Τα σπανιότερα Snes pal παιχνίδια!

geo2004z

RetroMasteR
Joined
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.063
Αντιδράσεις
48
platform-snes.jpg





Έπειτα από την απαίτηση ορισμένων μελών και με δική μου πρωτοβουλία, σκέφτηκα να δημιουργήσω μία λίστα με τα πιο σπάνια παιχνίδια του Snes σε pal έκδοση. Θα ήθελα εδώ να πω ότι η λίστα είναι καθαρά από προσωπική επιλογή, έπειτα από τόσο καιρό που ασχολούμαι με τη συγκεκριμένη συλλογή. Επομένως, όλα αυτά που γράφω, μπορούν να αλλάξουν και να προστεθούν και άλλα σπάνια παιχνίδια που δεν έχω ακόμη ανακαλύψει.

Για να κάνω μία εισαγωγή, τα έχω χωρίσει για αρχή σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη είναι τα υπέρ-σπάνια παιχνίδια, εκείνα που μόνο το κασετάκι τους είναι δυσεύρετο και κοστίζει, οποτε φανταστείτε πόσο δυεύρετα είναι σε πλήρη κατάσταση, με κουτί και βιβλιαράκι. Τα συγκεκριμένα τα έχω βάλει με σειρά αρίθμησης από το πιο σπάνιο έως το λιγότερο σπάνιο. Επίσης, είναι ο διακαής πόθος κάθε Ευρωπαίου και Αυστραλού συλλέκτη Super Nintendo.

Στη συνέχεια, είναι μία λίστα με παιχνίδια που είναι σπάνια να βρεθούν σε άριστη και πλήρη κατάσταση. Είναι μεν σπάνια αλλά εμφανίζονται πιο συχνά προς πώληση. Τέλος, τα πιο συνήθη παιχνίδια που εμφανίζονται αρκετά συχνά σε καλή και πλήρη κατάσταση και, παρά την αυξημένη τους συχνότητα, η τιμή τους είναι αυξημένη. Δε μου αρέσει να βάζω όρια σε τιμή καθώς αυτή εξαρτάται από τον αγοραστή. Όμως θα μπορούσα να πω ότι είναι παιχνίδια που στο κουτί τους και με βιβλιαράκι κοστίζουν περίπου 100? ή και παραπάνω ευρώ.

Υπέρ-σπάνια

1)Zelda: a link to the past (η συλλεκτική έκδοση στο μεγάλο κουτί)

2)Harvest Moon (ευρωπαϊκό με αγγλικό κείμενο)

3)Soul Blazer (αγγλικό κείμενο)

4)Lufia (το μικρό κουτάκι που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη)

5)X-Zone

6)Batman Forever (η συλλεκτική έκδοση στο μεγάλο κουτί)

7)Whirlo

8 )Aero The Acrobat 2

9)Cool World

10)Super Widget

Σπάνια σε άριστη κατάσταση

Megaman X3

Brawl Brothers

Megaman 7

Harvest Moon (αυστραλιανή έκδοση)

Lufia (αυστραλιανή έκδοση)

Super Metroid (ευρωπαϊκή έκδοση σε μικρό κόκκινο κουτάκι)

Battletoads & Double Dragon Ultimate Team

Final Fight 3

Demonʼs Crest

Captain Commando

Donkey Kong Country 2 (η συλλεκτική έκδοση στο μεγάλο κουτί)

Yoshi's Island (η συλλεκτική έκδοση στο μεγάλο κουτί)

90 Minutes Prime Goal (αγγλικό κείμενο)

Wild Guns

Syvalion

Ninja Warriors

Sonic Blastman

Όχι τόσο σπάνια αλλά με αυξημένη τιμή

Megaman X2

Soccer Shootout (αυστραλιανή έκδοση)

Fatal Fury Special

Batman & Robin

Final Fight 2

King of Dragons

Terranigma (αγγλικό κείμενο)

Castlevania: Vampireʼs Kiss

Sailormoon (Γαλλική έκδοση)

Dragon Ball Z: La Legende Saien

Starwing Competion

pirates of the dark water

The Firemen

Hungry Dinosaurs

Hagane
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ενδιαφέρον το θέμα που ξεκίνησες, ήθελα και εγώ να ξεκινήσω ένα παρόμοιο αλλά κάπως διαφορετικό από το δικό σου.

Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι κατά πόσο οι τιμές που βλέπουμε στο ebay είναι αντικειμενικές της σπανιότητας ενός τίτλου.

Έχω παρατηρήσει πως πασίγνωστα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει/πουλήσει με το κιλό (πχ super mario world, donkey kong country, super metroid κλπ) σκέτα τα cartridges χωρίς κουτιά, manual και άλλα έξτρα να πουλιούνται για πολλές λίρες.

Αν κάποιος έχει και το κουτί/manual (τα οποία συνήθως θα είναι σε άθλια κατάσταση) θα ζητάει από 25 λίρες και πάνω!

Εδώ και πολύ καιρό κυνηγάω τα yoshi's island (18 λίρες buy it now), super metroid (12 έως 23 λίρες but it now!!) και legend of zelda: a link to the past (22 λίρες buy it now) πάντα η pal έκδοση. Από την άλλη αν παρακολουθήσετε κάποια δημοπρασία με bids πάλι πάνω-κάτω στις ίδιες τιμές θα πωληθούν.

Επίσης το wild guns, σκέτο το cart 59 λίρες buy it now, από έναν και μόνο πωλητή. Είναι όντως τόσο σπάνιο αυτό το παιχνίδι???

Τι παίζει με τα συγκεκριμένα παιχνίδια και έχουν τόσο υψηλές τιμές?

Γενικά, υπάρχει κάποιος rarity guide για pal παιχνίδια, για να ξέρουμε τι παίζει ακριβώς με τις τιμές, για να ξέρουμε τι πληρώνουμε?
 
Τώρα ξεκίνησες ένα ενδιαφέρον θέμα αλλά λιγάκι δύσκολο για να υπάρξει αντικειμενική απάντηση.

Έχεις δίκαιο όταν λες πως ορισμένα παιχνίδια πωλούνται ακριβά. Συνήθως, οι δημοπρασίες στο ebay είναι αυτές που καθορίζουν τις τιμές στα μεταχειρισμένα παιχνίδια, διότι είναι ανάλογα τη ζήτηση που έχουν. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι όσο λιγότερες πωλήσεις έκανε ένα παιχνίδι στην εποχή, τόσο πιο σπάνιο είναι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει με τίποτε ότι θα είναι και καλό παιχνίδι. Όταν όμως συνδυάζεται η ποιότητα με τη σπανιότητα, τότε η τιμή ξεφεύγει, όπως με το Soul Blazer, το οποίο έχω χρόνια να το δω στο ebay.

Επειδή όμως μίλησες για συγκεκριμένους τίτλους, έχω να παρατηρήσω ότι το Super Mario World και το Donkey Kong Country πωλούνται σε προσιτές τιμές (κάπου 10? το καθένα). Αυτό συμβαίνει διότι έχουν κάνει εκατομμύρια πωλήσεις στην ευρώπη, επομένως υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προς πώληση ανά πάσα στιγμή. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο και για τις συνέχειες των παιχνιδιών. Τα Yoshi's Island και DKC 3 έκαναν χαμηλές πωλήσεις στην Ευρώπη, οπότε υπάρχουν λιγότερα διαθέσιμα και η τιμή τους είναι αρκετά αυξημένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα.

To Super Metroid είναι ένα παιχνίδι που έκανε χαμηλές πωλήσεις στην Ευρώπη και τυχαίνει να είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι του Snes. Οπότε δικαιολογείται η αυξημένη τιμή του. Σε εκείνο το παιχνίδι που δε μπορώ να δικαιολογήσω την υψηλή τιμή είναι το Zelda. Ρίχνοντας μία σύντομη ματιά είδα ότι και με 10? μπορείς να το βρεις (15 με τα μεταφορικά). Όσο για το Wild Guns, δε το συζητώ, το παιχνίδι είναι υπέρ-εκτιμημένο. Θα μπορούσε να προστεθεί στην τρίτη λίστα που έχω παραπάνω αλλά δεν ήθελα να το βάλω, είναι μία "πατάτα".

Βέβαια, καλά όλα αυτά αλλά επειδή η Ευρώπη είναι η μοναδική περιοχή στον κόσμο που χρησιμοποιεί 5 ή και παραπάνω Γλώσσες, υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια exclusives για κάθε περιοχή. Παλαιότερα, έως το 1996 νομίζω, δεν υπήρχε η Nintendo of Europe και κάθε χώρα μετέφραζε το παιχνίδι στη γλώσσα της (Ενωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία). Αυτό είχε ως συνέπεια πέντε διαφορετικές επίσημες αντιπροσώπους της Nintendo σε όλη την Ευρώπη και ως συνέπεια κυκλοφορούσαν διαφορετικά παιχνίδια σε κάθε χώρα και ορισμένα είναι μοναδικά στη συγκεκριμένη Γλώσσα. Για παράδειγμα, το Whirlo κυκλοφόρησε μόνο στην Ισπανία και για αυτό κοστίζει πάνω από 300? σε καλή κατάσταση. Προσωπικά θεωρώ ότι κυκλοφόρησε και στην Ιταλία αλλά λίγο ρίχνει την αξία του. Να προσθέσω εδώ ότι η Ελλάδα (Itochu) εισήγε παιχνίδια και από τις 5 αντιπροσωπείες.

Τι θέλω να πω?? Ότι τα pal παιχνίδια του Snes από το 1995 και πριν υπάρχουν σε 5 διαφορετικές γλώσσες. Όπως το Zelda. Αν το ψάξεις στα αγγλικά η τιμή του θα είναι πολύ υψηλότερη από ότι το παιχνίδι στα Γερμανικά. Αυτό γιατί οι περισσότεροι γνωρίζουν μόνον αγγλικά και αυτό ζητούν όταν ψάχνουν στο ebay. Ποιος Ευρωπαίος, μη Γερμανός, θα αγόραζε ένα παιχνίδι στα Γερμανικά?? Ακόμη και συλλογή θα δίσταζε......

Δεν ξέρω αν σε φώτισα, αλλά το Snes είναι μια τεράστια ιστορία και μπορώ να μιλώ ώρες για αυτό. Ακόμη και σήμερα ανακαλύπτω πράματα που δεν τα γνώριζα στο παρελθόν. Ευελπιστώ να συνεχιστεί η συζήτηση και να έλθουν και άλλοι fan της κονσόλας να μας δώσουν τα φώτα τους.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με διαφώτισες αρκετά μπορώ να πω με την απάντηση σου. ;)

Δεν το ήξερα πως το super metroid, yoshi's island και donkey kong country 3 πούλησαν ελάχιστα στην Ευρώπη. Είχα την εντύπωση πως συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο.

Το dkc3 και yoshi's island μπορώ να καταλάβω γιατί πούλησαν λίγο, μιας και βγήκαν την εποχή που ο κόσμος άρχισε να στρέφεται στο psx και saturn, αδιαφορώντας για το γηρασμένο πλέον snes. Επίσης μου έλυσες την απορία γιατί βρίσκω περισσότερα ntsc carts των συγκεκριμένων παιχνιδιών από pal.

Το super metroid με παραξενεύει που δεν πήγε και τόσο καλά στην Ευρώπη, μήπως γνωρίζεις τον λόγο?

Όσον αφορά τις γλώσσες που έχουν εκδοθεί τα παιχνίδια, και εδώ έχω προσέξει μερικές φορές να υπάρχουν περιπτώσεις που οι τιμές είναι από άλλον πλανήτη.

Θυμάμαι στο thread με τις υπέρτατες δημοπρασίες έναν Ισπανό που είχε το super castlevania όπως και κάποια άλλα παιχνίδια στα Ισπανικά, σε μια τιμή απλησίαστη (ήταν και factory sealed βέβαια...).

Γενικότερα αυτό που έχω παρατηρήσει στο ebay, είναι πως οι πωλητές έχουν μια τάση να πουλάνε ακριβά τα παιχνίδια των μηχανημάτων της nintendo, ανεξάρτητα την σπανιότητα/κατάσταση του. Το κάνουν αυτό για να εκμεταλλευτούν τον κόσμο με την λογική του "το είχα κάποτε, αλλά ο βλάκας το πούλησα για να πάρω κάτι άλλο, και τώρα το θέλω πίσω", ή υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση?

Last but not least, που βρήκες το a link to the past 15e? Το ψάχνω πολύ καιρό :D
 
To Super Metroid PAL είναι το μόνο παιχνίδι που μου εχει μείνει στο Super Nes αλλά το είχα πάρει από έναν φίλο μου ο οποίος βαριόταν να ψάξει για το κουτί και μου το έδωσε σκέτο. Αξίζει τον κόπο να τον πείσω να το ψάξουμε?
 
απ αυτα που ανεφερες geo εχω μονο το zelda και το super metroid,δυστυχως χωρις κουτι :(

Imgema είπε:
To Super Metroid PAL είναι το μόνο παιχνίδι που μου εχει μείνει στο Super Nes αλλά το είχα πάρει από έναν φίλο μου ο οποίος βαριόταν να ψάξει για το κουτί και μου το έδωσε σκέτο. Αξίζει τον κόπο να τον πείσω να το ψάξουμε?
παντα αξιζει κατι τετοιο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
theoritikos είπε:
Το super metroid με παραξενεύει που δεν πήγε και τόσο καλά στην Ευρώπη, μήπως γνωρίζεις τον λόγο?
Εγώ είμαι σίγουρος. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το mainstream κοινό. Το gameplay του ήταν κάπως απαιτητικό και αρκετά διαφορετικό από άλλες πιο δημοφιλής σειρές. Είναι επείσης από τα παιχνίδια που πρέπει να το παίξεις για καμία ώρα και να καταλάβεις την ουσία του και να σε τραβήξει, δεν σε κερδίζει με την πρώτη (στην αρχή δεν υπάρχουν καν εχθροί). Προσωπικά γνωρίζω 3 άτομα που στην αρχή το απέρριψαν αλλά αφού τους έπεισα να το παίξουν λίγο παραπάνω, το λάτρεψαν (το ίδιο ακριβώς έγινε και με εμένα με το Metroid 2 στο Gameboy). Τέλος το original Metroid στο NES ήταν πολύ δύσκολο, σκοτεινό, με ιδιότροπο χειρισμό, με level design στο οποιο χανόσουν πολύ ευκολα και γενικώς ήταν ένα παιχνίδι πολύ "δυσκολόπαιχτο" σε σχέση με όλα τα παιχνίδια στο NES που κυκλοφορούσαν τότε, οπότε στις μάζες δεν πολυάρεσε και αυτό ειμαι σίγουρος ότι έχει να κανει με την υποτιθεμενη αποτυχία του Super στην Ευρώπη (δεν γνωρίζω προσωπικά ποσο έχει πουλισει).

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, ο Sakamoto (o director) άλλαξε τελείως την φιλοσοφία του τίτλου με το Metroid Other M, θελοντας να το κανει πιο "casual" ώστε να είναι πιο ευκολόπαιχτο και πιο mainstream και το αποτέλεσμα, κατά την προσωπική μου άποψη σαν fan της σειράς, ειναι το εξής: ΑΙΣΧΟΣ. Το χειρότερο παιχνίδι που έπαιξα αυτόν τον χρόνο. Ισως το πιο τρανό παράδειγμα ξεχωριστού παιχνιδιού που καταστέφεται στον βούρκο που λέγεται "mainstream".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το super metroid το εχω πετυχει συχνα σε αγγελιες στην Ελλαδα.

Σε τιμη απο 10 εως 20 ευρω με κουτι, δηλαδη οσο και τα donkey kong.

Εγω το πηρα "απο σποντα", επειδη πηρα καποια αλλα μαζι.
 
theoritikos είπε:
Γενικότερα αυτό που έχω παρατηρήσει στο ebay, είναι πως οι πωλητές έχουν μια τάση να πουλάνε ακριβά τα παιχνίδια των μηχανημάτων της nintendo, ανεξάρτητα την σπανιότητα/κατάσταση του. Το κάνουν αυτό για να εκμεταλλευτούν τον κόσμο με την λογική του "το είχα κάποτε, αλλά ο βλάκας το πούλησα για να πάρω κάτι άλλο, και τώρα το θέλω πίσω", ή υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση?
Έχεις δίκαιο που λες για τα παιχνίδια της Nintendo. Δε νομίζω πάντως να θέλουν να εκμεταλλευτούν τους συλλέκτες και αυξάνουν τιμές. Πιστεύω πως για κάποιον ανεξήγητο λόγο, τα παιχνίδια της Nintendo θεωρούνται τα πιο συλλεκτικά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η πλειονότητα των συλλεκτών στον κόσμο συλλέγουν Nintendo. Αυτό το ανεξήγητο φαινόμενο κάνει όλα της τα παιχνίδια τα υπέρ εκτιμούνται από τους ίδιους τους συλλέκτες που διαμορφώνουν τις τιμές και όχι τους πωλητές. Θεωρώ κάπως κουτό σήμερα να κοροϊδέψει ένας πωλητής κάποιον συλλέκτη, τη στιγμή που στο ebay μπορούμε να συγκρίνουμε τιμές για τα ίδια προϊόντα.

Υπάρχουν βέβαια και οι "φραγκοφονιάδες" που πωλούν σε πολύ υψηλές τιμές κάποια παιχνίδια, για αυτό το λόγο τα πωλούν αιωνίως και δεν τα αγοράζει κανείς.

theoritikos είπε:
Last but not least, που βρήκες το a link to the past 15e? Το ψάχνω πολύ καιρό :D
Όσο για το Zelda, όπως είπα παραπάνω έριξα μία γρήγορη ματιά και έβγαλα το συμπέρασμα. Όντως, βρήκα ένα κασετάκι από Πολωνία, όμως το κακό είναι ότι το παιχνίδι είναι στη Γερμανική Γλώσσα (το κατάλαβα από τον κωδικό). Όπως είπα και παραπάνω για τις διαφορετικές γλώσσες, ισχύει και στο Zelda. Δηλαδή, μπορείς να βρεις ένα Γερμανικό κασετάκι σχετικά εύκολα με 15 ευρώ. Όμως το παιχνίδι στα Αγγλικά θα είναι πάντα πιο σπάνιο και ακριβό. Και επειδή μιλάμε για ένα παιχνίδι που πούλησε λιγότερα κομμάτια στην Αγγλία από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη, πριν αγοράσεις κάτι να ρωτάς πάντα για τη γλώσσα στον πωλητή. Αν αυτός σου πει ότι δε γνωρίζει καθώς δεν έχει Snes για να δοκιμάσει το παιχνίδι τότε μπλοφάρει. Και επειδή τα μέλη του retromaniax δε χρειάζεται να τοποθετήσουν το παιχνίδι στην κονσόλα για να δουν σε ποια γλώσσα είναι, ζήτα του τον κωδικό για να σου πούμε τη Γλώσσα του!! http://cgi.ebay.co.uk/SNES-Spiel-Game-ZELDA-LINK-PAST-/320628914234?pt=LH_DefaultDomain_212&hash=item4aa6f8f83a

Τέλος, έκανα μία μικρή διόρθωση για το Super Metroid. Το σπάνιο παιχνίδι είναι εκείνο που κυκλοφόρησε στο μικρό κόκκινο κουτάκι με το αγγλικό κείμενο. Στην Ελλάδα είχαν κυκλοφορήσει το μεγάλο μαύρο κουτί, το μεγάλο κόκκινο κουτί και το μικρό μαύρο κουτί. Αυτά έχω δει και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το σπάνιο μικρό κόκκινο κουτάκι δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα από την Itochu, μέχρι βέβαια να αποδειχθεί το αντίθετο.
 
Εδω παντως σε μαγαζι (δεν λεω ονομα) εχουν ενα αγγλικο και ενα γαλλικο zelda.

Eγω το δικο μου το εδωσα στο μελος saulot για 5 ευρω, οταν ειχε παρει το κουτατο SNES μου.

Το εχει ακομα, ειμαι σιγουρος οτι ειναι σε καλα χερια, δεν θα χαθει σε αγοραπωλησιες...
 
Ορίστε λοιπόν το σπανιότερο παιχνίδι του Snes. Μόνον δύο επιβεβαιωμένα τέτοια συλλεκτικά πακέτα υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

511wh.jpg
 
Το Spawn: The eternal πρεπει να ειναι απο τα σπανιοτερα pal παιχνιδια. Λεγεται πως κυκλοφορησε μονο στην Αυστραλια, σε υπερπεριορισμενα κομματια.
 
geo2004z είπε:
Ορίστε λοιπόν το σπανιότερο παιχνίδι του Snes. Μόνον δύο επιβεβαιωμένα τέτοια συλλεκτικά πακέτα υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Και το εχεις εσυ το ενα βρε θηριο??!!! :D
 
Εγω παιδια ειχα πετυχει σε μαγαζι καπου το 2002 το Super Metroid, την εκδοση με το μεγαλο κουτι που ειχε μεσα και οδηγο στρατηγικης, και κοστιζε γυρω στα 30 ευρω νομιζω.. μα τι ανοητος που ημουν που δεν το αγορασα.. τωρα στο Μοναστηράκι πέτυχα το Perfect Dark του N64 στο κουτί του σφραγισμένο στα 12 ευρω!!!!!!!!!!!!! Επαθα πλακα απο το μαγαζι μιας και ειχε φερει τρομερες παρτιδες απο παιχνιδια του NES, SNES, Mega drive, playstation κ αλλες πολλες παλιες κονσολες, ολα αυτα σε τρομακτικα χαμηλες τιμες!!! Τα πηρα ολα και εφυγα!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
kajwbtfe είπε:
Και το εχεις εσυ το ενα βρε θηριο??!!! :D
Όχι φίλε μου, δυστυχώς δεν το έχω και δε βλέπω να το αγοράζω στο μέλλον. Μόνο δύο άτομα γνωρίζω που το έχουν, ένας Γερμανός και ένας Γάλλος και δεν το δίνει κανείς τους. Μάλιστα, ο Γάλλος δέχθηκε πρόταση 2000 ευρώπουλων από άγγλο συλλέκτη και ούτε που σκέφτηκε να το συζητήσει, κατηγορηματικό " Όχι". Ούτε ο Μεταξάς να ήταν! :nono:

Getta Robo είπε:
Το Spawn: The eternal πρεπει να ειναι απο τα σπανιοτερα pal παιχνιδια. Λεγεται πως κυκλοφορησε μονο στην Αυστραλια, σε υπερπεριορισμενα κομματια.
Χμμμ.... πρώτη φορά το ακούω αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζω ορισμένα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν μόνο στην Αυστραλία αλλά θα έλεγα ότι δεν είναι ιδιαίτερα σπάνια. Όπως το Space Invaders ή το Tetris 2. Έχεις κάποια εικόνα από το παιχνίδι?
 
Ρε συ jackie dragon, ειχε τουλαχιστον κανα καλο παιχνιδι?

κυριως για playstation, που τα περισσοτερα εχουν καταντησει ερηπια.

Και τα παιχνιδια και τα μηχανηματα!
 
Για το παλιο playstation ειχαν το Tekken 2, Metal gear solid, Hercules, Resident evil 3 και αλλα που δε θυμαμαι.. Και ολα στα κουτια τους ετσι? 5 ευρω έκαστο!! Μαλιστα στο ιδιο μαγαζι (ειναι κατι σαν..εξωτερικο παλαιοπωλειο) πετυχα να ψωνιζει και ενας που εμφανιζεται πολυ συχνα στο πανελ της εκπομπης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!!
 
To super metroid το πήρα πρόσφατα στο κουτί του με όλα (αφίσσες, μάνουαλ, και το ελληνικό συνοδευτικό) σε πολύ καλή κατάσταση και χαίρομαι γιατί όντως είναι παιχνίδάρα και μάλλον το καλύτερο του Snes. To μαγαζάκι αυτό που λέτε στην ηφαίστου είναι ?

Έχω και ένα Spawn (σκέτο cart) άν είναι αυτό τότε είχα και σπάνιο game χωρίς να το γνωρίζω (αλλα σκέτο cart δέν νομίζω να λέει και πολλά απο συλλεκτικής άποψης)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
geo2004z είπε:
Χμμμ.... πρώτη φορά το ακούω αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζω ορισμένα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν μόνο στην Αυστραλία αλλά θα έλεγα ότι δεν είναι ιδιαίτερα σπάνια. Όπως το Space Invaders ή το Tetris 2. Έχεις κάποια εικόνα από το παιχνίδι?
Εχω διαβασει μονο πληροφοριες σε διαφορα forums, οτι απλα υπαρχει, οπως και εχω βρει το Ευρωπαικο rom του. Το εχω αμερικανικο σε κασετα, αλλα ειναι πολυ περιεργο που κυκλοφορησε σε pal, μιας και ειναι απο τα "τελευταια" παιχνιδια του snes.

Other_Reality είπε:
Έχω και ένα Spawn (σκέτο cart) άν είναι αυτό τότε είχα και σπάνιο game χωρίς να το γνωρίζω (αλλα σκέτο cart δέν νομίζω να λέει και πολλά απο συλλεκτικής άποψης)
Ειναι η pal snes εκδοση; Μπορεις να το βγαλεις μερικες φωτογραφιες; Δεν το εχω δει ποτε και πουθενα σε pal!

Σιγουρα παντως ειναι σπανιο και συλλεκτικοτατο, ακομα και χωρις κουτακι!
 
Getta Robo είπε:
Ειναι η pal snes εκδοση; Μπορεις να το βγαλεις μερικες φωτογραφιες; Δεν το εχω δει ποτε και πουθενα σε pal!

Σιγουρα παντως ειναι σπανιο και συλλεκτικοτατο, ακομα και χωρις κουτακι!
Στο ότι είναι η PAL είναι το μόνο σίγουρο γιατί μόνο PAL cartridges έχω. Τώρα δέν ξέρω άν είναι το Spawn το συγκεκριμένο, ένα 2D platform side scroller είναι όπως και να έχει θα ανεβάσω φωτό άυριο εδώ να στο δείξω.
 
Πίσω
Μπλουζα