Ρετρό δολοφονίες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

Εδώ στέλνουν ερωτικές επιστολές στον Αναγνωστόπουλο, σύζυγο και καθ΄ ομολογία δολοφόνο της άτυχης Καρολάιν, παρουσία του ανήλικου βρέφους. Έχουμε παραφρονήσει εντελώς.
Ε ναι !
 
 
Ετοιμάζεται ολοκληρωμενο ντοκιμαντέρ με πολλά νέα στοιχεία για τον άριστο παγκρατίδη, να δούμε τελικά ήταν αθώος η οχι. Ίσως Μέτα τα Χριστούγεννα μπορει να βγει.
 
 
Έρχεται σειρα με το θέμα αυτο και λένε πώς ο Πάνος βλάχος που υποδύεται τον δολοφόνο τα σπάει.
 
Ο τσαφουλιας, είναι ο καλύτερος Έλληνας δημιουργός αυτήν την στιγμή και κρίμα που δεν προωθείται να πάει και στο εξωτερικό πολύ κρίμα, θα κανε ωραία πράγματα. Ούτε σουρεαλ , αφηρημένες σκηνές, ούτε σεξ , ουτε τι θέλει να πει εδω ο ποιητης!ατμόσφαιρα, δράμα, πλοκή , νόημα. Αυτά αρκούν, η ιστορία πέρα για πέρα αληθινή βέβαια και ξεχασμένη χρόνια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ρεπορτάζ της Βραδυνής από την εκτέλεση του Λυμπέρη στις 25/8/1972 στο πεδίο βολής της ΣΕΑΠ Ηρακλείου Κρήτης, με αναφορές και στους συνεργούς του.

Για ενημέρωση, η θανατική ποινή δεν καταργήθηκε παρά 21 χρόνια μετά με τον ν. 2172/1993, άρθ. 33, παρ. 1 (ΦΕΚ 207 τ. Α'/`16.12.1993). Παρατίθεται συνημμένα το σχετικό ΦΕΚ. Τα δικαστήρια συνέχισαν να εκδίδουν αποφάσεις επιβολής θανατικής ποινής, οι οποίες απλά δεν υλοποιούνταν.

Lymberis.jpg
 

Συνημμένα

  • Ν 2172.pdf
    1,8 MB · Προβολές: 1
Τελευταία επεξεργασία:
ωχ! ηλεκτρολόγος ήταν ο Λυμπέρης!!! η μάνα μου είχε γνωρίσει τον σύνεργο του, που κρατούσε το μπιτόνι με τη βενζίνη, ο οποίος βγήκε μετά από σχεδόν 50 χρόνια στην φυλακή.
 
Τι λέτε για την περίπτωση αυτή όντως βρήκε δολοφονο και εξυγνιασε εγκληματα με ενοραση.
 
Τι λέτε για την περίπτωση αυτή όντως βρήκε δολοφονο και εξυγνιασε εγκληματα με ενοραση.
η συνεργατης του ταναγρα δεν ηταν; φυσικα και βεβαια ναι
 
η συνεργατης του ταναγρα δεν ηταν; φυσικα και βεβαια ναι
Ναι συνεργάτης ήταν. Τώρα είναι αποδεδειγμένα τα πράγματα διότι είχαν κυκλοφορήσει όσα είπε σε εφημερίδα προ συλληψεως του δράστη και ήταν όλα αλήθεια μέχρι λεπτομέρειας
 
Οικογένεια Γρηγοράκου. Εξ Αμερικής ορμώμενοι έφεραν νέο αέρα στη «νύχτα».
 
Γουστάρω! Το πιο άρρωστο και μακάβριο θέμα του forum! :)

Ο Κυριάκος Παπαχρόνης, ο "Δράκος της Δράμας". Από την Ελευθεροτυπία:

dspphoto


Και αναλυτικότερα η δράση του από ΕΔΩ

O Σεχίδης θεωρείται retro;

Δοθείσης ευκαιρίας θα μοιραστώ μια παιδική μου ανάμνηση από το 1982. Μετά τη δολοφονία της κοπέλας στους Αμπελόκηπους, ο Παπαχρόνης κρυβόταν στις γύρω περιοχές. Εκείνες τις μέρες όλοι οι γονείς μας είχαν απαγορεύσει να βγαίνουμε για παιχνίδι έξω στις πλατείες και τα πεζοδρόμια της γειτονιάς. Πρέπει να κράτησε αυτό 2-3 βδομάδες. Αν και είχαμε άγνοια κινδύνου στην τρυφερή εκείνη ηλικία, η φήμη ότι κρύφτηκε για 1 βράδυ στην παραδιπλανή οικοδομή και ο ήχος απ τα περιπολικά τις επόμενες ώρες ήταν αρκετά για να πειστούμε πως πρέπει να θυσιάσουμε στιγμές ξενοιασιάς για την ασφάλειά μας. Επίσης, θυμάμαι πως μετά από λίγα χρόνια είχαμε πάει με την παρέα μου στον τόπο του εγκλήματος (εργατικές κατοικίες), όπου ανατριχιάσαμε και συζητήσαμε σοβαρά..
 
Ο χρηστος και η παναγια τωρα τι μου το θυμισες και μου σηκωθηκαν οι τριχες..

Ημουν 9 χρονων παιδακι οταν ειδα την φωτογραφια της διαμελισμενης γυναικας στο Εθνος και ακομα την θυμαμαι (δεν θα την ξεχασω ποτε) μιλαμε δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ.

μαλιστα την ειχαν και πρωτοσελιδο αν θυμαμαι καλα με συναρμολογημενα ολα τα κομματια της σε ενα τραπεζι ανασκελα..

Μολις με ειδε ο πατερας μου πως εβλεπα την εφημεριδα θυμαμαι μου την πηρε απο τα χερια και την πεταξε στα σκουπιδια γιατι ειχα χλομιασει απο την τρομαρα μου.. πω πωω!!
Τρελλή φρίκη! Είχα διαβάσει κ γω κρυφά την εφημερίδα και θυμάμαι να με βρίσκει άναυδη η γιαγιά μου και να συζητάμε κατόπιν μαζί τις σοκαριστικές λεπτομέρειες.
 
Τρελλή φρίκη! Είχα διαβάσει κ γω κρυφά την εφημερίδα και θυμάμαι να με βρίσκει άναυδη η γιαγιά μου και να συζητάμε κατόπιν μαζί τις σοκαριστικές λεπτομέρειες.
Παιδιά το έχω ακούσει δεν το έχω δει ποτέ και ούτε θέλω βέβαια, υπήρξε τέτοιο πρωτοσελιδο; Η ήταν σαλόνι, μεσα;
 
Το 1981-82 η θητεία για τους φαντάρους ήταν διετής αν δεν κάνω σοβαρό λάθος.

Πάντως το κείμενο της Ελευθεροτυπίας έχει σοβαρή ανακολουθία έτσι και αλλιώς:



Δεδομένου ότι στις ημερομηνίες που δίνονται στο κείμενο, το πρώτο έγκλημα είναι αυτό στις 5 Σεπτεμβρίου του 1981 (υποτίθεται 19 ετών κατά την εφημερίδα) και η σύλληψη στις 13 Δεκεμβρίου του 1982 (υποτίθεται 22 ετών). Ε, δεν βγαίνουν με τίποτα τα νούμερα ρε παιδιά... :xm:

Εκτός πιά και αν εννοεί ότι 22 ετών ήταν όταν τελείωσε και το δικαστήριο και καταδικάστηκε.
Νομίζω πως είναι όπως τα λες. Αμυδρά θυμάμαι πως λέγαν ότι ήταν μονιμάς. Στα 22 καταδικάστηκε κι επειδή ήταν σχετικά εμφανίσιμος για τα δεδομένα των 80ς οι μουρλές του στέλναν ερωτικά ραβασάκια και δώρα στη φυλακή..
 
Πίσω
Μπλουζα