Ρετρό Βλακώδεις διαφημίσεις!

gtsamour είπε:
Αλλά το super καρακιτσαριό είναι κάτι περίεργες αεροτομές τελείως εξωφρενικές, που φτάνουν μισό μέτρο πάνω από το πίσω καπώ, σαν απλώστρα για ρούχα.
Φίλε είσαι άδικος. Η αεροτομή είναι χρήσιμη μόλις περάσεις τα 320km/h :biglaugh:
 
Και εγώ έχω αεροτομή :biglaugh: αλλά δεν έβαλα και κάσα δίφυλης πόρτας που βάζουνε μερικοί. Έβαλα μια κλασσική αεροτομή. Ε... άντε και φιμέ τζάμια αλλά μέχρι εκεί, αντε και....
 
exetlaios είπε:
Η ηλιθιότερη διαφήμιση όλων των εποχών, πρέπει να ήταν αυτή με το τραγούδι :

"ΠΛΥΝΤΙΡΕΞ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ" !

Το θυμάστε ;

Πάμε, όλοι μαζί τώρα ...

"ΠΛΥΝΤΙΡΕΞ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ" !
δυστυχώς τη διαφήμιση δεν τη έχω δει, but I've got the real thing here :biglaugh:

plin.jpg


plin.jpg

A, επίσης, αυτή εδώ θα διαγράψει από τη μνήμη σας όλες τις άλλες γελοίες διαφημίσεις που μπορεί να έχετε δει. Είναι τόσο γελοία που καταντάει τρομακτική.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
φιλε ειναι οτι χειροτερο εχω παρακολουθησει!

Συγχαρητηρια!!
 
LOL!!!! Έχουν βάλει και ανώτερο ώριο πώλησης.

Καλά τι αίσχος!!!!!!!

"Μου αρέσουν πάρα πουλή τα ταξίδια....."
 
papamitsos είπε:
A, επίσης, αυτή εδώ θα διαγράψει από τη μνήμη σας όλες τις άλλες γελοίες διαφημίσεις που μπορεί να έχετε δει. Είναι τόσο γελοία που καταντάει τρομακτική.
Μου την είχαν πάρει κάποτε δώρο.

Όταν την πιάσεις στα χέρια σου, την κοστολογείς για 5 ευρώ το πολύ.

Όταν δεις τις φωτό που τραβάει, την κοστολογείς γαι 1-2 ευρώ.

Όταν μετά από 2 μέρεςς ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ξεφυσάς από τύχη,

που δεν χρειάστηκε να δώσεις λεφτά για να την αποκτήσεις !

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΦΟΛΑ !!!
 
Όντως είναι τρομακτική....

Να δώ πώς θα κοιμηθούμε το βράδυ .... :biglaugh: :biglaugh:

"Επιτέλους βρήκα το ιδανικό δώρο γάμου!!" ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
 
Ο σπιούνος με 6,0 μεγαπιξελ!

Ρε δεν είμαστε καλά!

Πάρτε εδώ

 
Πάντως ο τυπάς στην αρχή "Βγαίνω πολύ το βράδυ" είναι άπαιχτος. Ηθοποιός ρε παιδί μου!!!!!!

[edit] χαρακτηρισμοί [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
WC NET energy.

Μια λεκάνη (χέστρα λαϊκιστί) βγαίνει από το ασανσέρ και πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Αγοράζει το παραπάνω προϊόν και πληρώνει στο ταμείο........

Τα σχόλια δικά σας.

Συγνώμη, η εταιρεία παραγωγής του προϊόντος πλήρωσε κάποιους για να βγάλουν αυτό το αίσχος;

Απαράδεκτες επίσης και οι διαφημίσεις με τα κάθε λογής κέντρα για πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου. Περισσότερο άπαιχτη από όλες η 11821, με φολκ Ελληνική μουσική και φουστανέλες. Αν οι Ήρωες του 1821 είχαν την δυνατότητα να δουν αυτό το έκτρωμα, που για μένα διακωμωδεί την Επανάσταση του 21, θα σκότωναν πρώτους τους κάθε λογής υπευθύνους και παραγωγούς.......

Όπως πάει θα δούμε κανένα Μέγα Αλέξανδρο να κατεβαίνει από το άλογο και να μπαίνει σε κανένα γκάμπριο..... ΑΙΣΧΟΣ........

Και μετά έχουν άδικο οι Μουσουλμάνοι που τα πήραν με ένα απλό σκίτσο και τα κάναν λαμπόγυαλο;;;;;;;
 
pooky wrote:

"Ήρεμα παιδιά, αν και δεν είδα τους χαρακτηρισμούς του Dominion, καμιά φορά ε, ξεχειλίζει το ποτήρι από τη χαζομάρα που μας πασάρουν μέσα από τις διαφημήσεις."

Δεν ήτανε δα και τπτ τρελοί χαρακτηρισμοί αναφερόσαντε στην διαφήμιση με τον Παπαδόπουλο και τα ευρώ τότε που βγήκε το 2001 (τον αποκάλεσα ΤΡΟΜΠΑ)

Όλοι οι χαρακτηρισμοί που έκανα ήτανε όντως επιθετικοί (ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΑΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ) ώς προς τις διαφημίσεις και μάλιστα ανέφερα τι έπρεπε να γίνετε στο τέλος τους (τον διαφημίσεων - πχ εκει που ο παπαδόπουλος λέει ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ανέφερα ότι η γριά έπρεπε να τον κατραπακιάζει αντί να του χαμογελά ή να τον σφάζει με ένα δίκοπο δηλ ότι θα ταίριαζε στην περίσταση)

Υ.Γ. προς pooky ... ναι το Μινάρας και τα παράγωγά τοτ Μιναριτζής, Μιναρόμπεης, Μινάρω χρησιμοποιείται στην Πάτρα
 
Dominion σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και η δική μου τακτική και στάση απέναντι στη ζωή είναι "Shoot first, ask questions later" και μου έχει μείνει κατάλοιπο από την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία όπου όλα τα υπόλοιπα συνομίληκά μου παιδιά ζούσαν μια κανονική ζωή ενώ εγώ πάλεβα από την μία μεριά με τη φτώχεια και από την άλλη με σοβαρό ζήτημα υγείας. Φυσικά μετά ήρθε και ο στρατός και μου έδωσε και κατάλαβα (μην παρεξηγηθεί κανείς, εννοώ από την καλή μεριά μια και πέρασα την ωραιότερη περίοδο της ζωής μου σε απίστευτα τρελή μονάδα.)

Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιό δυνατό, όταν όμως έχεις πεθάνει και έχεις αναστηθεί, ή όταν πεθαίνεις κάθε μέρα, καταλήγεις να μη φοβάσαι κανένα και να μη δίνεις λογαριασμό για τίποτα. Γίνεσαι κάτι διαφορετικό από τους άλλους, κάτι που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Τους βλέπεις να ασχολούνται με πράγματα που εσύ πιά τα θεωρείς ανάξια λόγου και αποφεύγεις ακόμα και την παραμικρή επαφή μαζί τους.

Αυτή η νοοτροπία - στάση ζωής, τελικά σου γίνεται φυσιολογική, ενώ αρχίζει να κατακλύζει κάθε φάση και έκφραση της ζωής σου. Δεν ανέχεσαι τίποτε, και αυτό φαίνεται σε κάθε σημείο, κυρίως στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Γι΄αυτό το λόγο εξέφρασα τις απόψεις μου ως προς τα επαγγελματικά και πραγματικά δεν πιστεύω αλλά και δεν περιμένω από κανέναν να με καταλάβει.

Εκνευρίζομαι λοιπόν αφάνταστα, όταν κάποιοι θέλουν να με αντιμετωπίζουν σαν κάγκουρα που χαίρεται όταν χρεώνεται, που χρειάζεται Τζειπ Τσαιρώκοι για να νοιώσει ηγέτης, που χρειάζεται υπερβολική δόση αλλαζονείας για να γίνει κάποιος. Δεν θέλω να είμαι τίποτε, αλλά και αν κάποτε γίνω κάτι θα το κρατήσω για τον εαυτό μου. Εκνευρίζομαι όταν με αποκαλούν "καταναλωτή" "ψηφοφόρο" και όχι άνθρωπο και εύχομαι ολόψυχα σκατά στα μούτρα όλων αυτών που θέλουν να μας βάλουν στην νοοτροπία του πρόβατου που οδηγείται στη σφαγή. Πρόβατο αυτοί, λύκος εγώ. Δεν το μετάνοιωσα ποτέ μου και δεν με ενδιαφέρει ούτε να αλλάξω ούτε να συμβιβαστώ. Και πρόσεξε ότι αυτά τα λόγια τα λέει κάποιος που έχει φτάσει 38 πιά και έχει ανέβει, αλλά και συνεχίζει να ανεβαίνει αμέτρητους Γολγοθάδες μέχρι σήμερα.

Για το λόγο αυτό με εκνευρίζουν οι διαφημήσεις (οι περισσότερες μια και υπάρχουν και πολύ έξυπνες Π.χ pull over the gaidar!!!!) αλλά και τα σήριαλ της καθημερινότητας (βλέπε Μαρία η Άσχημη) που κοριτσάκια και αγοράκια πρέπει να περνάνε τα πάνδεινα για να αποδείξουν τα αναπόδειχτα στο επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Με εκνευρίζει κάθε τι που θέλει να με βάλει σε καλούπια του στυλ, αν δεν κάνεις το τάδε ή αν δεν κατέχεις το δείνα δεν είσαι τίποτα και για να επιτύχεις πρέπει να αλλάξεις και να προσαρμοστείς. Και για να τελειώσουμε για όλους τους παραπάνω λόγους μου αρέσει να τα λέω χύμα και στα ίσα, αντρίκια και σταράτα και όχι να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου. Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους μπορούν να μου το πουν, φυσικά ξέρω πολύ καλά ότι ενοχλούνται πολλοί, μια και έχουμε συνηθίσει να χώνουμε το κεφάλι στην άμμο και να νομίζουμε ότι όλα πάνε καλά.

Λοιπόν για να μείνουμε στο θέμα να αναφέρουμε και άλλη μία βλακώδη διαφήμηση.

Ένας αρχικαρούμπαλος σκουπίζει με την ηλεκτρική και οι φίλοι του του λένε: Μα καλά η Μαρία τι λέει για το Πλέυστέισιον; Η Μαρία; κάνει αυτός με ύφος χιλίων καρδιναλίων και τότε μπάινει η τύπισσα και αυτός απλά τα κάνει πάνω του. Μετά πάνε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας μπας και κερδίσουν την κονσόλα.

Ίσα ρε! Βγάλε τα παντελόνια που φοράς και βάλε μεταξωτό στρίγκ. Πανίβλακα. Αρχικάγκουρα. Να σε δω στο αφεντικό σου πως θα κάνεις. Ηλίθιε.
 
Dom

Τα posts σου στα οποια αναφερομαστε τωρα ηταν οντως τιγκα στα

ΜΑΛΑΚΑ, ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΤΡΟΜΠΑΣ και ΑΠΑΥΤΟΣ
Αυτο και μονο ερχεται σε αντιθεση με τη συνηθη πρακτικη που ακολουθουμε στο forum για την μη αναγραφη τετοιων υβριστικων επιθετων - τουλαχιστον οσες φορες χρειαστηκε τα γραφουμε με καποια καλυψη τυπου @ κλπ.

Αυτο δεν εχει να κανει μονο με την ηθικη του καθενος αλλα και με την μη υπαρξη αναφορων απο μηχανες αναζητησης.

Τωρα το αν εσυ υποστηριζεις οτι

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ - ΤΙΓΚΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ σε ότι αφορά το λεξιλόγιο ΜΟΥ (Αντιλαβού Arduinna???) και δεν ντρέπομαι για αυτό
δυστυχως δεν εχει καποια σχεση με το φορουμ εδω.

Σου το γραφω εκεινη την ωρα αυτο

Βρε Dom, ηρεμα λιγακι με τους χαρακτηρισμους :cool:
αλλα δεν κανεις κατι σχετικα

και postαρει απο κατω η arduin το

Ο άλλος ο μπιπ σε αυτή τη μπίπ διαφήμιση του μπιπ-απορρυπαντικου που μπιπ και μπιπ οι παλιο-μπιπ...
Απαντας με πολυ στυλ και εξυπνο υφακι

...είναι πιο καυστικά έτσιεκφράζει την υποβόσκουσα σκέψη με αμεσότητα...όπως ο άλεξ στο κουρδιστό πορτοκάλι
αλλα δεν δεχεσαι την εξισου στυλατη απαντηση

Ναι αλλά εδώ δεν υπάρχει και ενας Kubrick να απαλύνει τον πόνο...
για να καταληξουμε σε απειρου καλους χαρακτηρισμους (που δεν εχουν απαντηθει ακομα) και παραβαση των κανονισμων του forum

και κάτι ΚΑΓΚΟΥΡΟ -γκόμενες- που είναι τίγκα στην ειρωνία ως προς τους άλλους - κακή ώρα όπως η Arduinna σε εμένα

Ως προς την αγαπητή - κατά τα άλλα - Αrduinna έχω να δώσω μια συμβουλή: " Αλέ Κατέ, Ταχτέ Μπουλέ, Τάτσεμου Και Ταμπουλέ" (η απάντηση ΜΟΥ ως προς την άκρως ειρωνική της προσέγγιση απέναντί μου)
Τάδε έφι "Ο ΤΥΠΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ"

....

Dom γραφεις σε αλλο post οτι βιωνεις την απωλεια δικου σου προσωπου - αυτο και μονο θα ηταν λογος για να μην σκεφτεις λογικα σε καποιο τετοιο περιστατικο. Απλα σε παρακαλω να δεις το θεμα, οταν μπορεσεις, πιο ψυχραιμα και να το ξανασυζητησουμε - αφου φανταζομαι εισπραξεις πρωτα μια απαντηση απο την arduinna για τα οσα εχεις ηδη postαρει.

Pooky καλη η φιλοσοφια του "Shoot first, ask questions later" αλλα πιανει μονο στο κινηματογραφο. Οι πραγματικοι ανθρωποι κανουν παντα μια προσπαθεια συνεννοησης πριν βγαλουν το πιστολι απο τη θηκη....και συνηθως ξεχωριζουν αυτοι που δεν χρειαστηκε να το βγαλουν ποτε.

*εντυπωση μου εκανε πως τοσες ωρες μετα απο ολα αυτα δεν βγηκε κανεις να πει 2 κουβεντες
 
Καλά Pooky είδα μια διαφήμιση χθές.... ότι πρέπει για να σου παίξει τα νεύρα.

Ήταν μια διαφήμιση για αυτοκίνητο (δε θυμάμαι ποιο) που έλεγε τα κλασσικά, πρώτη δόση μετά από 3 χρόνια κλπ κλπ.

Και στο τέλος βγαίνει μια πανηλίθια και με το χαμόγελο της επιτυχίας λέει

"για του επόμενους 36 μήνες, το μόνο που πρέπει να με ανησυχεί είναι η βενζίνη..."
 
ΕΙΡΗΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ !

Μήπως να είμαστε λίγο πιο μονιασμένοι ;

:anim-cheers:
 
Dominion ρε φίλε μην ξεφεύγεις.Όχι μόνο γιατί το λένε οι κανονισμοί αλλά γιατί έτσι χαλάει το φόρουμ..Οι βρισιές δεν είναι καλές ιδικά για έναν ο οποίος δεν μας γνωρίζει και θέλει να μείνει λίγο μέσα να ψυχαγωγηθεί.Τι θα διαβάζει δηλαδή αισχρολογίες.Επίσης εάν δεν τα πας καλά με την Arduina σε προκαλεί η οτιδήποτε άλλο πρέπει πάντα να έχεις την υπομονή για διάλογο...Οφείλεις πρώτα από όλα να προστατεύεις το φόρουμ.Πολλά μέλη έχουν μαλώσει εδώ στο παρελθόν και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς αλλά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν αληλοβριστήκαμε...(Εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα)

Pooky(1)..Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατακρίνεις η ψιλοβρίζεις αυτούς που χρωστάνε..Αυτοί παιδί μου μπορεί να έπεσαν θύμα απάτης μπορεί να δανείστηκαν για λόγους υγείας...Αλλά ακόμα και ανεύθυνοι να είναι εγώ θα το έβλεπα πως είναι κρίμα αυτοί οι άνθρωποι θα βασανίζονται αργότερα.Σίγουρα πολλές φορές τα θέλουν αλλά εσύ του έσκισες ρε φίλε..... :D
 
μαλλον εχασα επεισοδια ...αλλα ο Tel ειναι η φωνη της λογικης εδω μεσα (εξαιρουμενων φυσικα των λειτουργικων και των κονσολων...εκει ειναι λιγο τρελακιας :p )

Aς ριξουμε τονους,η θεματολογια του site δεν μπορει φυσιολογικα να τροφοδοτησει υπερβολες.

Τοσα κοινωνικα και πολιτικα forum υπαρχουν στο διαδικτυο να βγαλει ο καθεις τα εσωψυχα του,αν κατι τετοιο επιθυμει... :)

back to normal then... ;)
 
Παιδιά το insomnia είναι από τα καλύτερα για flaming και βρισίδι. Μια φορά είχα φάει και ban για 3 μέρες.
 
Χα χα χα ΤΙΜΩΡΙΑ..χα χα..gtsamour στο ένα πόδι γρήγορα και αύριο με τον κηδεμόνα σου..:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: Καλά στο insomnia έγραψα λίγο

και τους αποχαιρέτησα βαρέθηκα να συναντάω σαχλαμαράκιδες που δεν ήξεραν να μιλάνε.
 
Πίσω
Μπλουζα