Χειρότερες ταινίες εμπνευσμένες από βιντεοπαιχνίδια

θανος

RetroJunkie™
Joined
18 Αύγ 2009
Μηνύματα
2.242
Αντιδράσεις
612
για μενα ειναι το super mario bros μπορει να ειχε την πλακα του αλλα καμια σχεση με τον σουπερ μαριο που ολοι ξερουμε αν και ο μπομπ χοσκινς ειναι ο μονος που πλησιαζε στο να μοιαζει με καποιον χαρακτηρα επισης ο τζων λεγκουιζαμο δεν κανει για λουιτζι ουτε ο ντενις χοπερ για κινγκ κουπα

εσεις εχετε γνωμη για καποια αλλη χαλια ταινια βασισμενη σε βιντεοπαιχνιδι?
 
Μα φυσικά το Street Fighter με τον Van Damme... αν και cult μέχρι αηδίας, αν το δούμε ως μεταφορά του Super Street Fighter II, είναι το λιγότερο άθλιο.
 
Βασικά όλες οι ταινίες που έχουν γυριστεί μέχρι σήμερα, βασισμένες σε videogames, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα!!!

Η μόνη υποφερτή ήταν το Silent Hill...

Όσον αφορά τις υπόλοιπες, παρ'τη μια βαρ'την άλλη!!!
 
Για να τα λετε αυτα μαλλον δεν εχετε δει το House of the Dead...Αν το δειτε θα αναθεωρήσετε ολα αυτα που πιστευατε για αποτυχημενες μεταφορες videogames σε ταινια.Δειτε το και θα με θυμηθείτε..Και για το Silent Hill για να λεμε την αληθεια ειναι παρα πολυ καλη ταινια και μακραν η καλυτερη μεταφορα,με αμεσως επομενο το Prince of Persia,για μενα!
 
Το Street Fighter που αν και τότε ήμουν μόλις 14 χρονών, δεν μου άρεσε καθόλου! Τα Mortal Kombat από το 2ο και μετά, το Doom και το Alone in the Dark!
 
Τι εχετε να πειτε για το Tron και το Starfighter σαν ταινιες...

Νομιζω οτι και το Tomb Raider και το Prince of Persia ηταν φοβερα σαν ταινιες.
 
Το Tron προσωπικά θεωρώ πως είναι πολύ καλή ταινία (και από τις καλύτερες που έχω δει στο σινεμά τον τελευταίο καιρό). Το παιχνίδι είχε μια εξυπνή ιδέα (για την εποχή) που σήμερα πετυχημένα έγινε κινηματογραφικό σενάριο.

Το Starfighter (φαντάζομαι λες για την ταινία The last starfighter του 1984 αν κάνω λάθος παρακαλώ διόρθωσέ με) επίσης πολύ καλή ταινία για την εποχή της.
 
ε, οπου παιζει ο Βαν Νταμ ειναι φαβορι..
 
Για μένα το χειροτερο ειναι τα ''MORTAL COMBAT'' γιατι πολύ απλά δεν με κράτησαν ως το τέλος.

Βέβεα να σας πώ οτι πολλά απο αυτα που έχετε αναφέρει δεν τα έχω δει ,αρα δεν έχω άποψη.Μου κυνησε όμως την περιεργεια το Doom. Παίζει να το βρώ απο το ιντερνετ ?
 
kajwbtfe είπε:
Για να τα λετε αυτα μαλλον δεν εχετε δει το House of the Dead...Αν το δειτε θα αναθεωρήσετε ολα αυτα που πιστευατε για αποτυχημενες μεταφορες videogames σε ταινια.Δειτε το και θα με θυμηθείτε..Και για το Silent Hill για να λεμε την αληθεια ειναι παρα πολυ καλη ταινια και μακραν η καλυτερη μεταφορα,με αμεσως επομενο το Prince of Persia,για μενα!
Συμφωνώ, το House of the dead ήταν απλά κακό! Επίσης, το Mortal Combat ήταν απογοητευτικό. Με τέτοιο θέμα, θα μπορούσε να γίνει κάτι πιο σκοτεινό και λιγότερο παιδικό...
 
Μπροστά στο house of the dead όλες οι άλλες είναι για όσκαρ...
 
Ο σκηνοθετης των μεγαλων αποτυχιων...
 
Οι ταινίες του Boll είναι βέβαια οι χειρότερες. Οσο έχω δει απο το House of the Dead (οσο άντεξα δηλαδή) ειναι απλά για γέλια. Ειναι να απορεί κάνεις πως ένας σκηνοθέτης μπορεί να είναι τοσο κακόγουστος. Αλλά τα games στα οποια βασίστηκε μέχρι στιγμής δεν με ενδιέφεραν, οπότε και οι ταινίες του απλά ήταν αδιάφορες για μένα (αν και ακούω σχετικά καλά λόγια για το Postal και σκέφτομαι να το δω).

Η ταινία που με ενόχλησε περισσότερο πάντως σαν gamer ήταν το Resident Evil. Μονο και μόνο γιατί σαν game μου άρεσε πολύ. Αν και περίμενα οτι το φιλμ δεν θα είχε και μεγάλη σχέση με το game, δεν περίμενα αυτήν την χοντροπατάτα. Εγώ θυμόμουν το παιχνίδι ότι είχε ατμόσφαιρα, αγωνία, ηταν survival horror. Δεν θυμάμαι να είχε sexy super ηρωίδες που δεν φοβούνται τίποτα και ρίχνουν κλωτσιές Matrix Style στα τέρατα. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα του RE ως franchise. Εννοείται ότι τα sequels δεν τα έχω δει και ουτε πρόκειται να τα δω ποτέ. Εξάλλου και σαν game πλέον το RE έχει χαλάσει τελείως οπότε δεν με ενδιαφέρει πια.

Οι μόνες ταινίες από games που μου άρεσαν ήταν το 1ο Mortal Kombat και το Silent Hill. Αν και το Mortal Kombat ήταν αρκετά μέτριο σαν ταινία και θα μπορούσε να είναι λιγότερο παιδικό (εφόσον το παιχνίδι υποτίθεται οτι ήταν για μεγάλα παιδιά) αλλά σε σχέση με άλλα φιλμ όπως το Street Fighter ήταν αριστούργημα. Το Silent Hill ήταν αρκετά καλό, όχι μονο σε σχέση με τις υπόλοιπες ταινίες βασισμένες σε παιχνίδια (οι οποιες έχουν ρίξει τον πύχη) αλλά και σαν φιλμ γενικότερα.

Τέλος, θα πώ ότι η αγαπημένη μου ταινία βασισμένη σε game είναι το παλιό καλό anime

Street Fighter 2: The animated movie (του 1994, πριν ακόμα τα anime γίνουν τα mainstream σκουπίδια που είναι την τελευταία δεκαετία).

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μαγκες ελα ομως που με τον χρονο εκτιμας πεισσοτερο αποτυχιμενες ταινιες.. Το Στριτ Φαιτερ με τον Βαν Νταμ ειναι πραγματικα αριστουργιμα μπροστα στη καινουργια ταινια Στριτ Φαιτερ με την Τσουν Λι που βγηκε περυσι...η οποια ταινια αξιζει και δικο της τοπικ χλευασμου για το πως ειναι ανθρωοπινα δυνατον να ξεφυγει κανεις τοσο μα τοσο πολυ απο ενα οριτζιναλ και παρα πολυ απλο κονσεπτ, να τα σκατωσει χωρις λογο και να βγαλει κυριολεκτικα οτι ναναι..Ο Βαν Νταμ ειχε τουλαχιστον ολους τουσ χαρακτηρες και διατηρουσανε και τις στολες τους..αυτο για μενα τουλαχιστον σημαινει κατι..

Double Dragon The movie me Mark Dacascos εχει δει κανεις?? Αυτο μαλιστα... ;)
 
Καλα το Street Fighter & House Of The Dead ειναι χαλια οσο δεν παει (μαλιστα εχει βγει και house of the dead 2....αλλα δεν εχω μπει στον κοπο..!!)

Οσο για το Tomb Raider μονο το πρωτο βρηκα καλο ενω το δευτερο δεν μου αρεσε καθολου!

Οι καλυτερες ταινιες απο video games για μενα ειναι το Silent Hill και τα πολυ αγαπημενα μου Resident Evil !!!

Οριστε και η δευτερη αποπειρα για οσους ενδιαφερονται......(!) http://www.imdb.com/title/tt0435665/
 
Το "Bloodrayne"... Ειχα ριξει πολυ γελιο!... Και ειναι και του Uwe Boll...
 
argy είπε:
Καλα το Street Fighter & House Of The Dead ειναι χαλια οσο δεν παει (μαλιστα εχει βγει και house of the dead 2....αλλα δεν εχω μπει στον κοπο..!!)Οσο για το Tomb Raider μονο το πρωτο βρηκα καλο ενω το δευτερο δεν μου αρεσε καθολου!

Οι καλυτερες ταινιες απο video games για μενα ειναι το Silent Hill και τα πολυ αγαπημενα μου Resident Evil !!!

Οριστε και η δευτερη αποπειρα για οσους ενδιαφερονται......(!) http://www.imdb.com/title/tt0435665/
ειδα το trailer μονο αυτο αρκει http://www.youtube.com/watch?v=y5FTmo7IMks
 
Το Double Dragon ειναι η χειροτερη μεταφορα video game σε ταινια... Απαραδεκτη...

Και μαζι με αυτο, το περσινο King of Fighters.
 
Πίσω
Μπλουζα