Πρόβλημα με Windows Movie Maker! S.O.S.

Death2Eliza

RetroActive
Joined
30 Mαϊ 2007
Μηνύματα
451
Αντιδράσεις
16
παιδια,πληζ βοηθηστε με!

εδω και 2 εβδομαδες μου εχουν φυγει τα ματακια για να φτιαξω το πρωτο μου amv..

Ολα επιτελους ετοιμα,παω να το σωσω ως ταινια, και μου αφου υπολογιζει τον χρονο που χρειαζεται, μετα απο λιγο μου βγαζει οτι δεν εχει επαρκη εικονικη μνημη στα windows,και πανω κατω οτι μπορει να πειραχτουν καποια πραγματα αν πω "οκ,συνεχισε"..

αυτο καταλαβα τουλαχιστον..

αφου το προσπαθησα 2-3 φορες,ρωτησα εναν φιλο και μου ειπε "προχωρα,απλα θα σου το κανει αυτοματα resize.."

και αφου πηρα την εγκριση, τωρα μου κανει το αλλο ( :animangry: :icon_cry: )..

δεν μου βγαζει καθολου την ειδοποιηση, αλλα οταν φτανει στο σημειο που θα επρεπε να μου την ριξει..απλα κλεινει το παραθυρο του movie maker, χωρις να πει τπτ..

εχω ψιλοφρικαρει, δουλεψα πολυ σκληρα και με μερακι για αυτο το fan vid,και τωρα που εχω φτασει στην πηγη, δεν μπορω να πιω νερο..

να συμπληρωσω πως το εχει ως project, και φυσικα ετσι δεν μπορω να το ανεβασω σε youtube,veoh.

επισης ειμαι αρκετα ασχετη απο ορολογια pc.

Αυτα που εχω να πω για το προτζεκτ, ειναι πως ειναι λεει γυρω στα 37mb,και διαρκειας 5:40..ειναι πολυ φορτωμενο με κομματια βιντεο που εναλλασσονται πολυ γρηγορα , γενικα δλδ ειναι καργα φορτωμενο..δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο..

παρακαλω, οποιος μπορει να βοηθησει, θα ηταν θεοσταλτος!!

ευχαριστω προκαταβολικα.. :help: :help: :help: :help: :help:
 
Death2Eliza είπε:
παιδια,πληζ βοηθηστε με!παρακαλω, οποιος μπορει να βοηθησει, θα ηταν θεοσταλτος!!
ΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!! :D :D:D:D

Χωρίς να έχω ιδιαίτερη μπύρα σε movie editing κλπ κλπ, θα σταθώ στο μήνυμα που σου εμφανίζουν τα Windows. Πόση φυσική μνήμη έχεις; Θεωρώ ότι για κάτι τέτοιο θες κοντά στα 2GB μνήμης. ΟΜΩΣ, αυτό που μπορείς να κάνεις προς το παρόν είναι να δεις πόση εικονική μνήμη έχουν τα Windows. Δεξί κλικ στο My Computer->Properties, tab Advanced, κουμπάκι Settings στο group Performance, ξανά στο tab Advanced και εκεί κάτω κάτω που γράφει Virtual memory βλέπεις πόση έχεις τώρα. Από την εμπειρία μου, αυτή θα πρέπει να είναι 3 φορές η φυσική μνήμη που έχεις. Πατάς στο κουμπάκι Change και βλέπεις εάν είναι ενεργοποιημένη μια επιλογή System Managed size. Εάν ναι, επιλέγεις την ακριβώς από πάνω που γράφει Custom size και συμπληρώνεις και στα 2 κουτάκια Initial και Maximum το ίδιο μέγεθος, η ram Που έχεις X3. Πατάς ΟΚ και κλικ σε ολα τα ΟΚ για να κλεισουν τα παραθυρα και θα σου ζητήσει να κάνεις επανεκκίνηση. Και φυσικά την κάνεις. Εάν δεν είναι επιλεγμένο το System managed και έχει κάποια νούμερα συμπληρωμένα στο Custom size, εσύ κάνε τις αλλαγες όπως γράφω. Μετά ξαναδοκιμάζεις να φτιάξεις το βιντεάκι. Επέτρεψέ μου να ρωτήσω, ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς;

Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και 5%.

*** Το βιντεάκι που θες να επεξεργαστείς είναι κούτσικο :D , δεν θα έπρεπε κανονικά να έχεις πρόβλημα. Δοκίμασε αυτό που σου γράφω, έχεις πιθανότητες να είσαι ΟΚ μετά.
 
Σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Ολα αυτα τα τραγικα συμβαινουν στον υπολογιστη της δουλειας..

ειδα το ποστ σου ,αλλα ειχα τα αφεντικα εκει και δεν μπορεσα να δοκιμασω..

τους "μαγειρεψα" κατι ραντεβου ομως την Δευτερα, και θα ακολυθησω κατα γραμμα τις οδηγιες σου..

ελπιζω να πανε ολα καλα...:nervous:

..η εβδομη τεχνη πενθει χωρις το εργο μου! :)
 
Καλημέρα.

Πρεπει να σου επισημάνω ότι όλα αυτά που γράφω ισχύουν για Windows XP. Αντίστοιχες κινήσεις πρέπει να γίνουν εάν έχεις Windows 2000. Δεν έχω 2000 πλέον και δε θυμάμαι ακριβώς, πάντως τα βήματα δε διαφέρουν ιδιαίτερα.
 
xp εχουμε..

ελπιζω αυριο να εχω καλα νεα...

με εχει φαει η αγωνια με το ρημαδι...
 
Τζιφος.... :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

τωρα μου βγαζει οτι υπαρχει προβλημα στο movie maker και οταν του λεω να μην αποστειλει το προβλημα, μου βγαζει αλλο πινακακι που λεει πως εντοπιστηκε προβλημα στην εφαρμογη drwtsn32.exe.Του λεω να μην αποστειλει ουτε αυτο, και μετα απλα κολλαει το συμπαν, κοντρολ,αλτ,delete και κολλαει και αυτο..

και πηρα και μια τρομαρα, γιατι δεν επανερχοταν με τπτ ο υπολογιστης, και εβγαζα πριζες..

τι διαολο συμβαινει? υπαρχει περιπτωση να μην σηκωνει το ολο θεμα ο υπολογιστης? πρεπει ισως να "ξαλαφρωσω" το βιντεο γενικα?

γμτ... εχω κανει τοση δουλεια!!
 
Εγώ σηκώνω τα χέρια. Από τόσο μακριά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ο Dr Watson εμφανίστηκε γιατί προφανώς κάτι δεν πήγε καλά. Μάλιστα σου εμφάνισε κάποιο κουμπάκι εάν θες να στείλεις report στη Microsoft, εσύ πάντοτε πατάς Don't send. Στο ίδιο παράθυρο πρέπει να έχει και ένα λινκάκι (ή κουμπάκι δε θυμάμαι) που πατώντας το σου δείχνει ποιο αρχείο (συνήθως με κατάληξη EXE) προκάλεσε το σφάλμα. Ισως σε ζορίζω λίγο.

Χρησιμοποιείς το Movie maker της Microsoft; Οχι από το βιντεάκι σου να μην κόψεις τίποτε. Βέβαια ίσως το περιεχόμενό του ίσως να μην είναι και συμβατό με το Movie maker. Ισως να λέω χαζομάρες, δεν έχω ασχοληθεί με movie editing.
 
Eliza..Το movie maker αν δεν κάνω λάθος είναι το πρόγραμμα των windows..

Το πρόγραμμα αυτό είναι αρχαίο και δεν κάνει πολύπλοκες εργασίες..Επίσης δεν νομίζω πως μπορεί να σώσει σε amv..Δοκίμασε να το σώσεις σε avi που μπορεί να το κάνει..Επίσης πρέπει να γνωρίζεις και το PC σου πόσο μνήμη έχει διότι άν έχει 256 η 512 τότε τα πράγματα σκουραίνουν.Επίσης κοίταξε αν το PC έχει την εικονική του μνήμη ON αν όχι πάνε στο...Δεξί κλίκ στο my computer/Properties/Advanced/και πάς στο πρώτο Setting Virtual memory και επιλέγεις 1 GBVirtual Memory..Ίσως όμως να ήταν καλύτερα να κάνεις υπομονή και να το ξαναδουλέψεις σε κάποιο καλύτερο πρόγραμμα όπως το Media studio η το Video studio.
 
akmakas είπε:
Ίσως όμως να ήταν καλύτερα να κάνεις υπομονή και να το ξαναδουλέψεις σε κάποιο καλύτερο πρόγραμμα όπως το Media studio η το Video studio.
Και παράλληλα να δώσει εξετάσεις για το ECDL :D :D:D:D:D:D:D:D:D

Οπως καταλαβαίνετε σήμερα πρώτη μέρα ΔΟΥΛΕΥΩ το γκόσμο!!!!!
 
Ωχ πήρες και εσύ το μικρόβιο βλέπω!!! :D
 
σε πρωτη φαση, για να κανω "τελος ταινιας" μου το σωζει (υποτιθεται) χωρις να με ρωτησει για avi κτλ..

οταν ειχα φτασει στο 1:30,το ειχα σωσει ως ταινια, για να δω αν ολα ειναι οκ, και μου το εσωσε με την πρωτη..οποτε ειχα υποθεσει πως δεν θα εχω προβλημα..

λογικα, ειναι πολυ φορτο, και δεν την παλευει ο υπολογιστης..(ο οποιος ψιλοσερνεται τελευταια)

θα κανω αλλη μια προσπαθεια σε λιγο ελπιζωντας πως δεν θα ανατιναχτει..

αν δεν πετυχει, μου ειπαν πως θα ειμαι ενταξει αν βαλω μεγαλυτερες καρτες μνημης..

εχετε να με συμβουλεψετε κατι για αυτο?

δεν κολλαω να το ξαναφτιαξω απο την αρχη στο pc καποιου φιλου, αλλα αν μπορω να βρω την λυση, θα ειναι σαφως προτιμοτερο να μην το ξανακανω.

ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας! :icon_cry:
 
Με το movie maker της microsoft δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Χρόνια όμως τώρα δουλεύω με επαγγελματικά video editing προγράματα όπως το Adobe Premier Pro και Ulead. Για τέτοιες δουλειές όσο περισσότερη μνήμη διαθέτει ο υπολογιστής τόσο το καλύτερο. Εντάξει και ο cpu δεν χρειάζεται να είναι ο πιο εξελιγμένος αλλά μην είναι και αρχαίος. Γενικώς θέλει καθαρό λειτουργικό χωρίς ιους, spyware και χωρίς να είναι φορτωμένο με πολλά προγράματα. Αν σέρνεται και απο την αρχή ο υπολογιστής τότε άστα καλύτερα.
 
telonio είπε:
Με το movie maker της microsoft δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Χρόνια όμως τώρα δουλεύω με επαγγελματικά video editing προγράματα όπως το Adobe Premier Pro και Ulead. Για τέτοιες δουλειές όσο περισσότερη μνήμη διαθέτει ο υπολογιστής τόσο το καλύτερο. Εντάξει και ο cpu δεν χρειάζεται να είναι ο πιο εξελιγμένος αλλά μην είναι και αρχαίος. Γενικώς θέλει καθαρό λειτουργικό χωρίς ιους, spyware και χωρίς να είναι φορτωμένο με πολλά προγράματα. Αν σέρνεται και απο την αρχή ο υπολογιστής τότε άστα καλύτερα.

Συμφωνώ. Εάν το PC του γραφείου σου είναι η μόνη εναλλακτική λύση, τότε και σε συνάρτηση με αυτά που γράφεις για την κατάστασή του και για ό,τι παρουσιάζει, ψιλοατύχησες. Οπως και να έχει, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΟΥ! Μπορείς να πας σε κάποιον(α) φίλο σου που να έχει καλό pc και να κανεις τη δουλειά.

Σε κόβω να αλλάζεις το nickname σου σε κάτι σαν Death2Death2ElizasWorkComputer :D :D:D
 
:biglaugh::biglaugh:

δεν θα νικησει αυτο!!

δεν ξαναπροσπαθησα, δεν ειχα τον χρονο μονη μου στην δουλεια..

φευγω ολιγοημερες διακοπες, και του δινω χρονο να το ξανασκεφτει σοβαρα αν θα επιμενει να αντιστεκεται στις καλλιτεχνικες μου ανησυχιες (το καθαρμα!:mad:)

οταν επιστρεψω, θα γινει η τελευταια δοκιμη..αν αποτυχω, παιρνω τις σημειωσεις μου, το φλασακι μου, και σε αλλη παραλια!
 
Death2Eliza είπε:
:biglaugh::biglaugh:
δεν θα νικησει αυτο!!

δεν ξαναπροσπαθησα, δεν ειχα τον χρονο μονη μου στην δουλεια..

φευγω ολιγοημερες διακοπες, και του δινω χρονο να το ξανασκεφτει σοβαρα αν θα επιμενει να αντιστεκεται στις καλλιτεχνικες μου ανησυχιες (το καθαρμα!:mad:)

οταν επιστρεψω, θα γινει η τελευταια δοκιμη..αν αποτυχω, παιρνω τις σημειωσεις μου, το φλασακι μου, και σε αλλη παραλια!
Ναι μωρέ, πήγαινε διακοπούλες και ξέχνα το PC! Σιγά μην ασχοληθείς με ένα παλιόπισο. Α, και στο γυρισμό πέρνα από το ταμείο :biglaugh::biglaugh:
 
λοιπον, επαιξα με τις ρυθμισεις και εβαλα (πολυ) νερο στο κρασι μου, και εριξα ελεεινα την ποιοτητα.. και σωθηκε!!!

βεβαια ειναι τιγκα πιξελιασμενο σε καποια σημεια, αλλα τουλαχιστον το εχω ενα σωσιμο, και τωρα θα παιξω ανεβοκατεβαζοντας τα ΜΒ μεχρι να βρω το οριο οπου μπορει να το σωσει στην πιο αξιοπρεπη μορφη..

το ανεβασα ηδη, χωρις tags κ τιτλο για να μου πουν γνωμη καποιοι φιλοι.Λενε να το αφησω ετσι, αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενη.. τωρα που το εχω σωσμενο μια, μπορω να κανω καποια πειραματα εκ του ασφαλους! :)

ευχαριστω κ παλι για το ενδιαφερον..:wavey:

αν εισαι περιεργος, χαζεψε το λιγο

http://uk.youtube.com/watch?v=PW0_d-8GHX8

προειδοποιω ομως:το μουσικο θεμα ειναι γιαπωνεζικη disco απο το ost του συγκεκριμενου ανιμε..
 
Εάν εξαιρέσει το πιξέλιασμα που αναφέρεις και είναι βέβαια και ολοφάνερο, είναι πολύ ωραίο. Αλλά βέβαια δε θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάτι τέτοιο. Θα το ξανασώσεις σε ένα καλό PC. Προφανώς δεν έχεις pc στο σπίτι. Το έχεις σκεφτεί καθόλου για ένα πισάκι καινούριο;
 
Rygar είπε:
Εάν εξαιρέσει το πιξέλιασμα που αναφέρεις και είναι βέβαια και ολοφάνερο, είναι πολύ ωραίο. Αλλά βέβαια δε θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάτι τέτοιο. Θα το ξανασώσεις σε ένα καλό PC. Προφανώς δεν έχεις pc στο σπίτι. Το έχεις σκεφτεί καθόλου για ένα πισάκι καινούριο;


εχω pc στο σπιτι, το οποιο ειναι πιο χρεπι απο της δουλειας.. εδω ξεκινησα να το φτιαχνω, αλλα διαπιστωσα συντομα πως δεν θα την παλευε να ολοκληρωθει..

ειναι κ θηριο το κομματι βλεπεις, 5:40 δεν ειναι λιγο!

το μεγα προβλημα ειναι πως ειναι αδυνατον να το παρω και να το μεταφερω αλλου για να το σωσω.

βλεπεις,οταν ειναι ακομα σε μορφη project, το movie maker οταν ανοιγεις το αρχειο που δουλευεις, τραβαει τα αρχεια απο την πηγη, δλδ απο τον φακελο που τα εχεις βαλει.

με λιγα λογια, ακομα κ να μετακινησεις κατι που ειναι κομματι του project σε αλλο αρχειο, μενει κενο το σημειο στο βιντεο, γιατι σου λεει πως δεν το βρισκει κανοντας "ανακληση αρχειων"

οποτε, μονο παλι απο την αρχη γινεται σε αλλο pc.

σημερα επαιξα λιγο προσπαθωντας να το ξανασωσω με μεγαλυτερα mb.

σκεψου πως κανονικα στο συνολο ειναι 47 κ αυτο που ειδες ειναι στα 6! πολυ κατω δηλαδη, αστα!

ξεκινησα κατεβαινοντας απο ψηλα, πειραζοντας τα mb κ στα 35, 25, 20 δεν μου το εσωζε ακομα..

δευτερα παλι, κ μετα τελος..

παντως σημερα τα bosses συζηταγανε πως ισως πρεπει να παρουν καινουργιο pc, γιατι οπως ειπαν χαρακτηριστικα , τους το εχω διαλυσει!!

:diablotin:
 
Πίσω
Μπλουζα