ πάλι ήμουν μεταξύ Κλαρκ Γκέιμπλ και Γκρέγκορι Πεκ. Η ψήφος μου πήγε τελικά στον Γκρέγκορι :D
 
@ bambinella

Μια που δέχεσαι προτάσεις θα ήθελα να δω και τον Κλιντ Ιστγουντ στη δεύτερη δημοσκόπηση αν γίνεται. Και μετά τη δεύτερη, ετοιμάσου και για τρίτη διότι δεν βλέπω να βγαίνει άκρη με μας τις παραπονιάρες που έχεις μπλέξει :D . (Ψήφισα και εγώ Γκρέγκορι Πεκ)
 
Παιδια η δημοσκοπηση χωραει 10. Αυτο ειναι προβλημα σε καθε poll. Ζηστε με αυτο :)

Μετα απο εμενα, θα ριξω ψηφο στον Τσαρλστον διοτι γουσταρω τη μανια του με τα οπλα και ειμαι μανιωδεις των ταινιων καταστροφης
 
Ψήφισα Τσαρλς Ίστον γιατί είναι ένας απο τους ηθοποιούς εκείνης της εποχής που μου άρεσε πάρα πολύ γιατί έβγαζε και αυτή την αντριλα και ειδικά με αυτό το βλέμμα που σε κάρφωνε πραγματικά

και σε έκανε να νιώθεις την επιβλητικότητα του μέσα απο τους ρόλους του.

02000000139.jpg


Θα ήθελα σε κάποια άλλη ψηφοφορία να δω και τον Kirk Douglas.
 
Aμε, γιατι οχι; Στο Β' μερος θα βαλω και τον Κλιντ, caprice.

Και παραγγελιες δεχομαι και προτασεις ακουω και καθε βοηθεια δεκτη.
 
Στο β᾽μερος μηπως χωρανε και ο Πητερ Ο᾽ Τουλ με τον Ομαρ Σαριφ? Η συμβολη της Ιρλανδιας και της Αιγυπτου αντιστοιχως στο κλασσικο Χολλυγουντ!
 
Πίσω
Μπλουζα