Φιλί της ζωής σε laptop...

Και εγώ με 7 στη δουλειά και 8.1 σπίτι, προτιμώ σαφώς τα 8.1 ξεπερνώντας το χαζό start menu
 
Με κλειστά μάτια...

...Windows 8.1, ελαφρύτερα, γρηγορότερα, σταθερότερα, καλύτερα. Το ίδιο ισχύει και για τα 8.

Ξεπέρασαν το πρόβλημα του Windows Update των 7, που κάθε λίγο και λιγάκι κόλλαγε κάποια ενημέρωση και το "error 800700kati: update couldn't be done" πήγαινε σύννεφο και έπρεπε να μπει manually ή με πολύ troubleshooting, καλύτερος Task Manager, καλύτερη διαχείριση χρηστών, κλπ.

Start menu: αν και είναι σαφώς καλύτερο και με γρηγορότερη εύρεση, το νέο μενού των 8, για όποιον -για κάποιους μυστήριους λόγους- θέλει το παλιακό, υπάρχουν άφθονα 3d party προγράμματα, με πρώτο και καλύτερο το classic shell. Δοκίμασα ένα τέτοιο πρόγραμμα και εγώ, απλά για τη δοκιμή, δούλεψε άψογα και το απεγκατέστησα άμεσα γιατί τα features του νέου Start Menu δεν τα αποχωρίζομαι πλέον...
 
Wally είπε:
Να βαλω παλι 7αρια λετε?
100%

Εγώ δεν έβαλα ποτέ Vista όπως ποτέ δεν πρόκειται βαλω 8αρια οχι επειδή δεν είναι καλό λειτουργικό αλλά επειδή δε με βολεύει καθόλου στην καθημερινότητά μου.

Τα 10άρια όπως λένε θα είναι μεταξύ 7 και 8. Θα δω τί θα κάνω τότε, ελπίζω να μοιάζουν αρκετά με τα 7 όσον αφορά την αίσθηση. Ειδάλλως, έχω άλλα 6 χρόνια μέχρι 2020

να χρησιμοποιώ 7, κι αυτοί έχουν άλλα 6 χρόνια να φτιάξουν κάτι που να μου αρέσει :D
 
Rygar είπε:
Εγώ δεν έβαλα ποτέ Vista όπως
Τα Vista ήταν ο λόγος που κόλλησα στο Linux.

Rygar είπε:
Τα 10άρια όπως λένε θα είναι μεταξύ 7 και 8. Θα δω τί θα κάνω τότε, ελπίζω να μοιάζουν αρκετά με τα 7 όσον αφορά την αίσθηση.
Τα 10άρια από το λίγο που τα έχω δοκιμάσει φαίνεται να είναι στον σωστό δρόμο!

Το Start μενού έχει επιστρέψει, και καλύτερο από πριν! Αν και θέλει λίγη δουλειά ακόμα..

Συνδυάζει τα καλά του παλιού Start μενού, με τα καλά του Metro.. Το μόνο που θέλει είναι λίγο συμμάζεμα στο πως εμφανίζει τις Metro εφαρμογές.. Όχι τα πλακίδια! Αυτά τα φτιάχνεις όπως θέλεις εσύ. Τις συντομεύσεις που αυτή την στιγμή τις έχει εντελώς χύμα όλες στην αρχή..

Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έβαλαν εικονικές επιφάνειες εργασίας!! Που και αυτές θέλουν λίγη δουλειά ακόμα..

Αν και τα 2 δεν φτάνουν το κύριο μενού και τις εικονικές επιφάνειες εργασίας του GNOME 2.. :p

Για την ακριβά, τα 10 αυτή την στιγμή είναι αυτά που θα έπρεπε να είναι τα 8 από την πρώτη στιγμή.. .. Και αν μπορούσα να περάσω τα guest additions μάλλον θα τα είχα σαν τα βασικά μου Windows.

Και δεν ξέρω αν μετά τα κάνει η MS μαντάρα σε κάτι άλλο (Το συνηθίζει τελευταία..), αυτή την στιγμή φαίνεται να πάει να φτιάξει τα καλύτερα Windows που έχει φτιάξω ως σήμερα... Περιμένουμε και βλέπουμε..
 
@Wally: Συμφωνώ να βάλεις Win7! Σταθερή αξία! 11άδα που κερδίζει, δεν αλλάζει... Σκέψου πως θες να κάνεις και δουλειά με αυτό το μηχάνημα. Να πω πως ήταν κανένα Media Center και το είχες για παιχνίδι, τότε να τα δοκίμαζες τα 8.1, έτσι για την πλάκα και τα εφέ.

@cloud: Νταξ, το οτι τα σύγκρινα με τα Millenium ήταν λίγο υπερβολή, αλλά κατάλαβες πως το εννοούσα! :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
cloud είπε:
Επειδή τυχαίνει τις τελευταίες ημέρες να ασχολούμαι λίγο με τα 8.1 (Σε VBox, όχι κανονική εγκατάσταση.), δεν θα έλεγα ότι "είναι χειρότερα και από τα Millenium"... Ούτε καν με τα "καλύτερα" από τα "Μουρλένιουμ" sVistsa δεν θα τα σύγκρινα.Βασικά μία χαρά λειτουργικό σύστημα είναι, απλά έχουν κάποια θεματάκια, που μάλλον περιορίζονται κυρίως στα θέματα του Start μενού, και κάποια που "δεν τα ξέρω, τα βλέπω για πρώτη φορά, είναι κακά, ΟΟΟΥΥΥ 666!!!". :p

Ace είπε:
...Windows 8.1, ελαφρύτερα, γρηγορότερα, σταθερότερα, καλύτερα. Το ίδιο ισχύει και για τα 8.

Shock είπε:
Και εγώ με 7 στη δουλειά και 8.1 σπίτι, προτιμώ σαφώς τα 8.1 ξεπερνώντας το χαζό start menu

Δεν μπορώ να σχολιάσω περί SSD (δεν έχω βάλει - τουλάχιστον όχι ακόμα), αλλά όσον αφορά τα Win 8, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες !! :D
 
Εγώ έβαλα 7άρια γιατί ένα walkman usb που είχα καθώς κι ένα video capture usb stick, καθώς και ο φωτογραφικός εκτυπωτής έχουν drivers μόνο για 7. Γενικώς δεν είμαι early adopter:περιμένω να κατασταλάξουν κάπως τα πράγματα πριν να υιοθετήσω κάτι. Επίσης θα ήταν δύσκολο να βρω και autocad για το 8αρια.
 
Πίσω
Μπλουζα