[ΠΡΟΒΛΗΜΑ] Οθόνη ή κάρτα γραφικών?

Eυχαριστω πολυ παιδια, θα το αλλαξω το ρημαδι. Ελπιζω να ειναι αυτη η πηγη του κακου
 
Φίλε , εγώ θα πρότεινα , αν είναι να αλλάξεις τροφοδοτικό , να δώσεις κανά 20άρικο παραπάνω , να πάρεις κάτι μεγαλύτερο , που θα παραμένει χρήσιμο για περισσότερα χρόνια.

Εκτός κι αν είσαι πολύ πιεσμένος οικονομικά.

Με 71? παίρνεις ένα καλό 600άρι. Δεν ξέρεις αργότερα αν σου τη δώσει να βάλεις καμιά βαρβάτη κάρτα γραφικών , ανεμιστήρες , δίσκους ...
 
Λοιπον προβλημα τελος. Ηταν η καρτα γραφικων. Επειδη ειχα ακομη εγγυηση μου την αλλαξαν με μια ωραιοτατη 9600GT. Θα χτυπησω στο τελος του μηνα και κανα τροφοδοτικο καλυτερο και νομιζω πως ειμαι οκ. Eυχαριστω ολους για τα φωτα σας.

Oφειλω να ομολογησω οτι ηταν ευχαριστη εκπληξη η αντικατασταση με την 9600. Τυπικα επρεπε να μου δωσουν μια 7600 ή αν δεν υπαρχει ενα επομενο κοντινο μοντελο. Ηθικα ομως επραξαν το σωστο και συναντηθηκαμε στην μεση. Ειχα δωσει ενα ποσο 150+ ευρω τοτε για την καρτα μου και ηταν απο τα τελευταια μοντελα. Αφου δεν ειχαν καποιο αντιστοιχο μοντελο, αντι να με αδικησουν με μια καρτα no name του 50ρικου μου εδωσαν μια καλη καρτα της Albatron (η δικη μου ηταν Asus) που κοστιζει 100 ευρω. Οποτε και νεα καρτα πηρα, αλλα και οικονομικα ειμαστε ενταξει.

Επισης η καρτα ηταν του κουτιου, σφραγισμενη και με εγγυηση 3 χρονων εκ νεου.

Μπορω να δηλωσω ικανοποιημενος απο την εξελιξη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από πιο κατάστημα είχες αγοράσει τη κάρτα joe;
 
Aπο το πλαισιο ηταν πακετο με τον υπολογιστη. Ολο το μηχανημα εχει 3 χρονια εγγυηση.
 
Χαίρομαι που βλέπω Ελληνικά καταστήματα να "τιμούν" όλα όσα υπόσχονται. Δυστυχώς είμαστε σε μια χώρα που τα αυτονόητα μόνο αυτονόητα δεν είναι πια.............
 
H Albatron είναι φίρμα που, ειδικά στις κάρτες γραφικών, χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Από όσες έχω εγκαταστήσει ανά τις εποχές σε διάφορα μηχανήματα, καμία δεν παρουσίασε πρόβλημα.
 
Προβλημα με καρτα γραφικων (μαλλον ;)

Καλημερα εδω και λιγο καιρο ταλαιπωρουμε με ενα προβλημα , οταν ανοιγω το PC και παει να μπει στα Windows εκει που λεει "καλως ορισατε" ή θα εχει τα γραφικα χαλια σπαμενα/αλλιωμενα ή θα μου κανει μπλε οθονη και θα κανει restart. Καποιες φορες ανοιγει κανονικα χωρις κανενα θεμα αλλα τις περισσοτερες τελευταια κανει αυτο το πραγμα. Μου ειπαν να βγαλω την καρτα γραφικων και να την ξαναβαλω αυτο μπορω να πω πως διορθωσε το προβλημα για 10-15 μερες αλλα απο χτες κανει παλι τα ιδια. Η καρτα γραφικων ειναι μονο 8 μηνων , η προηγουμενη που ειχα μου εκανε ενα παρομοιο προβλημα οταν μπουταρε στα Windows εκλεινε η οθονη σαν να μην εχει σημα αλλα αν πατουσα αλτ f4 το pc εκανε τερματισμο. Το ερωτημα μου ειναι να παω να παρω αλλη καρτα; ή παιζει να φταιει η motherboard(PCI express slot); ΒΟΗΘΕΙΑ :D .

ps. Σε ενα γρηγορο test με την onboard φαινεται να πηγαινουν ολα καλα , αλλα το δοκιμασα μονο λιγο.

το pc μου ειναι το εξης : intel quad core 2.33ghz , 4 gb ram kingston ddr2 800mhz , nvidia gt 630 2gb , hdd sata2 500gb , τροφοδοτικο 650watt , η motherboard ειναι μια σχετικα απλη της gigabyte δεν θυμαμαι μοντελο.

Update τελικα αλλαξα καρτα ολα δειχνουν ΟΚ! Θα δω αν ειναι πραγματι ολα οκ μετα απο μερικες μερες χρησης.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι καρτα ηταν?Γιατι μαλλον για προβλημα στις κολλησεις της GPU φαινεται..
 
Asus nvidia Gt630 ηταν
 
Η κάρτα εχει ανεμιστήρα; Γυρίζει ελεύθερα; Αν εχει μονο ψύκτρα, την ώρα που κολλάει το πισί άγγιξέ τη λίγο να δεις αν ζεματάει. Η οθόνη δε φταίει ποτέ αν σου εμφανίζει σκουπίδια. Μόνο αν το καλώδιό της εχει θέμα θα σου δείχνει αλλοιωμένα χρώματα, σίγουρα όμως δε θα σου κολλάει το πισί ούτε θα βγαζει μπλέ οθόνες.
 
Γυρναει ο ανεμιστηρας κανονικα και γενικα η καρτα εδειχνε καλη εμφανισιακα ουτε ταλαιπωρημενη ουτε τιποτα. Τελως παντων να δουμε πως θα παει με την καινουργια. Ως τωρα παμε καλα.
 
Από την εμπειρία μου στο χώρο που εργάζομαι, όσες φορές έχω δει τέτοιο πράγμα, αναγκάστηκα ν'αλλάξω κάρτα. Πάντως, έχει πέσει δραματικά η ποιότητα στις κάρτες γραφικών, το κόστος όμως είναι πολύ μικρό για να ξεκινήσεις (όχι για να παίξεις το τελευταίο assassins creed, εκεί πρέπει να τα σκάσεις :D )
 
Δεν το θελω το PC για απαιτητικα παιχνιδια , το πιο βαρυ ειναι PS2 emulator :D .
 
kajwbtfe είπε:
Μην τον υποτιμας...Ειναι αρκετα βαρυς..
Ε δεν ειναι και εντελως σαπιο το PC μου(δες στην πισω σελιδα τα specs) εχω δοκιμασει μια χαρα τρεχει το FFX.
 
Πίσω
Μπλουζα