Το απολυτο Nintendo Room!

Ajax87

Human RetroDatabase
Joined
20 Φεβ 2011
Μηνύματα
3.565
Αντιδράσεις
468
Δειτε τι εχει φτιαξει ο τυπος!!

:animeek::animeek::animeek: (προσπαθω να συνελθω :p )

THE Nintendo Room Tour 2015




Δεν το ειδα το βιντεο με ανοιχτη την ενταση για πολυ ωρα αλλα κραταω κατι που επιασα και ηταν πολυ ωραιο και πιστευω οτι ισχυει για τους περισσοτερους που παιζουν Nintendo παιχνιδια : "Nintendo keeps me smile while gaming"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nόμιζα ότι μπήκα στο Console Club χαχαχα!Δέος!το σπίτι των ονείρων πολλών gamer και ο εφιάλτης των φίλων της SEGA :p
 
Εντάξει, αποκαλύψου metalcandyman! Είναι το δωμάτιό σου. Και τα Αγγλικά σου είναι άψογα βλέπω! :D

:bow: :bow:
 
κυριολεκτικα εκανε πραγματικοτητα το παιδικο μου ονειρο... εγω συμβιβαστικα με τους emulators
 
Aπο οσα game rooms εχω δει στο youtupe μαλλον αυτη ειναι η μεγαλυτερη συλλογη παιχνιδιων. Εχει οτι μπορεις να φανταστεις.Κονσολες nintendo-sega-arcades καινουργιες κονσολες κλπ

Ολα φαινονται σε αψογη κατασταση και απ οτι φαινεται πρεπει να εδωσε πολυ χρημα για αυτα.

Super καινουργιες HD τηλεορασεις για τις καινουργιες κονσολες και CRT τηλεορασεις/arcade monitors για την απολυτη retro εμπειρια

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πετυχα στο reddit ενα πολυ ωραιο Retro fan art! Το concept ειναι 90s kid room, εχει τρομερη λεπτομερια.

0rK2jXb.jpg




Update. βρηκα την σελιδα του ανθρωπου που το εφτιαξε και εχει ενα σκασμο εικονες ιδιου τυπου με διαφορα θεματα οποιος θελει ας ριξει μια ματια https://www.artstation.com/rachidlotf
 
Τελευταία επεξεργασία:
@johnny19818 Σε εχει και σενα μεσα (τον Iντιανα εννοω :p )


ps. Το παιχνιδι πρεπει να ειναι Street of Rage αλλα μικρη σημασια εχει .
 
Σε κατι παλιες σειρες των 90s χαλβαδιαζα κατι τετοια δωματια πιτσιρικας και με ετρεχαν τα σαλια.Τι χρημα ελεγα ρε φουστη μου πρεπει να εχουν αυτοι οι γονεις για να εχουν τετοια δωματια και γενικοτερα τα παντα τα παιδια τους.Πραγματικα η παραπανω εικονα ηταν το παιδικο μου ονειρο.Οσο για το παιχνιδι ναι το street of rage ειναι αλλα οπως ειπες μικρη σημασια εχει.
 
Πόσο ζεστά και φιλικά που ήταν αυτά τα παιδικά δωμάτια.. Θυμάστε...

Καθημερινά ήταν γεμάτα απο φίλους/φίλες και παίζαμε απο επιτραπέζια μέχρι κάστρα & πολιορκητές και playmobil έως ηλεκτρονικά παιχνίδια χειρός ή games στον home υπολογιστή!

Eίχαμε αρκετό χρόνο (σε σχέση με την νέα γενιά) για να βγούμε έξω και μετά να διαβάσουμε και μετά να δούμε ταινία και μετά να ξαναπαίξουμε και να δούμε ενδιάμεσα τον μπαμπά και την μαμά και αργότερα στο βραδινό φαγητό.
 
Πετυχα στο reddit ενα πολυ ωραιο Retro fan art! Το concept ειναι 90s kid room, εχει τρομερη λεπτομερια.

0rK2jXb.jpg

Τι δουλειά έχει το Virtual Boy σε αυτό το δωμάτιο? Δεν έχει καμία νοσταλγική αξία αλλά είναι στο κέντρο του art, είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις.

Επίσης το concept είναι 90's kids room σε Αμερική μεριά. Κάτι Electronic Gaming Monthly περιοδικά, κάτι τετράγωνα κουτιά που τα είχαν ονομάσει Super NES, κάτι αφίσες Contra (εμείς είχαμε Probotector ή Gyzor), κάτι κασσέτες Genesis κλπ.

Νοσταλγικά περισσότερο μου θυμίζει Αμερικάνικες ταινίες που βλέπαμε.

Αλλά ναι, ο τύπος τις έχει φτιάξει πολύ ωραία. Θέλουμε μία παρόμοια Ευρωπαική/Ελληνική με πραγματικό Super NES μέσα, με Mega Drive, με Amiga κλπ.
 

Ακομα κουβαλαει arcade μηχανηματα αυτος...Tι να πρωτοπαιξεις εκει??Αφθονος χρονος να υπαρχει να παιζεις με τις ωρες ρετρο arcades στην arcade αιθουσα η στην αιθουσα με τις ρετρο κονσολες η στην αιθουσα με τα retro computers κλπ

Ωραιο ειναι και το αληθινο αμαξι απο το arcade daytona usa .Μαλλον εχει και την ferrari testarossa (outrun) στην λιστα με τα αμαξια του αν θυμαμαι καλα απο ενα παλιο βιντεο που ειχα δει στο youtupe.Δεν το βρισκω τωρα.

 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα